תיאוריית קנוניה!
111

Goggle Girl

New member
תיאוריית קנוניה! ../images/Emo58.gif 111

(אתם יודעים שבליץ' יצאה מהפילרים כשאני כותבת דברים כאלה >_>) מספר הבהרות (שבתקווה יורידו את כל הספויילרים מטה מטה מטה ככה שגם כשהשרשור יתקפל אם הוא יתקפל לא תהיה בעיה) - התיאוריה מבוססת על האנימה בלבד. אין מדברים על המנגה בעיקר כיוון שאני מאמינה שהיא הטיוח המושלם למנגה ביותר מדי מקומות. גם אם לא, אז עדיין אני מבקשת להתייחס רק לאירועי האנימה שעליהם התיאוריה מדברת. אז היידה~ קורוסאקי איצ'יגו, גיבור הסדרה. תלמיד תיכון בן 15 ושיניגאמי במשרה כמעט מלאה. כאשר היה בן 9, אימו מתה בנסיבות מסתוריות. במילותיו שלו – "אין לי מושג מה קרה, אבל היה ברור שהיא עשתה את זה בשביל להציל אותי." בפרקים 8-9 ובמקבילתם האובה הראשונה, קריא סאגת Memories in the Rain, אנו לומדים על מה קרה בתקרית עצמה – לא רק שמאסאקי נרצחה, היא גם נאכלה – על ידי הולואו. לכאורה לא סיפור כל כך לא הגיוני, בהתחשב בכוחו העצום של איצ'יגו מינקות. פרק 111 אבל מעלה שאלה מאוד מעניינת. קורוסאקי איששין – אביו של איצ'יגו. בעלה של מאסאקי. איך יכל הגבר הזה שהכריז שהיא אהבת חייו האחת והיחידה לתת לה למות... כשהוא לא רק שיניגאמי, אלא גם קפטן לשעבר? הבא, אם כך, נבחן את העובדות המוגמרות בשטח. 1. העובדה הכי בולטת בשטח היא שלמרות כוחו של איצ'יגו, עד לאותה תקרית, ומעבר לכך – אחרי אותה תקרית, כשכוחו התעצם וגדל לפני תחילת הסדרה – איצ'יגו לא פוגש בהולואים. הוא רואה נשמות פחות או יותר עד שהוא מגיע לבגרות ואז כוחו מגיע למעין שיא והוא מתקשר איתן הרבה יותר טוב, אך גם לפני כן כמות הנשמות שראה היא בלתי מבוטלת. לכאורה יש שתי סתירות הגיוניות במצב הזה – איך הוא לא הותקף גם כאשר כוחו התחזק כל כך בבגרותו, והשנייה – למה הוא הותקף רק פעם אחת כשהיה צעיר, אם עדיין היה חזק מספיק בשביל שיתקפו אותו? 2. איששין הוא אחת מהדמויות שמופיעות הכי פחות בסדרה. לכאורה עקב תפקידו בתור דמות משנית, אבל דבר ראשון – אם חבריו (ובמיוחד חברותיו) לכיתה של איצ'יגו מקבלים כל כך הרבה זמן מסך, למה לא אביו (בניגוד ליוזו וקארין שלכל הפחות מקבלות שיניגאמיז קאפז ופרקוני פילרים עם דון קאנאונג'י אם לא משחקות תפקיד עלילתי חשוב כמו בפרקים עם צ'אדו ושיבאטה)? דבר שני – זה בליץ'. העובדה שלא רואים הרבה מדמות לא אומר שהיא מישנית, זה אומר שלא הגיעו ללהתעמק בה. ולכן, אם לא רואים דמות זה אומר שיש סיבה. לאור מה שגילינו עליו כשהוא סוף סוף הופיע עלילתית, נשפך אור על חוסר ההופעה שלו גם בסאגה הראשונה. סביר להניח שאם הולואים ברמה של גראנד פישר היו באים אחרי איצ'יגו בתדירות גבוהה, השיניגאמי שהיה אחראי על העיר לפני רוקיה היה מסתבך בצרות (שאלה מעניינת היא מדוע בכלל היה צריך לשלוח את רוקיה – הייתכן שהשיניגאמי הקודם מת ואיששין היה זה שהביס את ההולואו שהרג אותו?). אפשרי להניח שאיששין במקום חצי מהוועדות הרפואיות שהיה בהן היה בעצם בצורת הנשמה שלו וחיסל הולואים אקראיים שבאו אחרי בנו האהוב. תירוץ נוח בהחלט. (להזכירכם בלילה שבו איצ'יגו יוצא לסול סוסאייטי ואיששין מביא לו את הקמיע של מאסאקי – איששין אורב לו על הגג ומזנק עליו. מה יש לו לעשות בשעת לילה מאוחרת כל כך על גג ביתו? הייתכן שחיסל הולואים מזדמנים על מנת שאיצ'יגו יוכל לצאת בבטחה למשימתו?) כך גם מוסברת הנקודה הראשונה בעצם – הוא פשוט חיסל את כל ההולואים שבאו אחרי איצ'יגו. (חוץ מאחד, ועל זה אדבר בנקודה הבאה) 3. הולואים אף פעם לא שבעים. עם כמה שהגראנד פישר אהב לאכול נשים, לא הייתה לו סיבה לא לאכול את איצ'יגו אחרי שאכל את מאסאקי. אדרבא, הולואו מעוות שכמותו, בוודאי הוא יכול היה להעריך את הפאניקה שלה בתור נשמה שגופה מת בעודה צופה בו אוכל את נשמתו של בנה שניסתה כל כך להגן עליו. מדוע, אם ככה, לא הרג גם את איצ'יגו ואכל גם את נשמתו שלו? בפרק 111 איששין אומר לקון – "הקמיע הזה נועד להגן עליך" – 'עליך' במקרה הזה מדבר על איצ'יגו. ראינו את כוחו של הקמיע כשהצליח לעצור ולהדוף את הגראנד פישר גם בצורת האראנקאר שלו. אין סיבה שלא היה מצליח להדוף אותו כשהיה עדיין הולואו לפני כמה שנים טובות, משמע לפני שאכל גם די הרבה נשמות (וביניהן מאסאקי). מצד שני, הקמיע שנועד להגן על איצ'יגו – מתואר בפניו בתור "הקמיע של מאסאקי" שאיששין רק מלווה לאיצ'יגו כשזה יוצא לסול סוסאייטי. איצ'יגו מעולם לא ראה את הקמיע בעבר... קרוב לוודאי שבאמת היה זה הקמיע של מאסאקי. זה הגיוני גם – איצ'יגו היה ועודנו "ילד של אמא". הפעם היחידה שאנחנו רואים אותו בצעירותו היא בפלאשבק של טאטסקי ושם הוא מוצג לחלוטין בתוך מערכת היחסים עם מאסאקי לפני מותה. ניתן להניח שכמות הזמן שבה הסתובב מחוץ להשגחתו של איששין היה זמן שבו הסתובב צמוד למאסאקי – שהחזיקה את הקמיע המגן. בתקרית אבל לא היה מדובר במתקפה חזיתית של הגראנד פישר על איצ'יגו שבעותו העת לא רק היה קרוב למאסאקי אלא גם החזיק את ידה. הגראנד פישר, למצב כזה, הוא התוקף המושלם. בעזרת הפיתיון – הוא גרם לאיצ'יגו להתרחק מאימו. לא סתם באנימה שמו דגש כל כך על הרגע שבו הוא עוזב את ידה וכמה היא נואשת לעצור אותו – הבעת פניה הראתה פחד מבוסס ודחיפות, הבעה שלא הייתה על פניה של אמא שהייתה חושבת שבנה האהוב פשוט החליט לרוץ לעבר נהר גואש. רואים זאת גם בפוזה שבה הייתה כשאיצ'יגו התעורר, גופתה שרועה עליו – היא לא ניסתה לעצור אותו, אחרת תפיסה ומשיכה חזקה בידו היו מספיקים. לא סתם איצ'יגו שלא ידע דבר אמר שהיא עשתה זאת להגן עליו. אם אנחנו מניחים שהקמיע היה בידיה, והיא זרקה עצמה בין איצ'יגו ובין הגראנד פישר, סביר להניח שהיא גם וויתרה על ההגנה של הקמיע אם זה אמר שאיצ'יגו יהיה מוגן. אפשרי אפילו שנפגעה לפני שהגנת הקמיע התחילה לעבוד, אבל אז למרות שהגנה על איצ'יגו – זה היה מאוחר מדי בשבילה. איששין סמך על הגנת הקמיע כיוון שידע כמה איצ'יגו צמוד לאימו. בעודו במקום אחר בעיר בחיסול הולואו אחר, או אפילו באמת באיזו ועידה רפואית (או סתם מטפל באישה זקנה), לא העז איששין להעלות על דעתו שהקמיע יכשל. הוא חיסל את ההולואו המזדמן שהגיע לעיר, מאסאקי הגנה בצורה פסיבית על איצ'יגו, וכשהיה מגיע הזמן היה מלמד אותו להגן על עצמו והכל היה בסדר. הוא לא העלה על דעתו אבל שיהיה הולואו שיצליח להפריד בין איצ'יגו ומאסאקי (או לפחות, לא רצה לחשוב על מקרה שכזה), ולכן לא היה בסביבה כשקרה מה שקרה. לא סתם אחרי הקרב שלו נגד הגראנד פישר, איצ'יגו מתחנן בפני איששין שיאשים אותו במות אימו – ואיששין מסרב בכל תוקף. לא סתם הוא אומר שזו לא אשמת אף אחד שמאסאקי מתה – הרי אם זו אשמתו של מישהו, זו אשמתו של איששין עצמו שלא עמד מספיק על המשמר. מישהו שהגיע להיות קפטן בסול סוסאייטי אבל יודע יותר טוב מאשר לקחת על עצמו סתם רגשות אשמה שלא יעזרו בכלום והם גם לא מבוססים יותר מדי, ולכן בעודו נשאר רגוע ומחושב בעט באיצ'יגו – שהזכיר לו באותו הרגע את עצמו יותר מדי.

