תיאוריית קנוניה!
111

Goggle Girl

New member
לא לא, זה מהפרק הראשון ../images/Emo58.gif

כלומר, מאותו היום. סיפרו לרוקיה שמעבירים אותה לעולם החיים, בינתיים רנג'י מונה להיות סגן קפטן, רוקיה נשלחה באותו היום עוד כי מה לעשות לשמור על עיר זו משימה דחופה, בינתיים איצ'יגו נגע בילדה (פדופיל שכמוהו! >_>) ואז כשרוקיה הגיעה חיכה לה בן 15 שהכוחות העצומים שלו החלו לנזול החוצה. עוד למה זה הגיוני שזה באותו היום כי אם הוא היה נוגע בילדה קודם, מתחיל להנזיל החוצה את הכוחות שלו ובין היתר גם לילדה, אז ההולואים היו תוקפים אותה עוד מלפני שהסדרה התחילה, אבל למעשה הם התחילו לרדוף אחריה רק באותו הערב, ואז רוקיה שכבר הגיעה התחילה מייד לעבוד ולכן הילדה בעצם שרדה את המתקפת הולואו שדיווחו עליה בחדשות באותו הבוקר. רוקיה אז הצילה אותה ואת איצ'יגו שוב, אבל פספסה קצת כשבא ההולואו באותו הערב ואיצ'יגו היה זה שנלחם נגדו (במנגה רואים יפה יפה איך הילדה לא בדיוק יצאה מזה בשלום ;; ) בקשר לאוראהארה ואיששין (עעע... אני צריכה להפסיק להגיד את השמות שלהם כל כך קרוב אחד לשני... זה מעלה... מחשבות מטרידות)... יש מצב די טוב... אבל את זה נדע רק כשנגלה עוד על שניהם... =_= ואלוהים יודע מתי זה יקרה

fay valentine

New member
מה פדופיל??

הוא היה רק בן 15! איך ילד בן 15 שנוגע קלות ברוח של ילדה בת... 12 (נגיד?) זה פדופיליה? עצם זה שאת ועוד הרבה מעריצות שלו אונסות אותו מדי יום, זו הפדופיליה האמיתית! *מחביאה את העובדה שהיא הייתה אונסת את היטסוגאיה, ונושכת את השפה התחתונה של צ'אדו* ולמה זה כל כך מטריד אותך כשאת אומרת את השמות שלהם ביחד? זה נורא מזכיר לי את המצב ב"אורן הוסט קלאב" שטאמאקי ואבא של הרוהי כל הזמן אומרים שהם האבא של הרוהי. (הצלחתי להגיד את זה בלי לספיילר!) תשווי את זה רגע וזה יוצא אחלה. איצ'יגו בתור הרוהי שלא ממש אוהב את שניהם, אורה-צ'אן בתור טאמאקי (שגם די רוצה אותו לעצמו), ואיששין בתור אבא של הרוהי, ששניהם מסובבים אבל יודעים להיות אבא כשצריך. הדבר היחידי שאני רוצה לדעת על אורה-צ'אן, זה למה הוא מופיע בשיר סיום של השלישי עם קורוטסוצ'י מאייורי.

Goggle Girl

New member
לא לא לא

כי כי... נו כי איששין\אורהארה ;; מטריד מספיק עכשיו? ובקשר לאוראהארה -
לסאגת סול"ס
לסאגת סול"ס
לסאגת סול"ס
לסאגת סול"ס אמרו שהוא היה הקפטן הקודם של פלוגה 12, לפחות במנגה, ולכן הגיוני שמראים אותו בסיום השלישי של מאיורי

fay valentine

New member
את זה אני יודעת.

גם אמרו את זה איפהשהוא באנימה. הסיבה היחידה שזה יפריע לי אי-פעם, למרות שאני חובבת יאוי, זה שזה יפאיע ליחסי אורהרה-יורואיצ'י. למרות... שאז זה מסתדר... כי אז יורואיצ'י תהיה עם סוי-פונג, ואורהרה עם איששין.... . *מנדנדת בראשה במהירות* לאלאלאלאלאלא! לא! יורואיצ'י עם אורהרה וזהו. (הייתי שמה עכשיו את התמונה של אורהרה, יורואיצ'י וסוי-פונג בפיקניק, אבל התמונה היא פי 6 מהגודל המותר. בעייתי משהו).

