תיכף 3X20.....:)

בוביץ

New member
מוותק פשוט צודקת

אאולי באמת אחרי עונה 2 המדהימה אנחנו "רגילים"לדברים שמשודרים והציפיות לשנו בשמיים, אבל מצד שניאולי העונה הזאת הביא יותר רקע,עלילה או תוכן, לא יודע אני מקווה ששני הפריקם האחרונים יהיו טובים הם בטוח יהיו על עלילות רמבלדי, ונראה לי שהפעם נגיע כבר לנבואה של רמבלדי ומה הוא תכנן כל הזמן

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifד-פ-נ-ל-י!!!!

צריך פוץ חדש ומהר! צריך שאירנה תחזור ומהר! צריך וויל/פרנסיס חדשים ומהר! צריך ריאלטי ומ-י-ד!!!!!!!!!!!!!! לדעתי בהחלט יש מקום לוויל לחזור!! עיניין השברירי רגש היה מצוין בהתחלה של העונה אבל היו צריכים לשנות את זה ומהר..... לדעתי גם ג'ק לא היה מספיק אקטיבי בעונה הזאת גם ממנו ראו יותר בעונה הקודמת והראשונה.... בקיצור לעונה השלישית יש זמן להשנות את דעתנו ב 2 הפרקים הבאים אחרת כל מה שישאר לי להגיד זה
NEXT

מווותק

New member
../images/Emo58.gifאני שמחה שאתם מסכימים../images/Emo13.gif

זה כבר באמת הפך לקטע מעצבן שאין לסידני חיים, ואת צודקת קרלוצה - ג'ק חייב להיות יותר משמעותי. ובאמת וויל חייב לחזור. אני זוכרת ש- JJ העניק ראיון בו הוא אמר שלאור כל הדמויות החדשות שנכנסו לחייה של סידני בעונה ה - 3, הם לא ראו צורך להחזיר גם את וויל, אבל דאאאאאאא - לאיזה חיים הם נכנסו? אם כבר היו דמויות שנכנסו לחייה של סידני, זה היה על מנת להרוג אותה... אותו כנ"ל אגב לגבי מארשל - ברגע שהפכו אותו ל"קצת" אנושי והפכו אותו לאב מאושר...העלימו את אשתו והוא כבר לא מדבר על הבן שלו. שמתם לב? מה נסגר אתם שם? נראה לי שכל התסריטאים של ALIAS הם הכותבים לשעבר של ה - X-FILES. רק כך אפשר להסביר את העונה התמוהה הזאת... ובנימה אופטימית זאת - יאלללללללללללה מכבי!!!!!!!!!!!!!!!!
אורלי

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifטוב....

אני מקווה שהעונה הבאה תהיה יותר טובה, בדר"כ זה ככה בכל סדרה יש עונה טובה יש פחות טובה
לדעתי אם ה final של הסדרה תהיה טובה העונה הבאה תהיה מצויינת
ובהחלט.......
יאללללללללללללללללללללללללללללללללללללה מכביייייייייייייייי!!!!!!

inbal145

New member
אכן...../images/Emo9.gif

יאללה מכבייייייייייייי
רוצים ניצחון

inbal145

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gifגם נכון...

וויל חייב לחזור, וצריך למצוא לסידני חברה חדשה שתהיה כמו פרנסי לפחות
את צודקת לגמרי בעניין ג'ק. אבל מה שהסדרה הכי צריכה עכשיו זה:
אירינה

בוביץ

New member
במה היא תשתלב../images/Emo58.gif

אני לא רואה את אירנה משתלבת העונה הזאת אולי היא תתאים להכנס בתמונה בפרק21 אבל מכל העלילות לא נראה לי שהיה מקום איפשהו להכניס את אירנה

Moreiro

New member
../images/Emo58.gif זה לא כ"כ פשוט למצוא חברה

חדשה.. פרנסי, וויל וסידני מכירים כבר המון זמן - כמה שנים. היא לא תדבר בלי בעיות עם ל מישהו חדש שיגיע. וגם כל מי שיגיע עכשיו, יהיה בטוח איזה סוכן בעצמו. וגם עם וויס היא לא יכלה כל כך לדבר, כי הוא חבר מאוד טוב של ווהן... אני אהבתי כשוויל ופרנסי בכלל לא ידעו במה סידני עובדת, זה היה הכי יפה
(למרות שבעצם גם השיחות שלה עם וויל אחרי שהוא גילה היו חמודות
)

inbal145

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gifגמני אהבתי מתי שוויל

ופרנסי לא ידעו כלום... ולמצוא לסיד חברה חדשה זה לא יהיה קל, אבל למדנו לסמוך על הראש של ג'יי ג'יי לא

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

כבר הצעתי כמה וכמה פעמים בתחילת העונה כשהיא חיפשה דירה לעבור לשותף או לפחות שהיו מראים יותר קטעים עם סידני ונו עם מי שהיא גרה איתו ווילס

למעלה