Goggle Girl

New member
אה, איפה הימים שבהם תיאוריות קנוניה

היו ממלאות 5 הודעות בלי כלום איפה ._.; אני חושבת שאני מאבדת את זה

../images/Emo23.gifאני צריכה לחשוב על זה

אבל יפה ^_^ ואולי את רק משתפרת, ומצליחה להבהיר את עצמך תוך עמוד בלבד במקום 5 עמודים כמו פעם? O:

Goggle Girl

New member
אבל אבל... אבל... ;;;; ../images/Emo58.gif 59

הייתי אולי מסכימה איתך בהתחשב בכמה מסורבלת הייתה התיאוריה הראשונה על הקשר בין זאנגטסו והיצ'י (אה, עוד תיאוריה שנכתבה ישר אחרי הפרק 3>) אבל התיאוריה על קאיין נגיד לא תומכת לכאן או לכאן כי היא פשוט קצרה אבל אז הגיע המאמר על למה זאנפאקוטו וכאילו... ._.; הייתי יכולה להאריך שמה עוד וזה לא היה יוצא יותר מדי

Tiger Eye16

New member
תאוריה נחמדה ^^

מאוד אפילו XD (איזה כייף שאני יודעת מה יקרה??... בעצם לא... (ראי את תגובתי ל111)). אבל את יודעת מה באמת מעניין אותי בקשר לאיישין... אם הוא היה כניראה קפטן לשעבר.. וככול הניראה הוא גם חזק מאוד.. איך זה יכול להיות שאף אחד לא הרים גבה כשאיצי'גו אמר ששם משפחתו קורוסאקי???... כי אם הוא באמת כל כך חזק הריי דבר זה סותר את עצמו.. האם ייתכן שהוא החליף זהות או משהו???...

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif מעלי ובהודעה~

דבר ראשון יש מצב ששם המשפחה נפוץ יותר ממה שרוצים להראות לנו. דבר שני יש באמת מצב שהוא סיגל לעצמו שם אחר כשהוא הגיע לעולם החיים. דבר שלישי - לכי תדעי, אולי הוא הגיע מרוקונגאי. יש מצב די טוב שאין לו בכלל שם משפחה ולכן כשהוא הגיע לעולם החיים וסיגל לעצמו אחד בשביל להתערבב בקהילה הוא בעצם סילק מעל איצ'יגו את הסממן היחיד שיכול לקשר אליו - הם הכירו אותו בתור איששין, אבל הסממן המזהה של איצ'יגו הוא "קורוסאקי"

