תלבושת אחידה לשנה הבאה

O Boy

New member
מועצת תלמידים - בולשיט של דבר!

הם לא משנים מי יודע מה... סתם המצאה של בתי הספר להראות כאילו הם דמוקרטים...

dark eyes

New member
אז כנראה הבית ספר

שלכם לא דוגל במועצת תלמידים
אצלי בבית ספר מועצת תלמידים בעלת אפשרויות רבות
למעשה מי שקבע שתיהיה תלבושת אחידה זה מועצת התלמידים וההנהלה נעשה סקר שמועצת תלמידים עשתה ובדקה וגילו שמעל 60% רצו בתלבושת אחידה ומה לעשות הרוב קובע לפי הדמוקרטיה
אז אם בית ספר שלכם לא דוגל בדמוקרטיה זה לא אומר שצועצת תלמידים בבתי ספר אחרים זה דבר דפוק

עם את לא יודעת...

בית ספר הוא אינו מוסד דמוקרטי! את פריקית?! לכי עם חולצות ביצפר גזורות! את פרחה? לכי עם חולצות ביצפר צמודות לזין וככה בכל מצב !

סמוראית

New member
ממתי?!

ממתי בצפר הוא לא מוסד דמוקרטי?! או שישנתי יותר מידי היום והתעוררתי בישראל הפשיסטית?! חבל שאת לומדת באווירה כזאת, שהמקום שאת מבלה בו חצי מהיום שלך, במשך 12 שנים, נותן לך הרגשה שאין לך זכויות דמוקרטיות ושאת לא נחשבת ממש... זה מזכיר לי את מצבם של הסטודנטים באיראן...

Just Adi

New member
בית ספר זה לא דבר דמוקרטי ../images/Emo80.gif

את לא יכולה לצפות ממערכת חינוך שתהיה דמוקרטית נכון, יש דברים שבהם הזכויות שוות, כמו למשל שכמו שלא מקללים מורים לא מקללים תלמידים וכד'. אבל בבית הספר המורים נמצאים במעמד גבוה משלנו, אין סיבה שזה לא יהיה ככה, אני לא מרגישה נחותה בבית הספר, זה לגטימי לחלוטין שלמורים יש דברים שלתלמידים אין

שמעי...

עם ביצפר היה דבר דמוקרטי את לא חושבת שהיית בוחרת מידי שנה את ההנהלה? כמו שבחורים את הכנסת?!בית ס]ר הוא מוסד לא דמוקרטי כלל יש אומנם ביתי-ספר שנקראים דמוקטים שם התלמידים בוחרים לאיזה שעורים להכנס ומה ללמוד אבל כל זה זה ביסודי...!

נכון מצד אחד...

אבל מצד שני אם הוא היה כזה דמוקרטי,אתם חושבים שאנשים היו לומדים? והיו מוצאים תעודות בגרות? והיו בוחרים מורים שיושבים על הראש? לא נראה לי..... בכל אופן,טוב שזה ככה מצד אחד.... מצד שני לא ממש...

אם אומרים בצפר דמוקרטי זה לא אומר

בצפר שעושים בו מה שרוצים ובוחרים בו מה שרוצים
עדיין יש חוקים
הנה דוגמא - המדינה שלנו היא דמוקרטית נכון
ועדיין יש בה חוקים שכל אזרח צריך לעמוד בהם וכמו שלכל אזרח יש חובות
יש לו גם זכויות
וככה זה גם בבתי ספר.. אולי אנחנו לא בוחרים את מנהלת הבצפר אבל יש לנו זכויות אחרות
ולפחות ככה זה אצלנו..

שמע...

אז תלבושת בית ספר זה חלק מהחובות שלך זה מה יש... לדוגמא השנה הלכתי לסגנית מנהל שלי לדבר איתה בקשר לאחד הסרטים אשר עשיתי...היא אומרת לי שהיא לא רוצה לדבר איתי בגלל שיש לי "משו תקוע באף" >נזם< שמעו הכי נפגעתי ממנה בעולם...ואומנם כתבתי לה מכתב שאני לא מקבלת את זה ושאין אדם שדומה במראו ובהתנהגותו לאדם אחר ושהיא צרכיה לקבל אותי ככה. והיא באה ועברה כיתה כיתה אצלינו ואמרה שהיא מצטערת ושאני צודקת. אז היא טיפונת של דמוקרטיה בבית ספר.

אז זהו שבמקרה הזה

אפשר לעשות משהו.. כי בסה"כ אנחנו אילו שנלבש את זה ואני חושב שאצלנו תהיה אפשרות לדבר על זה. קחי דוגמא שלא קשורה עכשיו לתלבושת אחידה, דוגמא שקשורה עכשיו יותר לדמוקרטיה.. שנה שעברה הרבה תלמידים התלוננו על המורה לפיזיקה והמנהלת הנחמדה שלנו פיטרה אותו. שנה שעברה היא גם פיטרה מורה ש"החזיקה" את הבצפר בגלל תלונות של תלמידים. והשנה המנהלת שלנו פיטרה את המורה למתמטיקה שלנו שלא בדיוק הסתדרנו איתה ושנה הבאה תהיה לנו מורה אחרת. אז אנחנו לא החלטנו לפטר את המורים האילו אבל היה לנו יד בעניין הזה.. ואנחנו היינו אחד הגורמים שהכי השפיעו

fireblue1

New member
...

תהיו בטוחים שאם יהיה שנה הבאה בבית ספר שלי תלבושת אני יעשה הכל כדי שיבטלו אותכם... ותאמינו לי גם אתם יכולים... בשביל מה יש מועצת תלמידים?

סמוראית

New member
בשביל לדפוק את התלמידים האחרים....

למרות שגם אני הייתי במועצת תלמידים... אבל שאני הייתי לא היינו עושים כלום רק יוצאים משיעורים בלי סיבה ומסתלבטים בחוץ או באיזה כיתה ריקה...

Finix7

New member
אצלנו..

רצו, עשו הצבעה דמוקרטית והתלמידים הצביעו נגד אז הרעיון נפסל.

Moi../images/Emo70.gif

בבית ספר שלי אין תלבושת אחידה, וטוב שכך חוץ מזה שכל ילד אצלנו טחון בטירוף (אממ... בכתה שלי נמצאים הילדים הבאים : הילד של מנכ"ל ויוה, הבן של שטראוס, הבת שאבא שלה מייבא חלק מהדברים של windows ועוד כמה) אבל שנה הבאה... קבלו אותי במחיאות כפיים סוערות ל|בליך| (אני אומרת שנעשה מפגש פורם של בליך.. אנחנו איזה 4 לא
) והן חולצות די זוועתיות אבל זו רק חולצה אז אני בסדר.

לגבי בתי ספר שיש בהם תלבושת אחידה

יש בתי ספר שבהם לתלמידים מפריעה התלבושת עצמה (הבד,האיכות וכו') אבל אצלנו למשל מפריע שאומרים לנו איזה חולצות ללבוש זה פשוט מעצבןןן תלמידים שאומרים להם איך להתלבש..זו כפיה במלוא מובן המילה!

Adi15

New member
אני מבליך....

השנה עולה לי'....
והחולצות באמת באיכות מ ז ו ו י ע ה !!! אחרי שתי כביסות יהיו עליהן מלא כדוריות והצבע ידהה. כל מי שקנה את החולצות השחורות מקבל חולצות אפורות אחרי שתי כביסות...

למעלה