4
ג גילולית New member 30/5/08 #66 ../images/Emo205.gifהו מעולה! יש את זה חינם בVOD, תכננתי להתחיל לראות..^^
ג גילולית New member 31/5/08 #86 ../images/Emo205.gif../images/Emo45.gif אני כל כך מטומטמת שרציתי לראות כמה פרקים יש וגיליתי מי זוכה חח אבל אני מעמידה פנים שלא אז- כריסטיאן ממש חמוד ורמי, טוב הוא ישראלי אז חייבים לעודד אותו..
../images/Emo205.gif../images/Emo45.gif אני כל כך מטומטמת שרציתי לראות כמה פרקים יש וגיליתי מי זוכה חח אבל אני מעמידה פנים שלא אז- כריסטיאן ממש חמוד ורמי, טוב הוא ישראלי אז חייבים לעודד אותו..
M m o r 1 0 2 New member 30/5/08 #65 סדרה מושלמת../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif העונה הכי יפה הייתה העונה 2 עם דניאל ווסוביק אחד המעצבים המעולים שיש היום יש שידור חוזר,אתמול פיספסתיXD|כאפה| היום אני אראה,תגובות א"חכ
סדרה מושלמת../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif העונה הכי יפה הייתה העונה 2 עם דניאל ווסוביק אחד המעצבים המעולים שיש היום יש שידור חוזר,אתמול פיספסתיXD|כאפה| היום אני אראה,תגובות א"חכ
M McFlyRoni New member 30/5/08 #74 ../images/Emo109.gif דניאל ווסוביקקקקקקקק ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif אני חולה עליו :| הוא כזה מושלם ^________________^
../images/Emo109.gif דניאל ווסוביקקקקקקקק ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif אני חולה עליו :| הוא כזה מושלם ^________________^
M m o r 1 0 2 New member 31/5/08 #80 ../images/Emo45.gifדניאל וניק לשילטון../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif אני כ"כ מאוהבת בתוכנית הזאתXDD וטים גאן @#$%^& עאעאעא,כמה היתגעגעתי,כמהXDD חח וואט הפנד טו אנדייי ?? רוני?? וואט הפנד? העונה הכי קורעת שיש
../images/Emo45.gifדניאל וניק לשילטון../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif אני כ"כ מאוהבת בתוכנית הזאתXDD וטים גאן @#$%^& עאעאעא,כמה היתגעגעתי,כמהXDD חח וואט הפנד טו אנדייי ?? רוני?? וואט הפנד? העונה הכי קורעת שיש
M McFlyRoni New member 31/5/08 #83 ../images/Emo109.gif ~מעתיקה מההודעה שלי במסן~ טים גאן טים גאןן איפ היא קולס יור ניימ יור דאןןןןןן וואט הפנד טו אנדריייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי דניאל פרנקו וור דיד יו גו או אוווווווווווו דניאל פרנקו וור דיד יו גו או אווווווו סי יו אין סיסנ 3!!!!!!! יו זה יצא עילג XD אני אוהבת את הסדרה הזאת ואת דניאל ווסוביק
../images/Emo109.gif ~מעתיקה מההודעה שלי במסן~ טים גאן טים גאןן איפ היא קולס יור ניימ יור דאןןןןןן וואט הפנד טו אנדריייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי דניאל פרנקו וור דיד יו גו או אוווווווווווו דניאל פרנקו וור דיד יו גו או אווווווו סי יו אין סיסנ 3!!!!!!! יו זה יצא עילג XD אני אוהבת את הסדרה הזאת ואת דניאל ווסוביק
M m o r 1 0 2 New member 31/5/08 #88 חחחח,קרדיט לך../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif חחחחחחחח,תוכנית כ"כ קורעתXDD
J JuSt My LuCk New member 30/5/08 #26 ../images/Emo207.gif הלווו פתחתי איסי חדש../images/Emo6.gif 350131721 תוסיפו אם בא לכם ו... הייתה לי היום בגרות בתקשורת!!! וואי בגרות ראשונה עם בוחנים חיצוניים XD היה מגניב XD הלך טוב
../images/Emo207.gif הלווו פתחתי איסי חדש../images/Emo6.gif 350131721 תוסיפו אם בא לכם ו... הייתה לי היום בגרות בתקשורת!!! וואי בגרות ראשונה עם בוחנים חיצוניים XD היה מגניב XD הלך טוב
ס סיוווני XD New member 30/5/08 #27 הא? זה נקרא גם קולנוע כן? מוזר, לי היה לפני שבועיים שמחה שהלך לך טוב
M McGirl For Life New member 30/5/08 #28 ../images/Emo207.gifשאלה... אממ... מישהי יודעת אם האנה האקסית של דאגי שיחקה בג'סט מיי לאק, ואם כן באיזה סצנה ואת מי? (קראתי איפהשהו שהיא שיחקה שם או משו כזה.. אבל אולי אני טועה.. )
../images/Emo207.gifשאלה... אממ... מישהי יודעת אם האנה האקסית של דאגי שיחקה בג'סט מיי לאק, ואם כן באיזה סצנה ואת מי? (קראתי איפהשהו שהיא שיחקה שם או משו כזה.. אבל אולי אני טועה.. )
L Little McMickey New member 30/5/08 #31 ../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני לא חושבתשהיא שיחקה היינו שמות לב חחח
M McGirl For Life New member 30/5/08 #34 חיפשתי בארכיון של הפורום מתי הצטרפתי לפורום ובמקרה ראיתי שם שרשור תמונות של החברות של הבנים (גם האקסיות) ודניאל כתבה שם שהיא שיחקה... אבל אני אישית לא ראיתי אותה בסרט אז אני שואלת.... אולי היא הייתה ניצבת בקהל או משו כזה... הנה הקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=104859719&archive=1 דיי חפרתי.. >_<"
חיפשתי בארכיון של הפורום מתי הצטרפתי לפורום ובמקרה ראיתי שם שרשור תמונות של החברות של הבנים (גם האקסיות) ודניאל כתבה שם שהיא שיחקה... אבל אני אישית לא ראיתי אותה בסרט אז אני שואלת.... אולי היא הייתה ניצבת בקהל או משו כזה... הנה הקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=104859719&archive=1 דיי חפרתי.. >_<"
O OneStepCloser New member 30/5/08 #42 כתוב בIMDB שהיא שיחקה Concert Goer (uncredited)...אין לי מושג מה זה אבל אני מניחה שזה אומר שהיא הייתה ניצבת..לא?
כתוב בIMDB שהיא שיחקה Concert Goer (uncredited)...אין לי מושג מה זה אבל אני מניחה שזה אומר שהיא הייתה ניצבת..לא?