תינוקות הפורום

Manty

New member
תינוקות הפורום ../images/Emo9.gif

בני כמה הם עכשיו? מה שלומם? מה שלומך? תמונה בבקשה??? (טוב, האמת היא שפשוט יש לי תמונה מתוקה של מאיו שבא לי להשוויץ בה, ופתאם חשבתי על התינוקת של סיוון, של פו, של אשכר ושאר המתוקים והמתוקות שנולדו פה מאז לידת הפורום.. אז יאללה - שויץ שווץ!!!)

Manty

New member
מתחילה ../images/Emo3.gif

מאיו חגגה חצי יומולדת ב 9 באוגוסט. היא תינוקת מקסימה, חייכנית ורגועה. אוהבת המון ציצי, התחילה לזחול, מכניסה הכל לפה (חוץ מאוכל - כי אין אישור של אמא עדיין). היא הכי אוהבת לשבת על אחותה הגדולה, אבל בעצם מוכנה להכנס גם לכל המנשאים בבית (5) ונרדמת בהן אפילו בלי ציצי!!! אני בסדר גמור. אחרי שבועות רבים עם טחורים (
), סוף סוף הסתדר לי. החיים שלי נכנסו לשיגרתם הרגילה וגיליתי (לא להפתעתי) שעם 4 יותר פשוט מאשר עם 3 (בדיוק כפי ש3 יותר קל מ 2, אך עם 2 לפעמים קשה יותר מאשר עם 1..
). הקושי הגדול שלי זו ההנקה הכפולה, אך דווקא בחופש גדול נהיה פתאם קל יותר כי יש ליוסוי עם מי לשחק כל הזמן ולכן הצורך בציצי קטן במקצת.

סטיוויה

New member
היא משגעת!

ומאד אהבתי את ההסבר שלך לגבי מספר ילדים וקושי/אי קושי. יש למה לצפות

mise

New member
ווואייי!!! מנטי!!

כזו מתוקה!! מתי תבואי לבקר בארצנו הקטנטנה, אה? תגידי, זה נכון שעם 3 יותר קל מאשר עם שניים? כי עכשיו אני כבר מוכנה לעוד אחד. מנין_הכמיהה (מקוה שלא טעיתי בשם הדף), מנין??

ס ו ל ה

New member
רוני סבלנות יקירה עוד קצת זמן וזה

פשוט יקרה מעצמו. זה לא שיותר קל אלא פשוט זורם, מסתדר, והרמוני.

Manty

New member
נכון סולה, איך אצלך?

גם את רוני חייבת תמונה עדכנית ופירוט
אין התחמקויות!!!

ס ו ל ה

New member
מאי כבר בת 4 חודשים מהמהמהמת רגועה

שלווה מבסוטה מהחיים, הלוואי על כל ילדי שהיו כך בינקותם. מתהפכת מסתובבת על צירה, שמנמונת וצחקנית. כל הרוצה שידוך שיפנה ס ת ם, מה לעשות אני אמא משוחדת בעליל. הגדולים "עלק גדולים" מאוהבים בה ברשותכם אני מצטטת ברכה שרומי גדולתי בת ה - 9 כתבה למאי במסיבה שחגגנו לה בשבת החרונה. "למאי הנסיכה את תינוקת נפלאה לא בוכה ולא צועקת כל היום רק מחייכת אוהבת אותך מאד..." ויזהר כאשר אומרים לו כמה הוא מקסים ומיוחד הוא מוחה בתוקף ואמר שאולי זה נכון אבל מאי לדעתו הכי.... כן כן בטח שיש קנאה אך מעורבת בהרבה קבלה ואהבה. יש ימים קשים לפעמים אבל התמונה הכוללת היא שאני פשוט מאושרת. חוזרת אוטוטו לעבודה בהמון באסה אך אין ברירה!

כמה כיף לשמוע!!!

בן כמה יזהר? לא ידעתי שיש לך ילדה כל כך גדולה!!
כזו מתוקה, ואיזה יופי היא חרזה למאי... מקווה שהחזרה לעבודה תעבור חלק

הילהל

New member
מזדהה איתך ../images/Emo24.gif

גם מאיה המתוקה שלי בת 4 חודשים ואהובה מאוד על אחיה (עם רגעי קנאה שבהם הוא "חונק מאהבה". וגם לי קשה עם החזרה הקרובה לעבודה (עדיין מתפללת לאלוהי הלוטו להצלה). החיים עם 3 מצטיירים נפלא מההודעה שלך.

הילהל

New member
זה כנראה בגלל מאי

שיצא לי ככה מאיה... רק שהאיש נותן השמות כאן לא יגלה שמעלתי בתפקיד השמטת האהו"י שלי.

אשכר ש

New member
איזה יופי ../images/Emo13.gif

לאחרונה חשבתי שלבאים בתור אצלי יהיה משהו שיותם לא חווה- אחים! זה בטח כזה כייף לראות אותם מנסים להוציא חיוך מהאח התינוק שלהם...

אוי, זה באמת כיף גדול...

הגדולות מדווחות לי על כל פיפס שהתינוקת עושה (לא משנה שהיא על הידיים שלי ממילא רוב הזמן ואני רואה את זה בעצמי
) - אמא, היא הרימה את הראש!!! אמא, היא עשתה גרעפס!!! אמא, היא חייכה אליי!!!

swann

New member
איזו ענקית!!

ומקסימה
כבר זוחלת? כל הכבוד
אורי מתחילה לעשות סימנים, אבל עוד לא ממש זוחלת. רק מסתובבת סביב צירה ומתהפכת... אבל בטח בקרוב זה יקרה. מה שבטוח זה שהיא מאוד רוצה להתחיל (שלא כמו אחותה שמצידה היתה נשארת על הגב עד עכשיו...)

Manty

New member
הזחל הזוחל..

היא לרוב זזה אחורה, מה שמביא להרבה תיסכול כי כל העצמים שהיא רוצה מתרחקים ממנה
אבל ממש בימים האחרונים היא נעמדת עמידת 6, מנענענת את האגן קדימה אחורה ולפעמים מצליחה לזרוק עצמה קדימה. גיל נפלא בו ההתפתחות קורת ממש מול העיניים בקצב מסחררת נכון?!

למעלה