|תלתןmy week

Ich liebe T H

New member
|תלתןmy week../images/Emo20.gif

החלטתי לשנות קצת תנוסח של הסיכום הקבוע:) שיהיה נחמד משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אני מאחלת לכולם סוף שבוע מושלם ושבוע חדש נהדר

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo20.gif../images/Emo203.gif../images/Emo20.gif../images/Emo203.gif../images/Emo20.gif../images/Emo203.gif../images/Emo20.gif../images/Emo203.gif../images/Emo20.gif

מישו אמר צומי?
משהו טוב שקרה לך השבוע: שביתה, טקס EMA אתמול, ההורים חזרו מחול חעחע משהו רע שקרה לך השבוע: נמ לא חושבת שיש משו כזה
שיר שלא הפסקת לשמוע: 1000meere נו אני מניאקית אם הרוב לא יכתבו אותו
Madina Lake - One Last Kiss
וכל מיני של MCR התחדשות השבוע: נייק לבנות מתוקות, סיכות לתיק ממש יפות, חולצה של טוקיו הוטל מח"ול [!!]
וכרטיסיה לקווים
תוכנית השבוע: EMA סרט השבוע: ממ...כנראה שאבק כוכבים או משו בסגנון ספר השבוע: לא ממש קראתי השבוע>< מאכל השבוע: מאפים של סבתוש יציאת השבוע: כל יום
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיפגש עם כמה בנות דחווווף, הראיון בראש1 אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כמה בנות
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "I think you dont know what it means to us" ביל, הסקס שלייי למד אנגלייית כפררעעעעליו. תמונת השבוע: |מאוהב\, בהחלט התוכניות שלי לשבוע הבא: להתראיין לראש1 ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהר תאחל לי סוףשבוע מושלם?

3has3

New member
../images/Emo69.gif רע?!

זה כל כך טוב! אני מתה עליהם D: סוף סוף יש מישהו שמכיר אותם XD אני בחיים לא אגיד עליהם משהו רע

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif סופשבוע מוושלם ../images/Emo8.gif

מיכלוון , אני מקווה שמתוך הכמה בנות האלה אני נחשבת ! חח אני מתה כבר לראותותך !
ושבוע הבא אני בבית ריק עד יום רביעי ! אזזזזז [?!]
דברייתי בוובה ! אוווהבת המווווווווווווון

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifחהחהחה ברור שאת נחשבת!../images/Emo6.gif

זה אומר שאני צריכה להחתיל להחנף אלייך כבר מעכשיו?
אני גם מתה לראות אותך כברר!!

1anna6

New member
שלי שלי שלי

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממממ כל השבוע היה טוב משהו רע שקרה לך השבוע: טוקיו לא זכו בקטגוריה השנייה שיר שלא הפסקת לשמוע: sacred התחדשות השבוע: צמידים תוכנית השבוע: להמציא ריקוד למסיבת חנוכה :( סרט השבוע:יש לה ביצים ספר השבוע: ----- מאכל השבוע: קורנפלקס יציאת השבוע: לחנות הגיטרות עם ידיד שלי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממממממ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מי שאני אפגוש ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: שלהלהלהלהלהלה ליהי מבינה תמונת השבוע: ----- התוכניות שלי לשבוע הבא: ה' גדול ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר

SpongBobit

New member
ראשונה ?../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאתי עם חברות לסרט, מבחן בלשון, חברה באה אלי..היה שבוע ממש טוב !!
משהו רע שקרה לך השבוע: לא נראה לי שהיה דבר כזה השבוע !
שיר שלא הפסקת לשמוע: תנחשו
Tokio Hotel - 1000 Meere ו- Bleed It Out של ל"פ.
התחדשות השבוע: צעיף ממש יפה מהנס, ספוגניה ובטח עוד משהו.
תוכנית השבוע: האי !, ממש פה !
וכמובן...האי.אמ.אי.
סרט השבוע: אשת החלומות
לא משהו.
ספר השבוע: לא קראתי ! בורה שכמותי
מאכל השבוע: סופגניה !D: ופסטה..כמובן
יציאת השבוע: עם חברות לסרט.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המ....שלא תגמר השביתה !^__^
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברות D:
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "וואט הפנד טו אנדרה ?"
"זה סקסי !!!!!!!!!1111111111"
תמונת השבוע: יאי