|תלתןmy week

Plaztyk

New member
$___$

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי התלמדות. משהו רע שקרה לך השבוע: השמנתי >__< שיר שלא הפסקת לשמוע: כל הדיסק של ג'ים קלאס.. התחדשות השבוע: החזרתי תעגיל בלשון! תוכנית השבוע: THAT 70S SHOW סרט השבוע: SUPERBAD ספר השבוע: חח.. אממ.. VOGUE? מאכל השבוע: KINDER תמונת השבוע: >> התוכניות שלי לשבוע הבא: לשבת על קפה עם הקוקי שלי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פאנן.

../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: התחדשות,הזכייה של ט"ה וההופעה
משהו רע שקרה לך השבוע:הרגשתי אתמול ממש ממש לא טוב
שיר שלא הפסקת לשמוע:Bleed It Out-Linkin Park ו-Love Don't Let Me Go-David Guetta
התחדשות השבוע: 4 סווצ'רים מפול אנד בר,שרשרת
תוכנית השבוע: -- אולי מגרש ביתי?כריסטין הישנה?
סרט השבוע:--
ספר השבוע: "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה"
מאכל השבוע:אקטימל XD
יציאת השבוע: יש כבר את השאלה הזאת
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: --
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: דקסטר מורגן (נו,הדמות הראשית בסדרה "דקסטר")
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: --
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: אין
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

dorkiflitz

New member
מסכמת.. ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרתי מפולין
והזכייה של טוקיו.. (שראיתי כרגע בשידור חוזר..
) משהו רע שקרה לך השבוע: 1. המחשב שלי נדפק והכל נמחק. הכל. כל התמונות מכל הזמנים שלי, כל הסרטונים שצלמתי, כל התמונות מכל המקומות שהיתי בהם, כל התמונות מההופעה של טוקיו שא-נ-י צילמתי והסרטונים מההופעה.. כל התמונות של הלהקה שזה 1250 תמונות.. (רגע יש טוקיו בטלויזיה!!!) הכל.. הכל נמחק. כמה בכיתי אלוהים. אפשר להחזיר הכל בתיקון של עשרת אלפים שקל בחברה בתל אביב שמפענחת קופסאות שחורות של מטוסים, רציני. אני בדיכאון כל השבוע רק מלחשוב על זה.. ומי שמכיר אותי יודע שתמונות זה הדבר הכי חשוב לי בעולם. שיר שלא הפסקת לשמוע: כל השירים של טוקיו בפולין.. התחדשות השבוע: חגורת ניטים מפוליןןןןן
וחולצה מגניבה (מחנות שמוכרת מדים של נאצים :S), סווטשרט, כמה בבושקות חמודות וכל מיני דברים חמודים לבית מפולין..
תוכנית השבוע: EMA!!! סרט השבוע: חותנת בהפרעה למרות שראיתי אותו כבר ספר השבוע: לא קוראת. מאכל השבוע: לא יודעת.. :S יציאת השבוע: לא זוכרת שומדבר סעמק.. האלצהיימר מקדים!! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהמחשב שלי יחזוררררר
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את הטכנאי!!! ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: בטעות קראתי לידיד שלי גיאורגכשהוא הראה לי שיש לו את המפרט של גיאורג מההופעה..XD תמונת השבוע: די כבררר
התוכניות שלי לשבוע הבא: להחזיר כמה שיותר דברים שהיו לי למחשב שלי.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עייף.

crazysapir

New member
מעתיקה מקומונה~

משהו טוב שקרה לך השבוע: הema! אחרי ההצבעות והכל יש תוצאות אני ממש שמחה בשביל הלהקה! משהו רע שקרה לך השבוע: ( מקווה שאצל כולן זה יהיה ריק !תמידדD:) חח אם את אומרת שיר השבוע :-alesana-ambrosia שיר השבוע של ט"ה :(לכתוב בשביל כולן אלף מירXD?) מונסון לייב ב-ema , ואלף מיר כמובן התחדשות השבוע: הפסל של הלהקהXDD למרות שזה אל הולך אליי>< תוכנית השבוע: הema סרט השבוע:שום כלום:) ספר השבוע:אני?ספרים? אין קשר מאכל השבוע:ממתקים אכלתי יותר מידי השבועO__O יציאת השבוע:אתמול המסיבה, והכרחתי את כולם במסיבה להדליק טלוויזיה וכולם באמצע מסיבה סביב הטלווזייה לא מבינים המ כ"כ מהרתיXDD משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:יציאה לקניון הזהב כנראה~ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אני לא יכתוב|מסמיק| ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: ~מראה לחברה שלי קליפ של אלסנה~ היא: אמאאאא הם על סמים XDDDDD תמונת השבוע: -->הזכיה בema התוכניות שלי לשבוע הבא:יציאה לקניון הזהב כנראה~ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ( מקווה שיהיה כתוב כאן מעולה!^__^ תמיד !) מעולה:)