fay valentine

New member
../images/Emo58.gifיש לי תיאוריית קנוניה שאולי

תשלים לך כמה פערים. דבר ראשון - איששין בתור קפטן. לי נראה שאיששין היה הקפטן הקודם של יחדיה 10, לפני שקנפאצ'י הגיע. הוא היה קפטן גדול והיה הולך לעולם האמיתי הרבה, ושם הוא ראה את מסאקי והתאהב בה. אבל ידע שהוא לא יוכל להיות איתה בגלל תפקידו בס"ס ובגלל שהוא די.. רוח. אז הוא בחר את קנפאצ'י בחשאי שיהיה הקפטן הבא ועשה איתו הסכם שיבוא אליו ויזמין אותו לקרב, יילחם בו, כאילו יהרוג אותו, וייקח ממנו את התפקיד. ככה הוא יוכל לברוח מס"ס כדי להיות עם מסאקי, ואף אחד לא יידע שהוא עדיין חי (במונחים של ס"ס). ובנוסף, קנפאצ'י יוכל להנות מקרב גדול ומקידום רציני שהוא כנראה אף פעם לא ממש יוכל להגיע אליו (בגלל שהוא לא מתאים לקרטריונים הרגילים לקידום לקפטן). ביסוס לתאורייה הזו יש בפרק 111. אם תשימי לב, גלימת הקפטנים של איששין מחוברת לכתף השמאלית שלו עם ברזלים. כשקנפאצ'י לקח את גלימת הקפטנים מהקפטן הקודם, הוא קרע ממנה את הכתף הימנית ולמטה. בנוסף, לקנפאצ'י יש גלימה עם קצוות לא ישרים, וגם לאיששין יש גלימה עם קצוות לא ישרים. זו הסיבה שאיששין לא בא להציל את מסאקי כשההולואו התקיף אותה. כי אז השיניגאמי המקומי שמחובתו לבוא, היה רואה אותו מדווח לס"ס שהוא עדיין חי. השיניגאמי המקומי לא יכל לעמוד בקרב נגד גראנד פישר, נהרג, ואז מסאקי נרצחה. איששין לא אומר לאיצ'יגו שזו אשמתו (של איצ'יגו) כי זו לא אשמתו (איזה כוחות יכולים להיות לילד בן 9 שיכולים להביס את גראנד פישר שכבר כמה עשורים לא מצליחים להוריד אותו). איששין לא יכול להגיד לו שזו אשמתו שלו כי אז הוא יגלה לו את היותו שיניגאמי ואת כל ההיסטוריה. רוקיה הגיעה לאיזור בתור השיניגאמי המקומי החדש, אבל עד כמה שהבנתי, היא נשלחה לשם לבדוק מה היה העניין הגדול שההולואים פתאום מצאו דווקא בעיירה קטנה. אנשים עם ראייטסו גבוה יש בכל מקום ולכן ההולואים באים אחריהם, אבל בן-אדם עם ראייטסו גבוה שמסוגל פתאום לגעת ברוחות (וזה מה שהביא את ההתנפלות של ההולואים), זה כבר משהו מיוחד. משהו ששווה טיול לעיירה קטנה. אוכל גורמה מתותים. אני חושבת שהקמע, ויכול להיות שזה מגעיל מדי אבל זו התיאוריה שלי, עשוי מחלק ממסאקי. אולי משהו מהחלקיקי-רוח שלה. בגלל זה הקמע היה יכול להיות קיים רק אחרי שהיא מתה. אולי זה חלק מהרוח שלה שאיששין לא נתן לפישר לאכול. ובגלל האהבה שלה לאיצ'יגו, או של איששין אליה, זה הפך להיות קמע לאיצ'יגו. אחרי הכל, היא כבר הגנה עליו בעבר, לפי האנימה, בקרב הראשון של איצ'יגו נגד פישר. היא עצרה לרגע את פישר ונתנה חיזוק קטן לאיצ'יגו. זו התיאורייה שלי. יותר מזה, אני גם די לא יודעת. יש לך שאלות טובות מדי.

fay valentine

New member
תיקונים

יחדיה=יחידה שיניגאמי מקורי היה רואה את איששין חי, ומדווח על כך לס"ס.