SaidinsTaint

New member
באופן אישי../images/Emo58.gif

אני מאמין שאיששין פשוט שיקר לאיצ'יגו בנוגע לקמיע הזה, כדי שהוא יסחב אותו עליו. "הנה קח את הקמע הזה שהוא חשוב לי מאוד, הוא היה של אמא שלך, אני רוצה שהוא יהיה שלך עכשיו. בחיים לא ראית אותו, אבל הוא חשוב לי מאוד. הוא כל כך חשוב, שאני רוצה שתחזיר לי אותו. ברור? הוא נורא חשוב. אל תוריד אותו ממך." אבל ברגע שאיצ'יגו רוצה להחזיר לו אותו... "אה זה? לא - תשאיר אותו אצלך, הוא לא מעניין אותי". בלי חתיכות ממאסקי בקמיע ובלי כלום - סביר להניח ששיניגאמיז שיודעים קידו יוכלו להכין קמע כזה, במיוחד כאלה שהם ברמה של איששין. התיאוריה המשוגעת הקטנה שלי היא שקורוסקי זה באמת לא שם המשפחה המקורי של איששין (אולי הוא אימץ את השם של מאסאקי?), וששם המשפחה המקורי שלו היה "שיבא" - מה שמסביר את הדמיון של איצ'יגו לקאיין, את ההתנהגויות הדומות של גאנג'ו ואיצ'יגו, והכי חשוב, יסביר למה שבט השיבא המכובד Fell From Grace - תוצאה מהעריקה של איששין? נ.ב. שאלה קטנה בנוגע לזמנים - לפני כמה זמן אורהרה ויוריצ'י ברחו מsoul Society? המספר שיושב לי בראש זה 100 שנה, אבל אני לא משוכנע.

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif לא ניראה לי

שהוא שיקר, למרות שזה יסביר כמה דברים. איששין בכללי לא ניראה לי מישהו שישקר, ומאסאקי זה אחד הדברים שאני אעז ואומר קדושים עבורו. לא סביר בעיני שהוא ישתמש בה בשביל שקר. בן שבט שיבא? מעניין, אבל מאוד לא הגיוני, בייחוד בגלל שהמספרים אומרים שאיששין היה בעולם הזה בערך 20 שנה, ובית שיבא נפל בעיקר בגלל המוות של קאיין שהיה לפני קצת יותר, בסביבות ה40 שנה. עכשיו זה אולי היה מסביר קצת את הדמיון הפיזי של איצ'יגו לקאיין, אבל זה עדיין לא היה מסביר את ההתנהגות, ועדיין צריך יותר מאבא באותה המשפחה בשביל לצאת _קופי_ כמו הבן אדם, ואז עדיין תסביר למה איששין לא דומה לאף אחד אחר בבית כשגם קאיין, גם קוקאקו וגם גאנג'ו דומים אחד לשני ורואים בבירור שהם בני משפחה. יורואיצ'י ואוראהארה אכן ברחו לפני 100 שנה, וזה נאמר אם זכרוני הסנילי אינו מטעיני גם כשהיא התעמתה עם ביאקויה וגם בקרב נגד סוי פונג, בעיקר בהערות של "זה מה ש100 שנה מחוץ לזירת הקרב עושה לך"

