להרצליה עדיף 502 אגד או 501 ברוב המקרים.
להרצליה עדיף 502 אגד או 501 ברוב המקרים.העיכוב היחיד שנגרם לנוסעים היה מזה שעליתי
ולא היה נגרם להם שום עיכוב נוסף אילו הייתי יורד ברחוב פנקס בזמן שנוסעים אחרים עלו.
גם לא הייתי עולה שוב על קו 47 לתחנה ברחוב פנקס אילו הנהג היה מבקש ממני לא לעשות את זה שוב,ומסביר לי שהוא מוריד אותי רק בגלל שהוא מעלה נוסעים.
אני אגב נוסע בקו 47 להרצליה מספר פעמים החודש ובחודש הבא(יש לי תחרות שחמט בהרצליה בשעה 6 וחצי בימי שני) כך שזה לא שקו 47 לא מוכר לי, ופשוט לא ידעתי שהתחנות שהאוטובוס עוצר בהן הן להעלאה בלבד.
אגב אם נוסע אחר יבקש לרדת בתחנה שלא מוגדרת להעלאה בלבד בזמן שאסע בקו 47 לא אתנגד.
אני חושב שזה לא יקרה עם הרבה נוסעים(כך שבכל מקרה לא יגרם לי עיכוב של יותר מדקה ממצב שהנהג יתחשב בנוסע שטעה).
אם נוסע מנצל באופן קבוע את טוב ליבו של הנהג ויורד במקום שהוא לא אמור לרדת זה סיפור אחר,אבל לא נראה לי שזאת סיבה מספקת לפגוע בנוסעים שטעו בתום לב,
ואם חוששים שיהיו נוסעים שיטעו בכוונה לעתים קרובות אז יותר הוגן לטפל בבעיה בדרכים אחרות(למשל לסמן בחופשי חודשי אם אדם טועה ,ולאדם שטועה יותר מפעמיים בשנה לא תהיה אפשרות להשתמש ברב קו).