Goggle Girl

New member
אני משתדלת, בייחוד לאור ../images/Emo58.gif111

הדיונים שהשאלות האלה מביאים
ועכשיו לתגובה - פלוגה 11 את מתכוונת, וממש לא ניראה לי. קנפאצ'י הוא לא מישהו שיסכים לקרב מכור, שזה מה שאת אומרת בעצם שאיששין הציע לו. גם אם מדובר בקרב גדול מהחיים, קנפאצ'י יעדיף בהרבה להפסיד מאשר לנצח בלי שהיריב שלו נלחם כמו שצריך (לכן לא הייתה לו בעיה להודות בכניעה לאיצ'יגו למרות שזה התעלף לפניו - הוא נהנה מהקרב, הכיר בכוח של איצ'יגו, ומעל לכל - בגבולות שלו עצמו, שלושה דברים שקשה להגיע אליהם בקרב מכור). בקשר לגלימה, דבר ראשון - קנפאצ'י לקח אותה מהקפטן הקודם. הגיוני אז שלאיששין, בייחוד בתור שיניגאמי שמנסה לברוח מסול סוסאייטי, לא תהיה גלימה כלל. דבר שני, ניראה לי הגיוני מדי שמישהו כמו איששין ילבש את הגלימה ככה. הוא עדיין מראה על מעמדו בתוך הפלוגה (למרות שבמבט ראשון ניראה כאילו הוא יותר סגן מאשר קפטן כי רואים רק את מה שקשור לזרוע ימין, עדיין רואים שיש לו סממן פיקודי כלשהו) ולמרות זאת הוא מראה גם שהוא מעין ראשון בין שווים - שאר הקפטנים בולטים לעין כיוון שהם לבנים בין כל לובשי השחורים שסביבם (אלה יותר עם השרוולים הלבנים גם, אלה פחות כמו ביאקויה וגין שהשרוולים הם של הקימונו השחור ממתחת). איששין לעומת זאת לא מסוג הטיפוס שיראה הבדל בינו לבין האחרים סתם ככה - מתאים לו להיות שחור כמו כולם כל עוד הם זוכרים שאי שם מאחורה מתנופפת לה הגלימת קפטן. רוקיה נשלחה כי צריך היה לשלוח מישהו. מה שקרה לשיניגאמי הקודם כבר העלנו מספיק השערות (ז"ל, קיצר). מצד שני הרייאטסו של איצ'יגו באמת התחיל לנזול החוצה כשהוא נגע בנערה מהפרק הראשון - וזה קרה כשרוקיה כבר הייתה כאן, או לכל הפחות הייתה בדרכה הנה. עד אז עד כמה שאנחנו רואים לפחות לא היו בעיות יותר מדי של הולואים. הדבר הכי קרוב למה שתיארת היה כשאישידה השתמש בפתיון הולואים ואז הם פשוט המשיכו להגיע אבל לאור העובדה שהיה גם מנוס מעורב סביר להניח שהיה משהו מתוכנן מעבר ולכן זו לא אשמתו הישירה של איצ'יגו בצורה הזו. מאסאקי והקמיע - אכן תיאוריה מעניינת אבל אכן דוחה מדי עבורי XD מה עוד לא אמרו שהוא היה קיים אחרי שהיא מתה. ובקשר לחלק באנימה שהיא מדברת לאיצ'יגו בקרב נגד פישר, זה החלק היחיד באנימה שאני אוהבת יותר את גירסאת המנגה עליו, ולכן מודה לאלוהים שיש את האובה הראשונה '.' הקרב של איצ'יגו נגד פישר לא אמור היה לסגור קצוות בשבילו, כמו שניראה שזה עשה באנימה כשהוא דיבר עם אמא שלו וכביכול נפרד ממנה. זה אמור היה לזרוק לו בפנים את כל הג'יפה הנפשית שחי איתה עד אז. זה אמור היה לגרום לו להלם על סמך כל מה שהוא חווה עד אז, שהיה משחק על אותו תסביך בדיוק (כמו ההולואו שהרג את אמא של שיבאטה וכלא אותו בציפור והבטיח לו שהוא יחיה את אמא שלו ואז איצ'יגו פשוט מתעלל בו לפני שהוא הורג אותו). מעל לכל, זה אמור היה לתת לאיצ'יגו את הזעזוע הסופי שיגרום לו לבוא לאישידה בנחישות ולהגיד שהוא לא רוצה ליצור עוד כמוהו, ואז להמשיך את הקו שאסור לו לתת לדברים האלה לקרות שוב וללכת להציל את רוקיה שהולכת להקריב את עצמה בשבילו בדיוק כמו מאסאקי. הקרב באנימה גם שילב בתוכו את השיניגאמי המוזר ההוא שהציל לא רק את איצ'יגו עצמו אלא גם את קארין, מי שאיצ'יגו אמור היה להגן עליה. '.' די אירוני ששניה אחר כך איצ'יגו יגיד שזה קרב שהוא חייב להילחם בעצמו.

Tiger Eye16

New member
זה דווקא נישמע לי דיי הגיוני...

