תלבושת אחידה לשנה הבאה

Adi15

New member
גם אני מבליך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וגם אני קיבלתי את החולצה הלבנה...

SsssTaaaR

New member
אצלנו אין!../images/Emo13.gif

איזה כיף שנה הבאה אני יכולה ללבוש מה שאני רוצה.. לא כמו השנה שהיה אסור לנו לבוא עם חולצות חשופות, ספגטי, גזורות, נעלי אצבע, ואסור להסתובב עם חולצות ספורט (ביצפר) אחרי או לפני שיעור ספורט לא מובן למה

Just Adi

New member
אוי באמת... ../images/Emo4.gif ../images/Emo80.gif

מה הבעיות שלכם
אתם ממש מפונקים!!! נכון, אולי תלבושת אחידה (גם כן עלק תלבושת כולה חולצה) לא תעזור להפחית מעמדות וכו', אבל היא כן תעזור, בנות יפסיקו ללכת בבית ספר עם חולצת סטרפלס וזהו ודברים חושפניים, או עם חולצות מקסטרו וכו', וזה מונע התלבטות בבקרים מה ללבוש (ובמקרה שלי גם לאחר לאוטובוס) החל משנה הבאה יהיו לנו תלבושות בבית ספר, שזה אומר חולצות בכל הצבעים בגיזרה נחמדה עם סמל קטן של בית ספר מה אתם מתלוננים בכלל? תגידו תודה שיש הרבה צבעים, שעדיין אפשר לבוא עם איזה מכנסיים שרוצים ושהגיזרות סבבה "החברה הסופר זולה גרועה דוחה" באמת! כמה כסף יש למשרד החינוך כבר?! אתה רוצה שקסטרו יעשו לך את חולצת בית הספר?! צריך לעשות חולצה שגם תלמידים יוכלו לקנות די כבר עם הפינוק הזה

שאגב...

אתם יכולים לקנות חולצות איפה שאתםרוצים ולהדביע עליהם את סמל בת הספר בחנות שעושים הדבעות!

יאבה...

כולכם מתלוננים על תלבושת.. אני עם מדים כבר 3 שנים,ונשארו לי עוד 3 רק במסגרת הבית ספר...... בעע :) ולכם יש רק חולצות....תגידו תודה.

מה רע בלבוא עם סטרפלס או חולצות

חשופות (הבנות...)
אה
מה קרה
גוף האישה זה דבר יפה לא
חיחיחי
חוצמזה אנחנו אילו שצריכים להחליט מה אנחנו רוצים ללבוש לא הם
וזה לא עניין של פינוק זה עניין של עיקרון.. סה"כ אנחנו באים ללמוד ואחרי כמה שעות הולכים.. הם צריכים להחליט לנו גם מה ללבוש

שחרחר מתוק,שוב תגובה :)

עם כל הכבוד לגוף שלנו(הבננות) ואנחנו כן רוצות להראות אותו....עם גבולות.... אבל לפי דעתי יש גבול.... זה בצפר,ולא צריך לבוא עם סטרפלס או משהו חשוף. יש מסיבות,יציאות ואת אחר הצהריים... בכל זאת אתה בא לשם ללמוד(נראה לי :)) וצריך לתת את הכבוד למורים שלא ממש מעונינים לראות את החזה של הבננות.... וזהו,ותאמינו לי שלי בא הרבה יותר מכולכם לבוא עם סטרפלס או חשוף כי אני על מדים.... וזהו,אבל עדיין כבוד כלשהו....

i l0ve u

New member
כן אבל ש גבול...

מצידי תלבושת זה סבבה בגלל הסיבות שאמרת ממש לא אכפת לי לבוא איתה -כל עוד היא יפה ומחמיאה ולא טי שירט גדולה כזאתי שתמיד הם מחלקים מידות אקסטרא לארג' לכולם לא משנה מה המידה שלך באמת וכזה עם סמל של ביתצפר-זה מסריח ויש לי גבולות אני לא רוצה ללכת ככה זכותי... תלבושת אחידה-סבבה אבל כמו במורדים...חיחי סתם לא רציני שיהיה יפה כדי שנרצה את זה!

תקשיבי מתוקה...

בכל ביצפר שמכבד את עצמו יש תלבושת אחידה את יכולה ללכת לכל חנות שאת רוצה לקנות חולצה במידה שלך ולשים עליה את הסמל מה אתם עושים מזה ביג דיל!?

Mסטולית

New member
אצלנו יש חולצות ביצפר...

וזה לא כזה נורא... בשבילי לפחות, אבל זה רק כי מאז שאני זוכרת את עצמי (כיתה א' ועד היום) בביצפר שלי הייתה תלבושת אחידה אז התרגלתי וזה פסדר... :) נו טוב... אני באה עם חולצה ממתחת ומורידה חחח... בגלל זה שולחים אותי להירשם כל הזמן!... יש לי איזה 42 הרשמות על תלבושת.... אבל בגדול התלבושת נסבלת...

סמוראית

New member
פגיעה בחופש הביטוי!!

גם לי יש תלבושת אחידה... עד עכשיו זה היה רק בקיץ והחולצות פשוט מ-ג-ע-י-ל-ו-ת!!!!! ועכשיו מוסיפים לנו לשנה הבאה גם חולצות לחורף ולעונות מעבר ולכל מצב אפשרי...
לדעתי כל העניין של התלבושת זה פגיעה בחופש הביטוי!!!!
אנחנו צריכים להחליט איך להתלבש ואיך לבטא את עצמנו!! אם אני רוצה להגיד לכל העולם שאני פרחה/פריקית/מלייאנית אז מה זה עיניינם?! ובנוסף לכל מועצת התלמידים בבצפר שלי מכרה אותנו... המועצה הצביעה פה אחד בעד התלבושת!

גם אני רואה את זה ככה

בית ספר זה לא צבא.....בשביל מה כופים על ילדים איך לבוא לבית ספר? כל התירוצים שלהם על פער מעמדות ממש לא נכונים(אני חושב שאתם יודעים למה אני מתכוון)

למעלה