../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif עונה ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמממ ואי הרבה, טקס EMA , השיר החדש, היום ייצא הקליפ, אממ לא יודעת מה עוד חח XD משהו רע שקרה לך השבוע: עדיין בריב עם חברה טובה
שיר שלא הפסקת לשמוע: Meere 1000 , Madine Lake- One last kiss, Useless ID-It's alrifht
, התחדשות השבוע: אקססוריז למיניהם P: תוכנית השבוע: לראות את הקליפ החדש ^^ , לפגוש בנות שלא ראיתי :) סרט השבוע: סיפור אהבה בלתי נשכח
ספר השבוע: היומן ^^ מאכל השבוע: סיני
יציאת השבוע: אממ לא זוכרת, כל עב מקום אחר.. חח XD משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: נאאאאאאמ לא יודעת מה שיבוא יבוא
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממ חברה שלא ראיתי מזמן, בעצם, אף פעם
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "חברים? באים והולכים" תמונת השבוע: מדהים
התוכניות שלי לשבוע הבא: לישון, שביתה :] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מדהים !

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifיא מעתיקנית תמונות!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כרפעלייך, שבוע מושלם:)

אוי לא שמתי לב |:

אבל התמונה מדהימה! פשוט יש כל כך הרבה תמונות כאלה והיא נראתה לי הכי יפה...

3has3

New member
מסכמת D:

משהו טוב שקרה לך השבוע: וול, המחשב חזר D:
משהו רע שקרה לך השבוע: בואו נגיד שדי האצבע שלי לא הייתה בסדר היה לי מבחן בהיסטוריה לקחו לי את המחשב רבתי עם אחותי מליוני פעמים ויש עוד המון
שיר שלא הפסקת לשמוע: My Alien - simple plan
התחדשות השבוע: ריב עם כל העולם D: יאי מי [ לא]
תוכנית השבוע: זאק וקודי
וEMA והתחיל האי. למרות שהמשחק שם גרוע זה סביר
סרט השבוע: אין D:
ספר השבוע: אמ.
מאכל השבוע: פיצה, אצבעות קינדר, אצבעות עמק, צ'יפס
יציאת השבוע: בית ספר?
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מבחן בספרות - יום ראשון D: ויש מי לאק XD בוחן בערבית XD ואני כל כך מחכה ליום רביעי! אני מתה על היום הזה (אם יש שביתה XD )
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עאעאעאעא מישו. אולי אם אתם מדברים איתי הרבה אתם מכירים אותו. מוחעחע
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: ילד אחד התחיל לרקוד את המקרנה (נוו בלה בלה בלה מקרנה בלה בלה? D: ) ואז כולם נקרעים כי המורה עומד בדלת ומסתכלת עליו וצוחקת XDDD
תמונת השבוע:
נכון זה נראה כאילו גוסטב נרדם? D: אבל בעיקרון חברה שלי שלחה לי את זה בגלל טום XDDDDD והיא גם צילמה לי אתמול את גוסטב D:
הוא... אעאעאעא. D:
התוכניות שלי לשבוע הבא: מבחנים וכמובן, ריבים
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא DDDD: [
]

florgirl20

New member
סיכום../images/Emo70.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אהעהעהע טקס הEMA [דה!] איזה גדול החלק של המים DDD: ו...הקליפ החדש,שכבר היה אמור לצאת בויוה D: משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע: meere 1000
התחדשות השבוע: ת'אמת לא זוכרת,ניראלי תכשיטים.. תוכנית השבוע: EMA סרט השבוע:
לא זוכרת.. ספר השבוע:
מאכל השבוע:
?XD יציאת השבוע: אני מניחה שזה בילוי השבוע,אז הייתי בקניון עם חברה ^^ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אמממ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הרבה אנשים
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: ציטוט שלי ושל לידר
לידר:אבל מה לוקחים לבחילה?.. אני:ת'אמת לא יודעת... -כדורים של הריון?! אסור לקחת כדורים בהריון XD תמונת השבוע: אוף יש כמה
התוכניות שלי לשבוע הבא: ה' גדול
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה

florit11

New member
אני.. XD ../images/Emo77.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: EMA!!!!! משהו רע שקרה לך השבוע: מבחנים... XD שיר שלא הפסקת לשמוע: 100 meere התחדשות השבוע: בגדים... ^_^ תוכנית השבוע: ללכת לטייל עם חברים סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: מקדונלס... יציאת השבוע: "השן הזאת, צריכה להיכנס לחור..... זה לא נשמע טוב!!!!" XD משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: תוצאות למבחנים =/ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ביל... XD ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "בביצוע של מונסון בEMA, אני חושבת שביל היה ממש צריך את האמברלה של ריאנה..." XDDD תמונת השבוע: הם נראים כאלה שמחים! D: סתכלו על טום.. XD התוכניות שלי לשבוע הבא: אין ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נהדר!!! D:

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif סיכום שבוע...

משהו טוב שקרה לך השבוע: אעאעאעעאעא טוקיו זכו בפרס!!! וההופעה שלהם ב-EMA הייתה מדהימה! משהו רע שקרה לך השבוע: התמכרתי לשיר-Amy Winehouse - Rehab (לא להרוג אותי!!!!) שיר שלא הפסקת לשמוע: Amy Winehouse - Rehab =\\\ התחדשות השבוע: לק שחור D: (כי הוא נגמר :|) תוכנית השבוע: אני הולכת לירושלים.. לקנות סיכות של טוקיו הוטל מטרנד (!!!)... בעזרת ה' גם אני יעשה פסים בשיער! סרט השבוע: שודדי הקאריביים 3 ( שריטה!) ספר השבוע: אני שונאת ספרים... אבל אם כבר, הארי פוטר 7 באנגלית :) מאכל השבוע: פיצה! יאמי יציאת השבוע: לירושלים.. ועוד כמה במהלך השבוע... עם חברות. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא מצפה לכלום... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד.. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: נייס נייס נייס... חרוש אבל לא משנה. תמונת השבוע: >>>>>>>>>>>> הוא נראה כמו איזה ליידי עם הציפורניים... אבל בכל זאת חתיך! התוכניות שלי לשבוע הבא: עד שבוע הבא..... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מדהיים!

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif my week ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ממממ.. ראיתי את חברה שלי שלא ראיתי מהחופש הגדווול !
משהו רע שקרה לך השבוע:רבתי עם אבא שללי , ועד עכשיו אנחנו לא מדברים
שיר שלא הפסקת לשמוע:1973 ! של ג'יימס בלאנט [נראלי שככה כותבים]
התחדשות השבוע: נננעעללליםם
תוכנית השבוע:ממ..שנות ה70
סרט השבוע:דיסטרביה ! אתם פשוט חייבים לראות את זה! אחד הסרטים הטובים!
ספר השבוע:ראש1 נחשב .. !?
מאכל השבוע:שניצלל תירסס XD
יציאת השבוע:נממ..חברהה מראשל"צ
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:עגיל באף
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:חברוות שלי
ואולי את מיה ! *אמן*
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:"יש לי נוווד , אני מעיפה תקיר" זכויות לחברה שלי. תודו שזה קורעע XD
התוכניות שלי לשבוע הבא:מממ.. להתפרע, בית ריק וזה .לעשוות עגיל באף *סופסוף*
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבב קבב ! D:

dirty look

New member
יאהו D:

משהו טוב שקרה לך השבוע: הטקס אתמול!
משהו רע שקרה לך השבוע: החרימו את המחשב ;~; שיר שלא הפסקת לשמוע: השיר החדש
התחדשות השבוע: אין תוכנית השבוע: EMA! סרט השבוע:
ספר השבוע: יומני הנסיכה 2
מאכל השבוע: פופקורן
יציאת השבוע: הפארק בראשוןXD משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:
תמונת השבוע: איזה חמוד! בזכייה
התוכניות שלי לשבוע הבא:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלהD:

dorkiflitz

New member
../images/Emo207.gifרק אני יושבת כמו מפגרת מול MTV ולא רואה

שום מאחורי הלקעים ושום דבר שמזכיר את EMA?! מה נסגר איתם?! יש לי מלא דברים לעשותתת נו%$#@

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif מה שש בערב? אני לא יכולה לראות ../images/Emo7.gif

תעדכנו אותי במוצאי שבת מה היה טוווב ? תודה

למעלה