תלונה שיקרית והתחזות

ע ר ן 55

New member
תהיה חכם ולא צודק!!!שכח מהמקרה ועבור הלאה!!!

מרגיז מעצבן מחליא ואל תעשה כלום ימים טובים חכם ציון..

pol101

New member
אז רק לידיעתכם

למתנדב במשטרה אם בית"מ (יחידת תנועה מקומית) ואם במתנ"א (יחידת תנועה ארצית) אסור באיסור חמור עד כדי שלילת ההתנדבות להציג לאזרח את תעודת השוטר (מתנדב) כאשר אינו בתפקיד כל אזרח שיציגו בפניו תעודה כנ"ל כדי להזדהות רשאי להחרים התעודה מיד במקום ומיד לגשת לתחנת משטרה ולהגיש תלונה על התחזות - כן התחזות . התעודה קיימת ומורשית להצגה רק ואך ורק בזמן המשמרת.( כן,אני שוטר מתנדב)

yuval1401

New member
מה זההההההההההההההההההה ?????????

שיהבהבו לי עם הפנסים עד מחר בבוקר אני לא עוצר לרכב רגיל ועוד שוטר ללא מדים חחחח שיקפוץ לי

לא ממש מוזר!

היי! אני מתנדב במשטרה עם מדים שנים רבות ומכיר פחות או יותר את הפלספנים שמכירים שוטרים עקב התנדבות כזאת או אחרת יש בינהם איזו שהיא "הבנה" מסויימת תבדוק אם בעלי החברה או המנהל מתנדב בתחנת המשטרה המקומית היכן שזה היה אני מבטיח לך שזאת לגיטימציה שניתנת ע"י חבריו לתחנת המשטרה/כמו כן תעבור למצב תקיפה ולא רק התגוננות ותגיד להם שאתה הולך להתלונן במח"ש-מחלקת חקירות שוטרים על התחזות לאחר/על הפעלת סירנה ו/או כריזה שלא לעיניין בכלל/בדוק אם הפלספן הזה בעצמו לא מתנדב במשטרה/כי גם אם כן יש סייגים להתנהגות שלו אני מבטיח לך שאם תגיד שאתה רוצה להגיש תלונה על התחזות במשטרה אז הכל ישתנה והם יקראו לך לסולחה רק שלא תתלונן!קח בחשבון שאנשים כמו המנהלים שם עסקו פעם בביטחון לפני שהם עבדו בחברת האבטחה/קציני משטרה לשעבר/שב"כ או קציני צה"ל כך או כך הם מכירים את המערכת ויודעים דברים שאזרח תמים כמוך שאינו מכיר קל מאוד לעבוד עליו/בכל מקרה אם תרצה המייל שלי- [email protected] לי יש קשר חזק עם קצינים כאן במרחב הנגב ואוכל לבדוק לך לפרטים אם תרצה/ביי בהצלחה נ.ב-הכי חשוב תפגין בטחון אל תפחד מהם!!!

לא ממש מוזר!

היי! אני מתנדב במשטרה עם מדים שנים רבות ומכיר פחות או יותר את הפלספנים שמכירים שוטרים עקב התנדבות כזאת או אחרת יש בינהם איזו שהיא "הבנה" מסויימת תבדוק אם בעלי החברה או המנהל מתנדב בתחנת המשטרה המקומית היכן שזה היה אני מבטיח לך שזאת לגיטימציה שניתנת ע"י חבריו לתחנת המשטרה/כמו כן תעבור למצב תקיפה ולא רק התגוננות ותגיד להם שאתה הולך להתלונן במח"ש-מחלקת חקירות שוטרים על התחזות לאחר/על הפעלת סירנה ו/או כריזה שלא לעיניין בכלל/בדוק אם הפלספן הזה בעצמו לא מתנדב במשטרה/כי גם אם כן יש סייגים להתנהגות שלו אני מבטיח לך שאם תגיד שאתה רוצה להגיש תלונה על התחזות במשטרה אז הכל ישתנה והם יקראו לך לסולחה רק שלא תתלונן!קח בחשבון שאנשים כמו המנהלים שם עסקו פעם בביטחון לפני שהם עבדו בחברת האבטחה/קציני משטרה לשעבר/שב"כ או קציני צה"ל כך או כך הם מכירים את המערכת ויודעים דברים שאזרח תמים כמוך שאינו מכיר קל מאוד לעבוד עליו/בכל מקרה אם תרצה המייל שלי- [email protected] לי יש קשר חזק עם קצינים כאן במרחב הנגב ואוכל לבדוק לך לפרטים אם תרצה/ביי בהצלחה נ.ב-הכי חשוב תפגין בטחון אל תפחד מהם!!!

SoufGPZ

New member
טוב בנתיים ננסה לברר קצת פרטים על ה"שוטר"

ונחכה שחבר שלי יחזור מהבסיס וניראה כבר מה הולך... בנתיים הוא מפחד להוציא את האוטו מהבית בגלל איזה הסכם מפוברק. תודה לכולם על ההתייחסות והתגובות, עזרתם מאוד והשכלתם אותי בדברים שאני לא ממש מבין בהם! המשך שבוע מעולה, סוּף.

nunimon

New member
גם אתה יכול להגיש דו"ח במדינת ישראל.

אחרי שקראתי את השרשור, לא ראיתי אף אחד שהגיב בנושא. זה שהוא "התחזה" לשוטר, ולא הציג עצמו כסייר של חברת השמירה , אני לא יודע עד כמה זה תקין. לגבי הדו"ח - גם אתה , אם תראה את חבר שלך נוהג ללא חגורה, או מדבר בסלולרי, אתה יכול להגיש תלונה במשטרת ישראל , וזאת תרשום לו דו"ח. בדר"כ יתנהל משפט, ואז אתה תצטרך לבוא להעיד, ואז השופט יחליט. תסתכל על כמה רכבים מופיע המדבקה:"אם רכב זה עבר עבירת תנועה דווח ל03-1234566". אתה חושב שכל מי שמדווח הוא שוטר? סה"כ יצאתם בזול, כי קיבלתם רק דו"ח מפוברק. במקרה הרע, זה היה נגמר בתאונה. לא יודע מה היה שם , ולא רוצה לשפוט, אבל אתה עדיין צעיר. שמור על עצמך , ועל חבריך, גם אם זה רק במושב...

SoufGPZ

New member
כן, אני יודע שכל אדם רשאי ויכול להגיש תלונה

אבל לא פה השאלה. כפי שקראת זה קצת יותר מסובך ולא אמרתי שעל הטיפשות שלנו לא מגיע לנו עונש, עשינו שטות ואין לי שום בעיה להודות בזה. הבעיה היא שהתלונה כביכול "קצת" חרגה מהאמת ומהמציאות ופה הקטע שהכאיס אותי. הגעתי לפורום הזה רק בשביל לקבל כמה תשובות ולהבהיר כמה עניינים בשביל לעזור לחברי. עשיתם את זה בצורה מצויינת וכעת לאחר שהשכלתי אני יכול להמשיך עם הסיפור הזה הלאה וליראות לאן יתקדמו העניינים. ד"א, אתמול בלילה נתפלו אליי ואל חבריי שוב איזה שני בחורים מחברת שמירה בחולון, ולאחר שהבהרתי להם שאני קצת מתמצא במה שהולך (כן, הם ניסו לקחת לי את החוגר) הם חזרו בהם וביקשו שוב בצורה יפה יותר ומנומסת. אז שוב, תודה לכולם!

למעלה