תלונה ובקשה

כל הסדרות שמשודרות בשישבת הם ש.ח

הרי אין השרדות עונה 10 בשישבת, אז ילדה אבודה צודקת ב 100%, למה לא עוצרים את השידורים בחג, ועוברים למתכונת שבת? וחוץ מזה אין לזה קשר לאוכלוסייה, גם אני בטוח יפספס פרק אחד (ואני לא דתייה) בגלל החג, כי יש אורחים והכנות לחג, והולכים למשפחה. ומה זאת אומרת "לא רוצים - שלא יראו",???? קצת התחשבות בזולת קצת כבוד לאחר. החילונים לא היחידים במדינה הזו.

NamelessGirl

New member
למה?

כי אי אפשר במשך חמישה ימים רצופים לשדר רק שידורים חוזרים. הטלוויזיה לא עובדת ככה. וברור שמפספסים בגלל החג, גם אני פחות פנוייה לטלוויזיה בגלל שחג אבל או שמוותרים קצת כי יש דברים יותר חשובים בחיים מטלוויזיה, או שמקליטים! ומבחינתי זאת לא התחשבות זאת כפייה. כל הדו קיום במדינה הזאת צריך להתקיים (מבחינתי- למרות שזה לא קורה בפועל) על הם יחיו את החיים שלהם ואנחנו נחיה את החיים שלנו. אבל החיים שלנו מפריעים לחיים שלהם. ופה נוצרת הבעיה. זה מאלץ אותנו לחיות את החיים שלנו כמו החיים שלנו וזה לא מקובל עלי (ועל עוד מן הסתם הרבה חילונים אחרים) כי אני לא מאמינה בדברים האלה ולכן אני לא רוצה סיבה שאני אאלץ לחיות בצורה הזאת. כמובן שזה לא נשען רק על העניין הטלוויזיה, זה רק בורג קטן בכל המערכת, אבל זה חלק מהעניין, חלק קטן מאוד אבל עדיין חלק. ורק שתדעו שאני ממש לא מתכוונת לפגוע פה ברגשות של אף אחד אז גם אם נגעתי בנקודות רגישות- אני מתנצלת זאת לא הייתה הכוונה ואני לא רוצה להתחיל פה ויכוח על הדת עכשיו כי כל אחד באמונתו יחיה..פשוט נגעתי בנושא הטלוויזיה וזה טיפה גלש..

צודקת, לא נכנס לויכוח על דת, אבל..

סתם לידע כללי, גם בארה"ב, בקנדה ובאירופה, ישנם שידורי חג, ולא במתכונת הרגילה, בדיוק כמו בסופ"ש.

NamelessGirl

New member
טוב כבר פעם שלישית שאני אומרת את זה

אבל אני אגיד שוב- אי אפשר לשדר כלללל היום בכלללל הערוצים שידורי חג מיוחדים!!! אי אפשר! ואני מבטיחה לך שגם בארה"ב ובאירופה ובקנדה לא עושים את זה! זה לא שאין פה בטלוויזיה בכלל שידורי חג! יש ויש הרבה אפילו! אבל לא 24 שעות ביממה ובטח לא בערוץ שהוא לא ערוץ ממלכתי (כמו ערוץ 2 או 10)

Fairywitch

New member
וברגעים כאלה קולטים כמה זה חבל../images/Emo3.gif

וידאו

Princess110

New member
אני לא חושבת שזה נכון מה שאתם אומרים...

אני לא חושבת שהערוץ צריך להזיז את השידורים רק בגלל אוכלוסיות שונות שלא יכולות לראות..הוא לא מתכנן את הלו"ז זמנים שלו לפי הבקשה..ויש עוד המון אירועים שיש לעדות אחרות והם לא יכולים לצפות ..אבל אי אפשר להתלונן..כי אם עם כל חג או אירוע שיהיה ישנו את לוח הזמנים של השידורים זה יהיה מאוד מסובך...אז כל אחד צריך להסתדר..!

Fairywitch

New member
בערוצים 10, 2 והראשון משנים בכל חג את לוח

השידורים. זה לא כ"כ נורא. יש חגים- שישימו משהו לחג.

