תיכף 3X20.....:)

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifפרק 3X20../images/Emo58.gif

קצת קשה לי להגיד אם אהבתי או לא אהבתי את הפרק, קצת התאכזבתי מהסוף מבחינת סיד ווהן, לורן כלבה! ומסתבר שסלואן עוד יותר
עדיין לא הבנתי מה זה החומר הירוק הזה ולמה סלואן רצה להזריק לה את זה...... כמעט חנקתי את מארשל כשהתחיל לדבר ולדבר בקטע שהיו צריכים למצוא כבר את ווהן אבל העיקר שמצאו אותו....וממש מאכזב הבית חולים הזה בסוף נמאס לי מהם כבר
וול....זהו עוד מישהו ראה???

prophecy girl

New member
אני ראיתי...../images/Emo58.gif../images/Emo21.gif

וגם אני לא הבנתי מה זה הדבר הירוק הזה... והיא נעלה בסוף נעלי בלט [
]... הקטע עם סלואן- ידענו שזה יקרה מתישהו... השיחה בין ג'ק וסידני - איזה חמוד ג'ק!! היה מצחיק שנדיה פתאום קמה והתחילה להלחם
וזה רק אני, או שהקטע בהתחלה עם הנוזל הירוק המזעזע היה יותר מדי הזוי..? בסך הכל פרק נחמד.. אני אראה אותו מחר עוד הפעם ואז אני בטוח אבין מה זה הדבר הירוק המזעזע שכולם רוצים להזריק לעצמם... וסורי שההודעה מבולגנת.. אני פשוט עייפה והרגליים שורפות לי

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifהעיניין הוא....

שאנחנו לא אמורים בעיקרון לדעת מה זה החומר הזה, כי גם ככה מסתבר שכל מה שסלואן אמר בפרק היה שיקרי והכל היה כדי למצוא את נדיה!!! על החומר הזה נגלה יותר מאוחר, אולי בסוף העונה
אהבתי את איך ששתיהן נילחמו בשומרים, הם ממש הזכירו אחת את השנייה

הרמוני

New member
../images/Emo58.gif

אני דווקא חשבתי שהבנתי מה זה החומר הירוק, נראה לי שאחרי שהוא הזריק לנדיה את החומר היא אמורה לפלוט איז מסר של רמבלדי....אבל שוב יכול להיות שחלמתי ואני טועה לגמרי, בכל אופן נדיה ממש חמודה (ודומה לאירינה) וסלאון ממש מגעיל ולורן יותר כלבה מתמיד... חחחחחח ממש אהבתי שווהן, אפילו שהוא כולו מסכן ומענים אותו אמר לסארק: holding that thing, you almost look like you reached puberty אבל ממש מוזר כל הקטע הזה פתאום עם אבא של ווהן ואירינה ונדיה, מעניין איך ימשיכו את זה.... (בסוף עוד נגלה שאבא של ווהן חי- עם JJ זה בהחלט אפשרי
)

Eskorbuto

New member
אחלה פרק - ספויילר

סלואן כרגיל מניאק בן אלף..אבל זה התפקיד שלו להיות ככה.. אין לי יותר מדי מה להגיד על הפרק..כבר אמרתם את הרוב וקרלוצה..סוף העונה זה פרק הבא..יש עוד פרק אחד רק :( אולי נראה את נדיה בעונה הבאה.. בגלל מה שוואהן אמר שלא יודעת אם זה נכון אבל הקטע עם הריב בינהם..שסידני ונדיה יריבו אבל אף אחת מהם לא תשרוד.. נצטרך לחכות ולראות חבל שצריך לחכות 3 שבועות :(((

בוביץ

New member
נשארו עוד 2 פרקים

ביום ראשון שודר פרק 20 ויש 22 פרקים בכל עונה

קרלוצה

New member
בכל עונה יש 22 פרקים

עכשיו היה פרק 20 נשארו עוד 2, בשבוע הבא פרק 321 ואז מחכים שלושה שבועות ופרק 22 ישודר ב 23/5

../images/Emo58.gif 3X20

סוף סוף הורדתי את הפרק וראיתי.. (אחרי הרבה בעיות..) אני ממש מסכימה איתך.. אני גם לא בטוחה אם אהבתי או לא את הפרק.. אני די מסכימה עם כל מה שאמרו על הפרק.. ואני גם מחכה לגלות מה באמת זה החומר הירוק.. חשבתי על זה שבטח סלוהן דיבר הרבה עם סארק כי הוא לא היה נראה מופתע כשהוא התקשר אליו ואמר לו איפה הפסנג'יר.. סוף סוף ווהן יצא קצת חכם ולא דביל כמו הרבה פעמים.. (כשהבין שעובדים עליו אחרי שלורן שחררה אותו והוא ניסה להתקשר לסי איי אי..) דבר אחד רק לא הבנתי.. כשסידני דיברה עם נדיה, נדיה אמרה לה שהיא סוכנת, של איזה סוכנות?.. לא הבנתי מה היא אמרה..

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאחרי שאמרת ש....

