תינוקות הפורום

POOH*

New member
../images/Emo24.gif

ואני כל הזמן מתלבטת מתי אפשר להתקשר אלייך כי בטח את באמצע מליון דברים.. אז שתדעי שאני חושבת עליכם רק לא מצליחה להתקשר.. ומחכה שתבואי להעביר כאן איזה יום [מבטיחה שלא תצטרכי לא לבשל, לא לעשות כביסות שירותי בידור אולי כן..] POOH

swann

New member
ואצלינו, אורי אוטוטו בת חצי שנה

ותכף נתחיל מוצקים. כבר התחילה לטעום כל מיני דברים שאני אוכלת (יותר נכון לנסות לינוק אותם). ואין לי ממש כוח להתחיל עם זה... אבל זה בטח יקרה בקרוב. היא מותק, חייכנית לכולם, ובעיקר למאיה. מתחיל להיות בינהן קשר יפה, והן צוחקות יחד וזה נורא כיף לראות
הנה תמונות טריות מאתמול

ס ו ל ה

New member
לאחר כל התמונות האלה הגעתי

למסקנה כי הפורום לא רק "הופך תינוקות אלא מייצר תינוקות מטריפים, אני חייבצ להזהר כי פשוט בא לי רביעי!

Manty

New member
וואיי, איזו בובה

וכמה שיער!! (הלוואי עלינו
) גם אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם אוכל ומקווה למשוך עד כמה שיותר (למרות שמאיו -מאד- מתעניינת בכל מה שנכנס לפי)..

mise

New member
איזו מתוקה. נראית אריסטוקרטית.

מעניין, אצל הגדולה לא היה לי כוח להתחיל עם מוצקים, אבל עם הקטן אני רק מחכה להתחיל. אני כבר נותנת לו להרגיש קצת על הלשון מרקמים של פירות, ומחכה בקוצר רוח כבר למוצקים (חולמת איך הוא ואחותו ישבו אחד ליד השני לאכול ויזרקו קוסקוס אחד על השני).

הילהל

New member
מותק אמיתית ../images/Emo211.gif

נחמד שהיא התחילה לנשנש. אני מחכה מאוד לרגע הזה.

c 2 4

New member
וזה עומרי, בן 7 וחצי חודשים

בן למשתתפת לא ממש פעילה, אבל נולד במים בבית ונעזרתי הרבה בפורום הזה. בתמונה מתועדת הטעימה הראשונה, היונק הגיב בגועל רב
חוץ מזה הוא זוחל כמו שד קטן (בעיקר לעציצים ולשקעי החשמל) ולדעתי הוא מנסה לומר "אמא" (אממה)
ודרך אגב, לא יודעת אם זה קשור אבל הוא מאוד אוהב מים בכל האופנים- לשתות, באמבטיה, בבריכה...

Manty

New member
הוא מדהים הדג שלך!!

אצלי, כל הילדים אוהבים מים (גם ילדי היבשה), אבל אין להם ממש ברירה. הם יפנים עם תרבות אמבטיות חזקה

POOH*

New member
הוא נראה גדול...

וברוכה הבאה.. אולי תהפכי לפעילה? והקטן שלי נולד בבית לא במים וגם אוהב מים.. אולי זה פשוט אופי כזה.. POOH

mise

New member
../images/Emo22.gif איזה חברמן

בלונדיני עם עיניים כחולות. אם אראלי רואה אותו הוא מיד מקבל חיבוק ונשיקה. היא אוהבת בלונדינים עם עיניים כחולות.

c 2 4

New member
האמת שאנחנו מקווים שהעיניים המהממות

ישארו, שלי התחלפו בגיל שנה וחצי והשיער כהה בגיל 3.

הילהל

New member
בטח שהוא אוהב מים ../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif

תסתכלי על הכיסא שלו - זה מתבקש. הוא יפיוף קטן.

למעלה