../images/Emo45.gifבדיוק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

והאמת אני דיי בשוק מהאטימות הזו שלכן, חג זה כמו שבת. וערוצי הוט לא משדרים תוכניות חדשות בשישבת רק שידורים חוזרים, אז הם צריכים לעשות זאת גם בחג!!!!!! ועוד משהו: דת זה לא עדה!!!!!

Princess110

New member
אז זה בערוצים 2 ו-10 ומה את אומרת על כל אלה

שכן רוצים ליראות את הפרק וזה לא הוגן כלפיהם שפתאום לא משדרים פרק.. וחוץ מזה יש הרבה צופים מאשר לא צופים [נשמע מוזר הא?!]וניראה לי שהרוב..אז יותר משתלם להם להשאיר מאשר להוריד..!

Fairywitch

New member
אלה שכן רוצים לראות לא ימותו אם הם יחכו עד

אחרי החג. וזה שיש הרבה ערוצים שנוהגים כך- לא עושה את זה בסדר.

Edelweiss

New member
אפשר לחשוב, אז אלו שרוצים לשראות את הפרק יחכו

עוד יום אחד, זה מן הסתם פחות נורא מאלו שנאלצים להפסיד פרק. אגב, אני לא מבינה למה הדיון הזה התפתח לנושאים כמו כפייה דתית. חג, מעבר לעובדה שזה סממן דתי, הוא גם סממן לאומי חזק. זה בערך כמו שתגידו שביום כיפור צריכות להיות תוכניות בטלויזיה, אחרת זו כפייה דתית. חגים זה חלק מהמדינה, חלק מהלאומיות, ובמקרה הזה אני לא רואה בזה כפייה דתית. להיפך, זה יפה שמכבדים את החגים ונותנים משמעות למסורת ארוכת שנים, זה מה שמאחד אותנו בתור יהודים- חילונים ודתיים יחדיו.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifבדיוק. ויותר מזה-

באותה מידה הפריע לי- להבדיל - כשלא שידרו שום דבר מיוחד אתמול, לכבוד יום השנה לאסון התאומים, אלא שמו שידור חוזר של לקט מפגר של "הדבר הגדול הבא". במיוחד במדינה למודת טרור- יכלו לשדר משהו אחר. ואני שוב מחזקת את כל מה שאמרת- אני בטוחה שבתקופת כריסמס בארה"ב משדרים לו"ז תכניות שונה מהרגיל לכבוד החגים. וזה לא שלנוצרים אסור לצפות בטלויזיה! פשוט בשביל החג! גם אני, שכמו שאמרתי שמחה להיות הראשונה למחות נגד כפייה דתית- רואה בזה משהו לאומי ולא דתי, ובטח שלא כפייה דתית. המשך שידורים רגילים פשוט מתעלם לחלוטין מהעובדה שיש חג!

Edelweiss

New member
תודה על החיזוק../images/Emo9.gif

אני חושבת שהכפייה, מכל צד כלפי השני, הקהתה בנו קצת את היכולת להתחשב אחד בשני. כל צד ישר מרגיש מותקף, מרגיש שכופים עליו, במקום שתהיה הדדיות וסוג של אחווה משותפת. אין מה לעשות, לחילונים תמיד יהיה יותר "קל" ללכת לקראת דתיים מאשר להיפך, כי אצל חילוניים בדרך כלל מדובר בפרנציפ, בנוחות אישית שלא רוצים שתיפגע, ואצל דתיים זה נובע מדרך חיים הרבה פחות גמישה. אני לא מסכימה בשום אופן לכפייה דתית, שמקוממת אותי מאוד, אבל דווקא חגים לאומיים, משהו שכולנו יכולים לקחת בו חלק, זה הזמן לבוא אחד כלפי השני.