fay valentine

New member
איששין מוקיר יותר מדי את מסאקי

אחרי הכל, לפי התיאוריה שלנו, הוא ברח מסו"ס כדי להיות איתה. אז זה לא הגיוני שהוא ישקר ויגיד סתם שזה ממנה. למרות שבאמת זה נראה משהו שעשוי מקידו.. אז יכול להיות שזה מבוסס על חלקיקי-רוח ממסאקי אבל מפותח עם קידו כדי שיוכל היות קמע. זה גם נראה הגיוני שזה יהיה משהו ממסאקי ולא יעיל (כל כך) לאיששין, כי הדבר שהכי שלט ברוח שלה באותו רגע שהיא מתה זה הרגש האימהי לגונן על הבן שלה. יכול להיות שבגלל זה איששין נותן את הקמע לאיצ'יגו, כי היא, בתוך הקמע, יכולה להגן רק על איצ'יגו, כי לזה הרוח שלה כיוונה. למרות שלא נראה לי שהוא הגיע משיבא, יש הגיון בדבריך. איצ'יגו, שהוא הראשון, יצא דומה לקאיין, גם פיזית וגם מנטלית. אבל יש השפעה ממסאקי אז יש לו את השיער הכתום. ועם רייאטסו ענק. קארין, שעד כמה שידוע לי היא השניה, יצאה דומה לקוקאקו, קצת. כאן יש כבר יותר התערבות של הגנים של מסאקי, אז היא יצאה לא מאוד דומה לקוקאקו, אבל עדיין יש לה אישיות דומה - הכוחניות, הקשיחות, והעובדה שהיא עדיין מסוגלת לראות דברים. למרות שאין לה ראייטסו גבוה. אחרונה היא יוזו, שאצלה התערבות הגנים של מסאקי היא הכי גבוהה. אולי בגלל זה היא לקחה את תפקיד האמא או האישה בבית (מבשלת, מנקה, דואגת לכולם). (יצאה לי יציאה שוביניסטית כאן? סליחה). יש לה שיער באותו הצבע בדיוק כמו של מסאקי, היא לא דומה לאף אחד במשפחה של שיבא, אבל עדיין היא מרגישה דברים. בפרק הראשון, אני חושבת, היא אמרה שהיא לא יכולה לראות אותם אבל היא יכולה להרגיש "נוכחויות" לפעמים. גם העובדה שאיששין הוא קצת קוקו, אז זה די עוזר לתיאוריה. אבל עדיין אני נוטה להסתייג מהתיאוריה. ועוד דבר. בבקשה כשאתה כותב את השם משפחה , תכתוב "קורוסאקי". כשאתה כותב את זה "קורוסקי", זה נשמע רוסי (לא שיש לי משהו נגד רוסים. חצי מהחברות שלי רוסיות), וזה נשמע כמו מילה אחרת ביפנית שיותר מתקשר עם הרג או לרצוח. מה שמחזיר אותי לנושא שלנו, לגבי השם משפחה של איששין, קורוסאקי. ממה שהבנתי מחברה, "סאקי" ביפנית זה קצה או חוד. משהו כזה. "קורו" זה לקוח מהצבע "קורוי" שהוא שחור. ביחד זה יוצא חוד-שחור או משהו כזה. עכשיו 'סתכל רגע על החרב של איצ'יגו? (גם בצורת שיקאי, וגם בצורת בנקאי).

Goggle Girl

New member
למען האמת ../images/Emo58.gif

לפחות בפירושים שאני קראתי, אף אחד מהם לא פירש את סאקי כמו שאת פירשת את זה. או שהם פירשו את זה איכשהו במשמעות של "דרך", ואז זה "דרך שחורה" או אפילה, והכוונה היא לעבר המסתורי של איששין וההתדרדרות של איצ'יגו להיות הולואו. במשמעות השנייה אכן פירשו את זה בתור קצה, אבל במשמעות של הגיבעה בה נלחם כנגד ביאוקויה, ואז שמות המשפחה של שניהם בעצם ניבאו את הקרב, כיוון שקוצ'יקי משמעו עצים רקובים, ביאקויה מלשון לבן, ואכן על גבעת הסוקיוקו השחורה כביכול (שמולאה גם ברייאטסו של איצ'יגו, וכוסתה בבאנקאי של ביאקויה שחסם את האור) הם נלחמו, כשמאחוריהם יער של עצים לבנים מתים ובקשר ליוזו וקארין, הן תיאומות, אז מצד אחד קשה להגיד שזה דילוג של דורות או משהו, מצד שני זה הכי הגיוני כי בתיאומים זה או שהם זיהים או שהם נורא ניגודיים מבחינת למי מההורים הם דומים :-*