והאמת היא שאני ואח שלי כבר חשבנו על זה... האמת היא שבאמת קרב מכור לא מתאים לקנפאצ'י.. אבל כמו שאנחנו כבר יודעים קובו טייטה לא עושה שום דבר סתם.. וכל כך מתאמצים לא להראות לנו את הפנים של הקפטן הקודם ואיך הוא נראה.. השאלה היא למה?? מה הסיבה שמסתירים את זהותו של הקפטן הקודם???... השערה שלי היא שהוא אישיין.. והריי רנג'י ומי שיגיע לעולם האימיתי וראה את אבא של איצי'גו (אם אני לא טועה) הגיע לסו"ס רק אחרי שקנפאצ'י נעשה קפטן.. כלומר הוא לא יודע איך הקפטן הקודם ניראה!!. ולכי תידעי אולי אישיין הכיר כמה אנשים שיכולים לעזור לו לזייף דבר כזה?? (זיוף מותו) וככה קנפאצ'י יחשוב שהוא ניצח.. (או שהוא הבין שהוא לא מת ושתק על זה.. לכי תידעי). בנוסף.. אישיין אומר שהקמע הוא מעפרה של מאסאקי.. (שוב אם אני לא טועה,אבל יכול להיות גם שלא..) יכול להיות שכמו שאיצ'יגו "נתן" לאחרים כוח ע"י שפיכת רייאטסו שלו ככה אישיין "נתן" קצת כוח למאסאקי וככה הוא ידע שזה ישמור עליה קצת (שלפחות היא תוכל לראות הולואים או רוחות כדיי לשמור על איצ'יגו). ~רציתי להגיד עוד משהו וברח לי.. ארשום יותר מאוחר כשאני אזכר.. =\~

Tiger Eye16

New member
נראה לי ניזכרתי.. XD

בקשר למה שאמרת... אישיין נתן את הקמע לקון!! כשהוא אמר שהקמע הזה במיוחד בשבילו הוא אמר את זה אל קון!! כי הוא אמר "בשבילך" והוא דיבר אליו בתור קון... לא בתור איצ'יגו!! אני אתן לך להעלות לבד השערות למה... (את טובה בזה ^^ וחוץ מזה כייף לקרוא מה שאת כותבת
) אז נחכה ל112 ואז אני אוכל לפרט יותר ולהרחיב ^^ (ואת גם תידעי קצת מהתשובה שלך לגביי התיאוריה שהעלית)

Goggle Girl

New member
ניו ../images/Emo58.gif

דבר ראשון - למה לבזבז את הקמיע של מאסאקי על קון שהוא אפילו לא חלק מהמשפחה? דבר שני - הוא אמר שהקמיע _במקור_ נועד להגן "עליך". אלא אם כן הקמיע הוכן לאחרונה, למה שהוא יכין משהו כזה בשביל קון? ואדרבא, למה לתת אותו לאיצ'יגו כשאיצ'יגו יוצא לסול סוסאייטי אם זה נועד להגן על קון? ממה שהוא אמר משתמע שזה נועד להגן על קון מפני הולואים חזקים אם ככה, אז למה לתת את זה לאיצ'יגו כשהוא יוצא לסול סוסאייטי אם זה לא נועד להגן עליו בעצם? דבר שלישי - גם אם המטרה היא להגן על קון, בפועל מה שהוא מגן עליו זה הגוף של איצ'יגו, כי זה מה שיפגע בעצם אם קון ילחם ויפסיד בקרב. קרוב לוודאי שלהולואו יהיה גם קצת בעייתי למצוא נשמה שהיא בעצם גלולה קטנה וירוקה, אז הסכנה היחידה כאן היא לגוף של איצ'יגו ולא לקון עצמו.

Goggle Girl

New member
לכי תדעי

דבר ראשון - זה כמו הגלולות תזונה האלה של האסטרונאוטים D: דבר שני - זה ממלא את איצ'יגו כל כך שהוא עף מהגוף שלו כל פעם o_o P;

Tiger Eye16

New member
ועוד משהו..

שמחזק את זה שזה כן עפר של מאסאקי.. בתרבות היפנית אפר של בני אדם נחשב קדוש ברמה מסויימת וטוב נגד שדים.. ואם התיאוריה שלי נכונה אז לאפר של מאסאקי יש בכלל כוח יותר גדול.. ואהה הייתי אמורה לרשום מאפרה.. רק חשבתי שמתי לב >___> (מה אני עושה פה עדיין??.. אני מאחרת.. >__>)

unex

New member
אממ...

