תינוקות הפורום

debby12

New member
מנהל
תמונות מקסימות ../images/Emo99.gif

ממש אפשר לקלוט את השאנטי של תמר מרוח התמונה. מצחיקות הבנות שלך. הן עוד לא למדו שלהתחתן זה לא כזה "שוס"?
לא הצלחתי להבין מה התמונה שעל העוגה.

ככה זה בנות... בגיל הזה כל מה

שמזכיר כלה/נסיכה זה הכי שווה. למיילדת שלי יש בן רביעי אחרי 3 בנות והיא סיפרה לי שהבנות שלה תמיד היו מלבישות אותו כ-FAIRY PRINCESS BRIDE... יעני, כך מה שהכי של בנות בבת אחת

Manty

New member
אצלי הקטן זוכה להיות

המלך כשחברותיה של ביתי באות לביקור. הוא דווקא מעדיף להיות נסיכה

mise

New member
ככה זה בנים שגדלים בין בנות?

יש לנו ילד ביישוב שהוא בן יחיד, בן 3.5 והוא גר ביחידה מתחת לבנות דודה שלו. כל היום הוא משחק בשמלות ובובות. אמא שלו מוטרדת ובמקום לתת לו להיות מי שהוא, כל פעם שהוא לובש שמלה במשחקייה של היישוב (יש ארון בגדים שהילדים יכולים ללבוש ולשחק), היא מורידה לו אותה ומבקשת ממנו שילך לשחק במכוניות.

מסכן ../images/Emo10.gif היו לנו חברים כאלו

דווקא לאבא של הילד לא היה אכפת, אבל האמא היתה נכנסת להיסטריה בכל פעם שהם היו מגיעים אלינו והילד דבר ראשון היה מחפש את זוג הנעליים הכי ורוד והכי נוצץ שהיה יכול למצוא...

הילהל

New member
תמונה מתוקה

איך האב המאושר מגיב? (לאיש שלי קשה כשהבן שלו משחק ב"להיות אמא")

תביאי אותו לעשות השתלמות אצל גבי

ב"איך להיות אבא של בנות" - גבי כבר יודע מצויין איך שמים לאק (אני אולי שונאת, אבל הילדות שלי מתות על זה) ולא נדיר למצוא אותו עם צפרני בהונות ורודים/ירוקים/צהובים/איזה צבע של לאק שבאותו רגע התחשק לבנות למרוח לו... או עם עגילי מדבקה בצורת לבבות וכתר של נסיכה, יושב על כסא קטן עם הבנות בחדר המשחקים ושותה תה מכוסיות פלסטיק
(אגב, הוא כל כך לא איש נשי שזה הופך את זה לעודיותר מקסים
). חכי חכי עוד שנתיים מיה כבר תלמד את האישלך מה זה כשיש בת בבית

Rakefetsagman

New member
איזו תמונה מתוקה!

אצלינו גם בלי בנו,ת 'היורש' רצה סיכה עם פרח ורוד בשיער ממש כמו של אמא - הרשתי ואף עודדתי ולא לשמחתי הסביבה גילתה הבנה.

גם למבי

New member
תינוקות הפורום פשוט מקסימים!!!! שוו

ה להיות בפורום. אצלי: עומר בן 5 חודשים. השבוע בכה בפעם הראשונה - הוא הסתכל עלי והעזתי לא להסתכל בחזרה (הייתי עסוקה עם גל) והוא נורא נעלב. רגוע, חייכן ומתוק שבא לי להתעלף ממנו. מי שזוכרת את ספור הלידה שלי, תארתי איך אני מתהפכת בלילה מאחד לשני ולא יודעת על מי להסתכל - זה עדיין לא נרגע. מה עוד? המון רגשות אשמה כלפי שניהם ולא מצליחה להתנער. במיוחד עכשיו כשגל בחופש איתי בבית. מרגישה שאני לא נותנת מספיק לאף אחד, מרגישה שגל גדל מהר מדי ואני לא מספיקה למשמש אותו מספיק לפני שהוא צועק: "את מציקה לי", מרגישה שעומר מזדרז לגדול - מנסה לזחול כבר. מה הלחץ? רוצה להינות מהקטניות שלהם עדיין. סכום: הרבה קשיים רגשיים אבל נמסה מאהבה.

למעלה