fay valentine

New member
אז אם ככה

דרך שחורה יכולה להיות גם הדרך בה איצ'יגו קיבל את הכוחות שיניגאמי שלו מלכתחילה. הוא קיבל אותם בצורה לא נכונה, רעה, בדרך שגם העונש עליה הוא מוות בידיי הסוקיוקו. אולי השוני הוא פשוט קנג'י שונה, או משו.. עוד דבר שיכול להיות דרך שחורה - איצ'גו תמיד מתפרסם בצורה רעה. השם שלו ידוע בפי כמעט כל שיניגאמי בסו"ס, בפי די הרבה הולואים ואפילו בתוכנית של דון-קאן-אוג'י הוא הופיע בטלבי כמישהו שפרץ לשטח "העבודה" שלו. זו חתיכת דרך רעה להתפרסם!! (או שזה סתם בבל"ת ממוחי הקודח - 39 מעלות)

Goggle Girl

New member
;ם; את חולה? ../images/Emo58.gif

תרגישי טוב
הוא לא התפרסם בצורה רעה אבל, כאילו, לא בצורה שאת מתכוונת אליה. כן, הוא ידוע בתור עושה צרות אבל זה בעיקר בגלל שלאנשים גם ככה יש סטיגמה בגלל הצבע שיער שלו והמזג שלו שנובע יותר מגאוות רחוב מאשר הכל. השם שלו ידוע בפי כמעט כל שיניגאמי בסול"ס, אבל איך הוא ידוע? בתור זה שפרץ לתוך סול"ס, ניצח את אבאראי רנג'י, שרד קרב מול זאראקי קנפאצ'י, ונלחם ברמה שווה מול קוצ'יקי ביאקויה! נוסיף אחר כך את זה שהוא גם חי אחרי שאייזן חצה אותו לשניים (ובמנגה רואים בדיוק כמה מעט נשאר מחובר ;;;ם;;; ) וקיבלת חתיכת מוניטין מכובד. הסיבה היחידה שזה יכול להיות שלילי זה שאנשים יתחילו לפחד ממנו, אבל רוב השיניגאמים מפחדים ממי שחזק מהם ולכן זה, לא בגלל שהוא מישהו מפחיד או משהו (הוא מפלצת, כן, אבל זה משהו אחר.) להיות מפורסם בקרב הולואים זה רע, אבל לא מבחינת טיב המוניטין ^^; ובקשר לדון קאנאונג'י... אני עדיין מחכה להולדתו של "קאראקורה בוי" XD כל כך נדרש. אבל בגדול כשהראו אותו בטלוויזיה לא ידעו בדיוק מה הוא עשה. בטח סתם חושבים שהוא פריק או מעריץ נלהב מאשר משהו שלילי (או שלא לזה התכוונת בכלל XD)

fay valentine

New member
אחלה קוספליי לאוקיטאקה - המון שיעול

שיעולים. לא בדיוק הבנת למה התכוונתי. אבל אני לא ממש יודעת איך להסביר את עצמי. באקה. להתפרסם מזה שאתה פורץ לסול"ס , מביס/שורד נגד כמה מהאנשים הכי מפחידים שם, ובגלל שהרייאטסו שלך גבוה וקצב חיסול ההולואים שלך הוא מהיר אז חצי מהואנקו מאנדו יודעים את השם שלך - זו פשוט דרך מוזרה להתפרסם. או שזה פשוט דרך פרסום ממש לא טובה. בקטע עם דון, הוא נראה בטלוויזיה כמישהו שעבר על ה"חוק" ופרץ לשטח "עבודה" של דון. אחר כך הוא חטף על זה מהמורים שלו בביצפר. זה גם פרסום די מבזה. (אני עדיין נקרעת מהקטע במנגה שאיצ'יגו פותח את הדלת של הקליניקה, רואה שזה דון, סוגר ונועל אותה. XDD ואז הם שניהם רבים על הדלת XDDDD )

Goggle Girl

New member
ואז איששין מגיע והם מתלהבים

מהתלבושות אחד של השני XD אכן, קטע חזק. ולא יודעת, אולי אני פשוט מסתכלת על זה מנקודת מבטו של איצ'יגו ורואה כמה לא אכפת לו XD

למעלה