אני מסכים שקנפאצ'י הוא לא מסוג האנשים שיסכים להילחם בקרב מכור אבל מי אומר שהוא ידע שזה קרב מכור? הרי בתוך כל מה שהולך בקרב אין בעיה לפשל בכוונה צעד קטן ש"יגמור" אותך... ובקשר ללזייף את המוות שלו אז ברור שיש לו מישהו שיכול לעשות את זה. הרי אישין אומר במהלך הפרק "My best friends trio" על נובה ושות', ולמי שייכים השלישיה הזאת אם לא למי שייצר אותם, קיסוקה אורהרה, שחוץ מהיותו קפטן לשעבר הוא גם מייסד של ארגון המחקר בס"ס ובאופן כללי אחד הממציא הכי גדול שיש בסדרה. בכלל נראה לי שחברות עם קיסוקה תוכל להסביר כל כך הרבה דברים כי לא משנה מה צריך לתרץ תמיד אפשר להגיד שהוא המציא משהו שעשה ככה וככה...

fay valentine

New member
;;;;;_;;;;; אני לא מאמינה ששכחתי

קן-צ'אן!!!! סליחה שבלבלתי אותך עם פוגה אחרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 והתגובה. נכון שקנפאצ'י לא היה מסכים לכזה דבר, אבל מצד שני יש כאן את התפקיד הגדול של קפטן שהוא לעולם לא היה יכול להגיע אליו בלי זה. ואם באמת קנפאצ'י לא ידע, אז למה הוא בא להילחם בו? אולי איששין זרק לא בכוונה איזו מילה לא יפה, או זילזל בו בכוונה על זה שהוא לא יכול לשלוט בחרב שלו או ברייאטסו שלו (אני לא זוכרת בדיוק מה זה היה שמנע מקנפאצ'י את האפשרות להיות קפטן). אולי הוא נלחם בו, שניהם נתנו את הכל, ואז איששין ברגע האחרון עשה תעלול וגרם לכולם לחשוב שהוא מת. קנפאצ'י לקח חצי מהגלימה. כשרואים אותו לוקח את הגלימה מהקפטן הקודם, רואים אותו סוחב את הגלימה הקרועה על כתף ימין. הוא לקח את כתף ימין, בזמן שכתף שמאל של הגלימה הייתה מחוברת לכתף של איששין. איששין אכן נראה יותר כמו סגן-קפטן, גם בגלל החצי גלימה וגם בגלל החזה הפתוח והיד בפנים. זה קצת מראה על עצלות או אישיות שהיא יותר לייד-בק ולא רצינית-ואחראית כמו של קפטנים. אולי זה גם בתת מודע שלנו כי הוא נורא מזכיר ככה את הסגן של קומאמורה-טאיצ'ו (גם רואים אותו בשיניגאמי קאפ). יש להם את אותה עמידה עם היד בתוך החלוק/גלימה. אני חושבת שאיששין לא מוריד את הגלימה לגמרי כי זה פשוט חלק מהצורה הבסיסית של המדים שלו. קחי למשל את פרק 82 ( +_+) , איצ'יגו שם מוצלף, פעמים רבות, מדי-השיניגאמי שלו נקרעים ממנו, ובפרק אחרי זה, הם פשוט חוזרים לעצמם. כי זו הצורה הבסיסית שלהם. לכן איששין לא מוריד אותה. (חוץ מזה, היא מחוברת לו ליד עם ברזלים! זה יהיה סופר-כואב לנתק אותה!) אהבתי את מה שכתבת שהוא שם את הגלימה ככה כדי להראות שהוא אחד מהחבר'ה מהיחידה אבל עדיין כדי להראות מעמד. (או שלא הבנתי נכון?) איצ'יגו נגע בילדה-רוח הזו עוד לפני שרוקיה הגיעה. בפרק 110 רואים אותו לפני שרוקיה הגיעה לעולם, שהוא מלטף את ראשה של הילדה. ואז הוא החזיק ידיים איתה כשרוקיה הגיעה ואז התחיל כל הבלאגן שעשה לנו את הסדרה הגדולה הזו. הופעתו של המנוס גראנדה ( XDDDD אני מקבלת פלאשבקים מ"ארץ נהדרת" עם "גראנדה! גראנדה!!" |לא קשורה|) לדעתי היה משהו ממש לא מתוכנן מראש, גם בין ההולואים. פשוט בגלל הכמות העצומה של הולואים שנהרגו שם, ועם כל הינף זאנפאקטו של איצ'יגו, הוא פיזר יותר ויותר רייאטסו. לכן הגיעו יותר ויותר הולואים ובסופו של דבר, כשהם היו כבר 'לא טובים מספיק', יצא המנוס. בחלק הזה עם גראנד פישר ומסאקי, אני אכן מעדיפה על הכל את גרסאת המנגה. אפילו יותר מהאובה. הקמע - כמו שהוזכר כאן - נועד לקון. כשאיששין אומר לקון "זה נועד לך" הוא מתכוון לקון עצמו בגלל שהוא ראה שהכוחות שלו הם רק כוחות רגליים, לברוח, ואיזה עוד הגנה תהיה לו מפני דברים גדולים עם מסכה? איששין חיבר את הקמע למדי-הביצפר של איצ'יגו, למקרה שאיצ'יגו יצטרך לצאת מהגוף שלו ולהשתמש בקון שיחליף אותו. איששין מנסה להגן על הגוף של בנו בזמן שהאוח של בנו לא נמצאת שם. לעומת זאת, כשאיצ'יגו הלך בהתחלה לס"ס וקיבל את הקמע מאיששין, יכול להיות שאז באמת איששין נתן לו את זה כדי שיגן על עצמו (איצ'יגו בעצמו). או! או שהוא נתן לו את זה כי הוא חשב שהוא ישתמש בקון שם, או אחרי שהוא ישים את הגוף שלו אצל אורהרה (*-*) ובעצם יפקיר אותה, ואז כדי שיישאר משהו להגן על הגוף שלו, יהיה לו את הקמע. נראה לי סבכתי את עצמי פה. גם איצ'יגו מתוסבך מדי, אז אני לא נכנסת לקטע הזה.

