תלונה ובקשה

NamelessGirl

New member
חחח כתבתי מגילה וזה מה שיש לך לענות?

אכזבת קצת

NamelessGirl

New member
אני לא מסכימה

ברור שחג זה גם סממן לאומי. אבל מבחינתי ראש השנה כחג לא אומר לא להדליק טלוויזיה וכו'. מבחינתי ומבחינת המשפחה שלי, והמסורת שלתוכה נולדתי ובתוכה גדלתי- אומרת דברים אחרים שהם לא כוללים את ההגבלות של יום שבת. ואף אחד פה לא יכול להגיד שאני חוגגת את החג לא נכון. כל אחד חוגג לפי מה שהוא מאמין ואיך שמתאים לו, ואני לא היחידה יש עוד הרבה מאוד משפחות במדינה הזאת שחוגגות כמו המשפחה שלי. זה לא אומר שאנחנו מעריכים את ראש השנה פחות או את חגי ישראל כ-כלל פחות.

Edelweiss

New member
נכון, כל אחד חוגג את החג שלו כמו שהוא מוצא

לנכון, אבל יש נורמות שנהוגות בחגים, ובינהן גם שידורים מיוחדים לחג. הרבה חגים אצלי לא כוללים את כל המסורת. בכיפור אני לא צמה ועושה מרתונים של דיוידי, בסוכות אני ממש לא בונה סוכה, ובפסח אני אוכלת חמץ. אבל הערוצים לא יכולים להתחשב במקביל גם בי, הכופרת המוחלטת, וגם במסורתיים יותר. הם צריכים לבחור צד, להחליט אם לשדר שידורים רגילים או שידורי חג. ומאחר וכל השנה משודרים שידורים רגילים, לא יקרה כלום אם אני ושאר הכופרים נשים רגע בצד את העניינים הרגילים ונתחשב באלו ששידורי חג מאוד חשובים להם. מעבר לכך שזה לא משהו שלא קשור אלי, עם כל החילוניות שלי אני עדיין אוהבת מאוד את החגים, וזה מאוד יפה שכל היהודים, גם החילוניים וגם הדתיים, יכולים להתאחד סביב דבר שכזה.

NamelessGirl

New member
אז להגיד את זה גם פעם רביעית?

אי אפשר לשים שידורי חג בכל הערוצים, 24 שעות ביממה, כל החג. ואין לי כוח שוב להסביר למה, תחפשי באחת המגילות האחרות שכתבתי בחצי שעה האחרונה..

Edelweiss

New member
סבבה, אבל סדרה זה לא כמו כל תוכנית אחרת,

זה תוכנית שאם מפסידים נוצר "חור". ברור שתוכניות מסויימות הם יפסידו, זה בלתי נמנע, אבל דווקא בנושא סדרות אפשר להתחשב ביומיים ורבע האלה של החג. אני חושבת שקצת מיצינו את הדיון למען האמת... בכל מקרה, שיהיה חג שמח

NamelessGirl

New member
אבל אם תשימי לב

זה ערוץ שבנוי רק על סדרות...אין בו (כמעט אולי) תוכניות שהן לא סדרות

Fairywitch

New member
וואו, תראו אותנו../images/Emo70.gif

מנהלים דיון מעמיק (מי אמר שתכניות ריאליטי מושכות אנשים שטחיים?), בלי להיכנס לויכוחים מתלהמים אלא רק להחליף דעות מנוגדות, וגם בלי לרדת לפסים אישיים. גאה בנו
אבל איך סטינו מהנושא

NamelessGirl

New member
חח מישהו אי פעם אמר את זה?

וכן הייתי אומרת שטיפה סטינו..אבל היי לפחות זה עוזר לפורום להיות קצת פעיל עד שתתחיל העונה החדשה! עוד שבוע!!!!!!!!!! רק אני מתרגשת?

Edelweiss

New member
../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות אותך בעוד פורום, אני עוד זוכרת אותך מימי מכושפות העליזים

Fairywitch

New member
מכושפות../images/Emo7.gifהכינוי דווקא היה לי מוכר-

לא זכרתי מאיפה, רק זכרתי שזה על שם השיר מ"צלילי המוסיקה"

Edelweiss

New member
נכון../images/Emo13.gif ונזכרתי מאיפה הוא מוכר לך,

מפורום אמריקן איידול . אני זוכרת שזיהית את המקור של הכינוי שלי...

למעלה