תיכף 3X20.....:)

בוביץ

New member
אני כבר אמרתי את זה מזמן../images/Emo58.gif

שחסר הקטע של סידני בחיים הרגילים, הצעתי עוד אז שבתחילת העונה במקום לעבור לוויס היא היתה צריכה לעבור לדירה עם שותף, שאז בטח היה מתברר כסוכן של הקוביננט גם ככה.

Moreiro

New member
../images/Emo58.gifעדיין לא ראיתי את הפרק../images/Emo121.gif

אז אני לא יודעת מה גורם לכם לחשוב שאבא של ווהן חי... אבחל אם הוא כן חי - אפשר לעשות מזה סיפור שאירינה הצילה אותו וזייפה את המוות שלו או משו... וסידני וווהן אחים
או משו כזה....
אמממ.. או שלא

Moreiro

New member
לא מה פתאום ../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif|פטריה|

*מור מושפעת מטלנובלות*

inbal145

New member
מור. להיגמל. עכשיו.../images/Emo123.gif

או שלא
לי אין סלידה מטלנובלות

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאוי ויי מור../images/Emo2.gif

טפו טפו טפו חמסה חמסה שום!!!!!!
זה מה שחסר שהם יהיו אחים.....מה פתאום א-מ-א!!! קודם נראה שהוא בכלל חי כי כרגע זאת רק השערה אבל ממש לא ניראה לי שאירנה היא אמא של ווהן

inbal145

New member
צ'מעי, אם ג'יי ג'יי רוצה להרוס לי..

זאת הדרך הכי טובה
אבל הרגת אותי עם החמסה חסמה שום
|שום|

inbal145

New member
אהבתי את הסוף של ההודעה../images/Emo3.gif

אמממ.. או שלא
את כל שאר החלקים בהודעה לא ממש אהבתי
מור-להשתפר

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאוליייי....

אבא של ווהן רצה להגן על ווהן מהילדה? אולי מייקל קשור לאיזשהי נבואה שקשורה לפסנג'ר???

בוביץ

New member
כן ואז מתברר../images/Emo58.gif

שכל הדמויות בסדרה מופיעים בנבואות רמבלדי. וכתוב שם גם שיעשו מהם סדרת טלוויזיה. כבר נמאס מהרמבלדי הזה. -פתאום כולם קשורים לאיזה נבואה או משהו .

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gifנכון....

נמאס מרימבלדי! מזל שהוא לא קם לתחייה באיזשהי צורה......עד עכשיו אני לא מבינה מה נסגר עם הנבואות שלו
טוב, אבל מה לעשות הסדרה חצי בדיונית ובעונה הזאת זה הכי הורגש אני מקווה שזה ישתפר בעונה הבאה

inbal145

New member
עם ג'יי ג'יי אף פעם אי אפשר לדעת...

לכי תדעי, אולי רמבלדי באמת יקום לתחייה
זה הכל תלוי בראש של ג'יי ג'יי

inbal145

New member
נאמ. זה לא יעזור../images/Emo4.gif

עובדה שבינתיים הוא מת ובכל זאת כולם קשורים אליו איכשהו
אם הוא יקום לתחייה הוא רק יספיק לעשות עוד נזק לפני שיהרגו אותו

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifהדבר הטוב שקרה....

בפרק זה שווהן ולורן התנשקו בפעם האחרונה בהחלט!

Wiccan Scorned

New member
תאמת פרק לא משהו...

ועקרונית אין לי בעיה למיתולוגיה ופנטזיה (הסדרה האהובה עליי זו באפי) אבל הדבר הירוק הזה היה הזוי לחלוטין!!!!

מווותק

New member
../images/Emo58.gif עונה 3 סובלת מ...

בעית מציאות קשה. היינו - העונה היא עתירת אקשן. כל פרק הוא עתיר פיצוצים, מבצעים ומזימות, אבל חסר בה הגורם האנושי. חסרים בעונה הזאת וויל, פרנסי, הקשר בין סיד ווהן, סיד ווייס - anything, something.... אין בעונה הזאת כלום - רק שברירי "רגש" שכבר לא עושים לנו את זה. יתכן שהיינו יכולים להסתדר עם זה, אלמלא העונה ה- 2 שהיתה גדושה ב- over רגש: סיד ווהן, אירינה דרבקו, הפלת sd-6, אמילי סלואן, אשתו של דיקסון, הכפילה והרצח של פרנסי - זה הרי לא נגמר! כל פרק הותיר אותנו פעורי פה! וכמובן - הסיום המדהים של העונה ה - 2. נראה לי שהבעיה בעונה ה - 3 היא שהעונה ה 2 היתה פשוט יותר מדי טובה... ונראה לי שלא משנה עד כמה שפרק הסיום של העונה הזאת יהיה טוב ומותח ואפילו אם סיד ווהן יחזרו אחד לזרועות השני בבכי קורע לב וקריאות טולולולולולול (כמו שפליצי בריסטול אוהבת לעשות
), זה עדיין לא יעשה לנו את זה. נראה לי של- JJ תהיה עבודה רצינית במהלך הקיץ ו...שירד כבר מהרמבלדי הזה וימצא לעצמו איזה פוץ אחר להתעסק אתו, נכון?

inbal145

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאת כל כך צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

למעלה