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif 111

(התמונת בונדאג'!!!!!!!! *____________________* היא עדיין תלויה לי בגאון על פנים דלת הארון XD כל פעם שאני שולפת חולצה או מה הוא בוהה בי, פצוע ומדמם *¬*) בפרק 109* רואים אותו נוגע בילדה, אבל זה קרה באותו היום שבו רוקיה נשלחה הנה. הסיפורים שמראים ב109 שניהם מתרחשים באותו היום ומסתיימים בהגיעה של רוקיה לעולם החיים. כשהיא מגיעה הנה היא אומרת שהיא מרגישה דופק רייאטסו חזק - כלומר אחרי שאיצ'יגו כבר נגע בילדה, אבל המשימה שלה זה פשוט להשגיח על העיר. לא ניראה לי הגיוני שהקמיע נשאר אצל קון. בייחוד לאור מה שאיששין אמר שהקמיע היה של מאסאקי, ועוד יותר מכך שהוא ניתן לאיצ'יגו באחד מרגעי האבהות הבודדים של איששין, לא מתקבל הרושם שהוא נשאר מאחור עם הגוף של איצ'יגו אצל אוראהארה. נוסיף לזה את העובדה שאיצ'יגו לא היה כאן אז לא היו _יותר_ מדי הולואים (לכל הפחות, לא כאלה שאפילו דון קאנאונג'י והקאראקורה הירוז לא יכלו לטפל בהם לפחות. ומה שמפריע לי יותר מהכל זה החלק של _במקור_ זה תוכנן להגן עליו. שוב, למה שאיששין אפילו יעלה על דעתו מצב שכזה, שלא לדבר על לתכנן מראש? (אלא אם כן כאן כבר נכנסת שוב הכרות עם אוראהארה ואז נכנסים לתיאוריות הקנוניה שלו אבל בואי לא נעשה את זה >_>)

fay valentine

New member
וואו! הפוסטר עדיין שם??

אני שמחה לדעת שהוא עדיין בשימוש. מה שהיה בפרק 109 לא היה באותו יום שרוקיה הגיע. זה היה כמה זמן לפני. אני חושבת. ואז היה את הקטע שיש בפרק הראשון, עם הנערים עם הסקייטבורד שחטפו מאיצ'יגו על זה שהם הפילו את הכד שלה, ואז איצ'יגו נגע בילדה שוב, ואז רוקיה רוקיה הגיעה. אוי לא. אני מתבלבלת פה... O_O אני לא זוכרת את הפרק הראשון!!... ... *מתה* הרוח-של-מיי: משהו פה מוזר עם הקמע של מסאקי ואיששין.. ולמה לא להיכנס לקטע של היכרות עם אורהרה? זה כיף להעלות קונספירציות אפלות. חוץ מזה, שניהם היו בסו"ס באותה תקופה, שניהם פליטים מסו"ס זה רק יכול לחזק סוג של קשר ביניהם. אולי בגלל זה איששין ידע לארוב לאיצ'יגו בדיוק לפני שהוא יצא לסו"ס, כי הוא קבל על זה דיווח מחברו הטוב אורה-צ'אן!
אולי אורה-צ'אן קינא בשלב מסויים במשפחה שאיששין הקים ובגלל זה אסף לחיקו את ג'ינטה ואורורו. XDDDD

למעלה