סארק לא היה מופתע או חשב פעמיים כשסלואן יידע אותו איפה הפסנג'ר ושכנראה שהוא דיבר איתו והיה איתו בקשר עוד לפניכן, את צודקת! אבל מה שמוזר לי בכל הקטע שאם סלואן היה בצד של סארק כל הזמן הזה למה הם היו צריכים לענות את ווהן ולשאוב ממנו מידע איפה הפסנג'ר? ולמה לא ניסו בעזרת לורן להציל את סלואן כשהוציאו אותו למוות אם הם נעזרו בו? כי הם לא יכלו לדעת שג'ק מציל אותו....נכון?? הם היו בטוחים שהוא מת..... בעצם אולי בקטע הזה לא ניסו להציל אותו והכל היה תיכנון של סלואן, משהו בסיגנון אירנה לעבוד על כולם בסופו של דבר.....כי המטרה שלו הייתה להישאר עם הבת שלו לבד! וול....
נחיה ונראה לגבי נדיה, סיד שאלה אותה סוכנת של מי היא אבל היא לא גילתה לה, היא אמרה לה שהיא לא יכולה לגלות לה את הפרטים האלה....... יש לי הרגשה חזקה מאוד שאבא של ווהן חי ולא מת, ושאבא של ווהן קשור לנדיה הזאת יותר ממה שמשערים....

הרמוני

New member
היי! אני אמרתי את זה קודם../images/Emo8.gif|ספוילר

שאבא של ווהן בטח חי....

מווותק

New member
../images/Emo58.gif 320 וול...

גם אני לא מתה על הפרק הזה. אני מניחה שמה שמעצבן אותי בפרקים האחרונים של ALIAS היא העובדה שאין קטעי סיד ווהן. כלומר - הפרקים היו יכולים להיות מעולללללללים אם היו שמים שם משהו "רומנטי". הרי אם חושבים על זה, מה שהפך את פרק 315 לטוב מאוד זה החיבוק העוצמתי שלהם בסוף, נכון? אז למה לעזאזל לא להוסיף קצת שמאלץ לכל הפרקים האחרונים? הרי הם יוצאים שאנחנו צמאי סיד ווהן. כלומר - הסיפורים יפים, הטריקים מגניבים והכל, אבל לדעתי ל- ALIAS חסרה הפעם נשמה וזה נורא מורגש. לגבי החומר הירוק: לדעתי מדובר בחומר שגורם לפסנג'ר לראות משהו של רמבלדי (מעין סוג של נבואה). סלואן ניסה את זה על עצמו, אבל הוא לא הצליח ולכן הוא הזריק את זה לנדהי כדי שהיא תשרטט את זה. למיטב הבנתי, בפרק הבא הוא מזריק את זה גם לקטיה, אחותה של אירינה, וגם היא משום מה תדע לשרטט את זה. (אכן...תמונות קשות
). אהבתי גם את מה שווהן אמר לסארק (דיברתם כבר על זה), והטריק שלורן עשתה לו שהיא יעני גרמה לו לחשוב שהוא סיפר את הכל ושהיא אוהבת אותו ומשחררת אותו. אבל חוץ מזה - שוב...סתם פרק. נראה לי שאני עוברת ליהורם גאון...

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif320

גם אני לא אהבתי כל כך את הפרק. היה בו אקשן,טוויסט אבל משום מה לא כל כך אהבתי, אז עכשיו גם האחות של סידני היא גם סוכנת,מתברר שכל אחגד שיצטרף הוא איזה סוכן של איזה ארגון, סלואן כרגיל יצא מניאק, מצד שני אפשר להבין אותו,שמנסה לבד להוציא את מה שרמבלדי הכניס באחות של סידני, אני חושב שהגיע הזמן שאירנה תכנס לתמונה ולעניין בסיפורים, נראה לי שגם אבא של ווהן חי, טוב אני מקווה שבשני הפריקם הבאים והאחרונים של העונה הזאת יהיו טובים.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifנכוווווון....

חסר נורא הקטע של סיד ווהן!!! אני בכלל לא מבינה למה עכשיו שהם כן יכולים לחזור להיות ביחד הם לא עושים זאת...... בעונה 2 ברגע ששום דבר לא הפריע להם הם התנשקו והתחברו, בעונה השלישית כשהם כמעט מתו במטווח הם התנשקו והביעו את דעתם, סיד כל הזמן אומרת שהיא מאוהבת בו עדיין ומרגישה שהוא הנפש התאומה שלה אבל אי אפשר בגלל לורן אישתו, אח"כ ווהן אומר ללורן שהוא רוצה להיפרד ממנה כי הוא לא מאושר וכבר בשיחה הבאה שלו הוא מספר על זה לסיד, מציע לה לשתות קפה ביחד כשיחזרו מהמבצע והיא מסכימה ומלאת תקווה כמו שאמרה לו ואז שוב פעם בום טראח הכל הלך....... so why the hell לא מחברים בינהם עכשיו?????? ולפרק הזה היה כל כך הרבה פוטנציאל לחיבור מחודש בינהם....היו יכולים לידע את סיד שווהן מיסינג, ובבית חולים לתת להם קצת יותר מלהחזיק ידיים או לדבר על רימבלדי כל הזמן, זה ממש מדכא!!!

inbal145

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifשיזיזו משו ביניהם כבר../images/Emo123.gif

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifואת צודקת....

מה שחסר השנה באליאס זה החיים הפרטים אחרי העבודה ב CIA של סידני, היא כבר לא זהות בדויה
כל מה שנשאר לה זה ווהן וגם הוא כבר לא חלק מהחיים הפרטיים שלה, אני לא מבינה למה לא המשיכו לתת לוויס להיות חבר טוב שלה להראות את זה

../images/Emo45.gif את פשוט כל כך צודקת!!

כל כך חסר הקטע של חיים מחוץ ל CIA. אני גם ממש מסכימה איתך שהיה צריך לפתח את הקשר שלה עם וויס..

למעלה