אכן כך.
H Hinamori New member 23/1/07 #46 וואו, התיאוריה על שיבה טובה. אף פעם לא חשבתי ככה. יכול להיות שזו באמת הסיבה שהם נפלו, וזה דיי מסתדר גם עם התאוריה שבאה בעקבות הספויילר.
וואו, התיאוריה על שיבה טובה. אף פעם לא חשבתי ככה. יכול להיות שזו באמת הסיבה שהם נפלו, וזה דיי מסתדר גם עם התאוריה שבאה בעקבות הספויילר.
H Hinamori New member 20/1/07 #20 המ... ^^" יש משהו שמגלים אח"כ ש, אמ, לא ממש סותר את זה, אבל פשוט נותן אפשרות לתיאוריה הרבה הרבה יותר הגיונית. :x
המ... ^^" יש משהו שמגלים אח"כ ש, אמ, לא ממש סותר את זה, אבל פשוט נותן אפשרות לתיאוריה הרבה הרבה יותר הגיונית. :x
א אלונית 2006 New member 21/1/07 #23 ../images/Emo15.gif למען האמת גם אני חשבתי על זה אבל תיאוריה נחמדה *חוזרת לפוטואוטטוטרופים, לאנפאזה מטאפזה ושאר הדברים מהעצבנים שנגמרים בפאזה ואני מתבלבלת ביניהם נון-סטופ*
../images/Emo15.gif למען האמת גם אני חשבתי על זה אבל תיאוריה נחמדה *חוזרת לפוטואוטטוטרופים, לאנפאזה מטאפזה ושאר הדברים מהעצבנים שנגמרים בפאזה ואני מתבלבלת ביניהם נון-סטופ*
I Ikari Shinji New member 21/1/07 #26 יא אללה. אתם עושים מזה הארי פוטר "היא הקריבה את עצמה כדי שהוא יחיה ><" בעעעעעעע!!! להפוך קטע מבליץ' לכ"כ דומה לחלק מהעלילה של הארי פוטר זה פשוט רוע, אפילו יותר מהפילרים ><
יא אללה. אתם עושים מזה הארי פוטר "היא הקריבה את עצמה כדי שהוא יחיה ><" בעעעעעעע!!! להפוך קטע מבליץ' לכ"כ דומה לחלק מהעלילה של הארי פוטר זה פשוט רוע, אפילו יותר מהפילרים ><
G Goggle Girl New member 21/1/07 #28 אמרו את זה בפרקים 8-9 זה כל העניין. מאסאקי הקריבה את עצמה בשביל איצ'יגו. לפחות היא עשתה את זה בצורה מאוד מאוד פיזית וכוח האהבה שלה לא נשאר להגן עליו אחרי מותה מפני אי אילו הולואים ואחרים >_>
אמרו את זה בפרקים 8-9 זה כל העניין. מאסאקי הקריבה את עצמה בשביל איצ'יגו. לפחות היא עשתה את זה בצורה מאוד מאוד פיזית וכוח האהבה שלה לא נשאר להגן עליו אחרי מותה מפני אי אילו הולואים ואחרים >_>
F fay valentine New member 21/1/07 #33 היי.... לפחות אמא שלו לא השאירה לו תמונות זזות, כוחות מוזרים ועוד כל מיני דברים שאני לא ממש עוקבת אחריהם...
היי.... לפחות אמא שלו לא השאירה לו תמונות זזות, כוחות מוזרים ועוד כל מיני דברים שאני לא ממש עוקבת אחריהם...
H Hinamori New member 21/1/07 #36 ואף אחד לא אומר לו, "אתה בידיוק כמו אישין! אבל העיניים... העיניים של מאסאקי! ^_^" כל 5 שניות. וגם לא מצביעים לו על המצח כל הזמן. XD
ואף אחד לא אומר לו, "אתה בידיוק כמו אישין! אבל העיניים... העיניים של מאסאקי! ^_^" כל 5 שניות. וגם לא מצביעים לו על המצח כל הזמן. XD
G Goggle Girl New member 21/1/07 #37 אולי בגלל שאצלו זה הפוך XD הוא דומה למאסאקי יותר (לא כולל הזועף >.>) וב111 עשו קלוזאפ על העיניים של איששין וראו שהן באותו צבע חום שוקולד של איצ'יגו
אולי בגלל שאצלו זה הפוך XD הוא דומה למאסאקי יותר (לא כולל הזועף >.>) וב111 עשו קלוזאפ על העיניים של איששין וראו שהן באותו צבע חום שוקולד של איצ'יגו