תלבושת אחידה לשנה הבאה

O Boy

New member
תלבושת אחידה לשנה הבאה../images/Emo70.gif

תקלטו, שנה הבאה. בבי"ס שלי. תלבושת אחידה. מ-ז-ע-ז-ע. לשנה הבאה הגיעו להחלטה לצאת בתלבושת אחידה - ושל איזו חברה? החברה הסופר-זולה-גרועה-דוחה H&O. מבאס... בעעעע... מה איתכם? לא מגבילים בתלבושת אחידה? איכס, זה כזה מגעיל!

O Boy

New member
הלוואי...

אך זה לא כך - H&O מייצרים X כמות של חולצות שנמכרות בבי"ס או במוקד מכירה כלשהו. התלבושת האחידה תקפה (בנתיים) רק בחולצות... החולצות הינן עם הדפס של סמל בית הספר.

איזה תלונות דביליות...

מה אתם ילדים קטנים?! מה הבעיה ללכת עם חולצה שכתוב עלייה "תיכון מקיף ו' על שם יגאל אלון"!? >זה החולצות שלי< אתם שמים בבוקר את זה ואחרי הלימודים מחליפים לחולצה נורמלית.. "Big DiLL"

i l0ve u

New member
חחחח כן אצלנו יש מעצבים ערבים..

חח סתם נראה לי אצלנו המורות מעצבות חיחי ששאלנו אותן מי המעצבים הן צחקו עלינו חח
נכון טל?

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף זה כל כך עצוב!!!!!!!!!!!!!!!! שונאתתתתת תלבושת אחידה!!!!!!!!!!!!!!!!! למזלי בבית ספר שלי זה רק חולצה!!!!!!!!!!!!!! אבל עדיין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מאיה1983

New member
תלבושת אחידה (פתחו!)

זה דבר כל כך טיפשי לדעתי...נכון יש לזה יתרונות (שכולם לבושים אותו הדבר ואין הבדלים סוציואקונומיים ושיודעים מאיזה בית ספר אתה) אבל זה דיי מבאס נראה לי. לעומת זאת אני הולכת עם מדים ביום יום. אבל כשאני עם מדים אני מרגישה כבוד שאני משרתת את המדינה. ולכן אני אוהבת את המדים שלי. בניגוד שתלבושת אחידה שאני בספק אם אתם מרגישים כבוד ללבוש... ראיתי פעם כתבה במעריב לנוער איך להפוך את החולצה של התילבושת אחידה למשהו יותר מעניין ויפה. אני אחפש לכם את זה. ושאלה, אפשר לגזור חולצה של תלבושת אחידה? נ.ב. נכון שהסימבה הזה פשוט חמודדדד, הייתי חייבת לשים אותו פה שתראו...

נועוש 18

New member
אז ככה.

נכון את לובשת מדים, ואסור לגזור את החלוצה, כי לי היה תלבושת אחידה.

סמוראית

New member
אצלנו מותר לגזור את החולצה...

ומה כבר הם יכולים להגיד אחרי שגזרנו? תתפרו בחזרה.......?

זה באסה של החיים

גם לי היה אמור להיות השנה תלבשות אחידה....אבל של פוקס ואני מה זה התעצבנתי......כי אני אומר ככה......אם בית ספר רוצה תלבשות אחידה אז כבר שהוא נפתח שיעשה את זה ולא אחרי שהוא פועל כבר כמה שנים. בסוף אצלנו ביטלו את התלבושת עוד לפני שזה נכנס, מלא הורים התקשרו והתלוננו ועשו מזה סיפור גדול שגם הגיע לעיתונות המקומית... אז אולי יש תקווה..

albeldas

New member
ואני חייב להוסיף שזה בכל הארץ לפי

מה ששמעתי גם אצלנו :( אבל לנו אמרו שרק חולצות ומכנסיים אפשר לבוא אם מה שבא ....

O Boy

New member
לא בכל הארץ...

לפי הידוע לי, רק בתי ספר שמחליטים. אצלינו בעירייה החליטו על התחלת תלבושת אחידה בכל בתי הספר.

dark eyes

New member
אתה במקרה מבית ספר

בליך ברמת גן
גם אצלנו מהשנה הבאה תיהיה תלבושת.... זה קצת מבאס אבל תחשבו כמה זמן נחסוך בלהחליט אם ללבוש איזה חולצה לאיזה מכנס ופשוט נשים חולצה קבועה מראש שבה אין אאוט כי זה חוק

Black n White

New member
אני מבית-ספר בליך!

את התלבושת יש כבר נדמה לי שנתיים או שלוש.... שירשור תמונות של חולצות הבית ספר שלי....... בנוסף לטי-שירט'S יש גם טי-שירטס ארוך סווטשירטים וסווטשירטים עם ריץ-רץ....... בתמונה: החולצה הכחולה!

Black n White

New member
ו.....

חולצת המחזור שלי-מחזור מד שולט!!! חמשושים 2002-2003 החולצה לבנה!

למעלה