NamelessGirl

New member
ביס שידרו תוכנית לאסון התאומים

ואת חייבת להבדיל בין ערוצים ממלכתיים לבין סתם ערוצים כמו AXN או יס סטארס. בערוצים ממלכתיים (1,2,10) ועוד איך עושים תוכניות מיוחדות לכבוד החג. בערוצים כאלה כמו AXN או יס סטארס שנשענים בעיקר על סדרות רכש- זאת בעיה. את תשלמי להם על רכישות של תוכניות מיוחדות לכל החג או לחילופין הפקת תוכניות מיוחדות לכל החג? יש הרבה שעות ביממה... אז אני לא יכולה לדבר בשם AXN כי אין לי הוט אז אני לא יודעת מה הולך שם, אבל ביס סטארס כן עשו בערב קצת דברים מיוחדים ולא את הלוח שידורים הרגיל שיש בפריים טיים של יום רביעי. אבל הם לא יכולים לעשות את זה במשך כל החג..אלה ערוצים שמשדרים כמעט 24 שעות ביממה, כמה תוכניות סטייל הופעות של עברי לידר כבר אפשר לשים? (שלא לדבר שוב על עניין הכסף כמובן, כל התוכניות המיוחדות האלה שהם צריכים לרכוש או להפיק עולות הרבה כסף. אז עושים אולי 2-3 לא 50)

Fairywitch

New member
בדבר אחד אני מסכימה-

הערוצים הממלכתיים ממש בסדר בקטע הזה. אלה הערוצים הקטנים יותר כמו 3 וAXN שלא מעניין אותם מכלום והם סגורים בבועה. זה ככה בחגים, זה היה ככה במלחמה (דיווח בערוצים 1,2, ו-10: טיל נפל על חיפה! ערוץ AXN? משדר את אפקט הפחד), וזה ככה כשקורה אסון פתאומי (פיגוע, למשל). רק בימי זכרון הם טורחים לשנות לוח שידורים... זה פשוט ככה. אבל בהחלט מותר לאנשים שזה מפריע להם- להתלונן על זה.

Edelweiss

New member
../images/Emo6.gif לפחות אפשר לראות סוג של הזדהות ב"אפקט

הפחד" עם המצב :-S

NamelessGirl

New member
אבל מה רצית שAXN ישדרו?

הם לא ערוץ חדשות. אין להם אפילו מנחים. מה לעזאזל הם יכלו לעשות בזמן המלחמה חוץ להמשיך לשדר את הלוח שידורים הרגיל שלהם? להפסיק את הערוץ עד סוף המלחמה? אם הם היו עושים דבר כזה זה היה חוסר התחשבות טוטאלי בכל אותם אנשים שהיו סגורים במקלטים ובחדרי ביטחון במשך חודש והיו זקוקים לדרך להעסיק את עצמם ואת הילדים. ואפילו אני, שאמנם לא הייתי סגורה במקלט אבל כן נאלצתי לברוח מהבית שלי אל אזור בטוח- אני נהניתי מכך שאותם ערוצים המשיכו את השידורים הרגילים שלהם כי באיזשהו שלב, אחרי כמה ימים הבנתי שאני פשוט אשתגע אם אני לא אכוון קצת את הראש שלי גם לעניינים אחרים חוץ מהמלחמה הזאת וכל הקטיושות שנופלות וכל החיילים שנפגעים וכל החברים שלי שהתפזרו בכל הארץ. זה בשיא הרצינות- ממש עזר לי. מי שרצה לראות חדשות- בשביל זה היה את ערוצים 1,2 ו-10. לא צריך את כל הערוצים בשביל זה. ואגב כנ"ל לגבי כשיש פיגוע- מה לעזאזל הם יכולים לשדר? תחשבי על זה רגע... ואני באמת לא חושבת שזאת בועה...זה פשוט האופי של הערוץ. לא כל הערוצים יכולים להיות כמו 1,2,10. ולא כל הערוצים צריכים להיות כמוהם. ואגב את לא יכולה להגיד שהם לגמרי בבועה כי עובדה שנגיד ביום כיפור ויום הזיכרון הם כן מפסיקים את השידורים. אבל אי אפשר להפסיק את השידורים ולא לשים כלום כל פעם שקורה משהו מיוחד במדינה הזאת. כי אני בטוחה ששמת לב שקורים הרבה דברים מיוחדים במדינה הזאת לצערנו..אז בערוצים של החדשות זה כמובן מוצדק בגלל שהם בתור ערוצי חדשות- מסקרים את האירועים האלה. אבל ערוצים אחרים- אני לא רואה שום סיבה שיצטרכו לעשות משהו מיוחד.

למעלה