תכשיטים יפים ב-
אנשים

rachel malasa

New member
יוא!!!!!!!!!

עכשיו ראיתי את התמונות האלה, פאק אני יודעת מי זאת!!!!! מי שרואה בערוץ ניקולדיאון את הסדרה "סופרסטאר"? על איזהילד שהוא כוכב וזה, זה סדרה בריטית. אז קיצר, יש אחת שקוראים לה שם בילי בסדרה, אבל בכתוביות קוראים לה האנה! וזאת היא אני כמעטט בטוחה שזהו היא רק שבסדרה היא יותר רזה והיא בלונדינית, אולי זו סדרה טיפה ישנה, אבל זו בטוח היא, חכו אני חפש תונה שלה ואני יעלה לכן.. :)

dougie10

New member
חח..היא לא אבל היא שחקה ב....

ב star שיש בניקולודיאון.....אז יש 3 ילדים ראשיים....אז היא הילדה הראשית....תזהו אותה אם תראו היא דומה לעצמה מאוד....

McGirl For Life

New member
../images/Emo207.gif עזרה... די דחוףף!! ../images/Emo13.gif

סורי שאני מציפה פה עם הנצלשים אבל זה קצת דחוף..
האימיול שלי החליט לפרוש ואני צריכה את השיר של בועז מעודה-כאילו כאן בגרסה הנקייה (יעני לא מהארוויזיון עצמו בשידור חי) או אם אפשר בגרסה האקוסטית.... מי שמעלה מגה מלכה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יש לי אבל בגרסה עם הבנות, מה

שהיה פה בארץ לפני שהשיר נבחר. אם תרצי אני אעלה

../images/Emo207.gif מצאתי איזה תמונה שכתוב עליה...

כתוב עלייה מקפליי באנגלית ועוד משהו ואני לא מצליחה להבין מה זה... שמתי תתמונה אם מישהי הצליחה להבין היא יכולה להגיד לי מה זה אומר ?

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחח לא כתוב שם עוד כלום:) כאילו זה בכתום-

צהוב זה סתם קישוטים :]

אהה חחח ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

הסתכלתי שעה על התמונה הזאת וזה היה נראה לי כמו אותיות ולא הצלחתי להבין מה זה
ודרך אגב מה עם הפיק שלך?! לי פירסמת הרבה זמן

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo207.gif../images/Emo206.gifשני דברים../images/Emo206.gif../images/Emo207.gif../images/Emo15.gif

סורי על הכותרת הרעשניתXD 1. נכון יש את החולצות / גופיות שכתוב עליהן "כפרה" או משהו כזה ויש תמונה של פרה? אם מישהי יכולה למצוא לי או יש לה תמונה של החולצה זאת או רק של אח תהפרות שיש על החולצה או משהו כזה אם היא יכולה להעלות כי לא מצאתי ואני צריכה דחוף : \ סורי על הבקשה המוזרהXD 2.
לכל קוראי הפיק שלי
אני ממש ממש מטצערת להודיע אבל אני לא אפרסם יותר :\ הפיק הזה נכתב לפני ארבעה חודשי םבערך והוא עכשיו נשמע ממש מגוחך אז אני צריכה לשנות כל פרק ולהאריך וכל זה ואין לי זמן וכוח לזה ופשוט כבר לא בא לי להתעסק יותר עם הפיק הזה :\ אז אני מצטרעת באמת, :( ושמי שאחראית על הפיקים תעביר להבאה בתור

adiozery101

New member
חחח אני לובשת את החולצה הזאתת עכשיוו P:

חחח עם בא לך אני יצלםם ויעלהה לךך P: ואם האינטרנט שליי יחליט שבא לו לעבודד >< חחח כי לאחשלי אין תדבר הזה שמעביריםם P: ואיי חפרתי

למעלה