|תלתןmy week

dorkiflitz

New member
לא השידור החוזר.. מאחורי הקלעים.. כתוב שזה מת

מתחיל* ב16:00! ועכשיו יש את הטימבלנאד הזה.. ארר. כואב לי כבר הראש מלראות טלויזיה

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif חח מיה אמרה לי שדווקא יש עכשיו ..

באמטיוי הרגיל ..

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifשבוע טוב כולם, סיכומשלי! ../images/Emo140.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: השלמתי עם חברה שפשוט ניתקנו כזה קשר, וחבל. אז חזרנו לקשר :] משהו רע שקרה לך השבוע: חזרתי לשמוע את Who knew של פינק בגלל איזה אידיוט שהייתי מאוהבת בו. [זה נשמע פרחי כוכך xD ] שיר שלא הפסקת לשמוע: After the rain- cinema bizarre התחדשות השבוע: כלום, לצערי xD תוכנית השבוע: לעשות משו כיף כבר xD סרט השבוע: "קסם מעשי." כוכך חמוד! ספר השבוע: -עדיין- הארי פוטר, עד שאני מסיימת את זה! XD מאכל השבוע: תפוז! אע, חורף 3> אני חולה על חורף 3> משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסיבת יומולדת של חברה. יהיו שם אנשים מהבצפר הקודם שלי שלא ראיתי 4 שנים. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חנ , ג'ואנה, ושיר, אבל זה לא הולך לקרות >: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "שתהיה לי גיטרה חשמלית אני אקרא לה טסוקי." חברה שלי: "תציירי עליה עננים ואז תקראי לה -אקא-טסוקי!" XD [רק מי שרואה שיפואודן תבין את זה xD ] תמונת השבוע: שטרייפי 33> סינמה ביזאר כאלה חמודים 3> התוכניות שלי לשבוע הבא: מקווה שנחזור ללימודים :\ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא מדהים, אבל גם לא רע. 3>

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gif וואי אני כזאת עקומה xD

תכנית השבוע, ולא קלטתי שזו תכנית טלווזיה

ElinorLahav

New member
עונה, אחרי שינה של 4 שעות ../images/Emo2.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: האאאאאאאאאמה
משהו רע שקרה לך השבוע: המורה ללשון -בעע- שיר שלא הפסקת לשמוע: Tokio Hotel - 1000 meere התחדשות השבוע: אמא קנתה לי חולצה של טווקיו
תוכנית השבוע: אמממ לא יודעת לא משו מיוחד ... סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע: עוד לא אולי היום
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא יודעת ... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מיכל רוזה וממממממממממיה
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: פרה הולנדית
תמונת השבוע: ---> התוכניות שלי לשבוע הבא: לקנות וואנס חדשות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ממממממדהים

NICI GIRL

New member
אני אני אני:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: טוקיו זכו באינטר אקט משהו רע שקרה לך השבוע: טוקיו הפסידו בלהקת השנה שיר שלא הפסקת לשמוע: השיר החדש של טוקיו התחדשות השבוע: יש לי פוסטר של ביל:p תוכנית השבוע: EMA סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: פשטידת תירס יציאת השבוע: מקס ברנר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא יודעת..לישון ושלא יהיו לימודים אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עוד שבועיים:p ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "F U" קולט את זה? אווו כןןן, FU,יעני פו, פשוט פו..XD זה משנות השבעים, שיחה בין פז להייד תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לישון ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה:)

../images/Emo36.gif../images/Emo182.gifעונה...../images/Emo182.gif../images/Emo26.gif

משו טוב שקרה השבוע: TH זכו באנטראקט באמי!!!!!=) כ"כ מגיע להם!! משהו רע שקרה לך השבוע: TH לא זכו בלהקת השנה לצערי...... ממש בכיתי בגלל זה............... מדכא....=( שיר שלא הפסקת לשמוע: 1000 Meere דה...... התחדשות השבוע: אממממ עשיתי היום גבות.... אאוץץץץץץץץ''' חחחחח תוכנית השבוע: כל השבוע הייתי לחוצה בגלל האמי, ואני עדיין ככה גם אחריו............. אז כניראה שזה יעסיק אותי גם כל השבוע...... סרט השבוע: אמממ ספר השבוע: אני לא כ"כ קוראת.............. אין משו מענין............ מאכל השבוע: פיצה!!!!!!!! XDDDDDD יציאת השבוע: יצאתי לבית של חברות שלי לראות את האמי!!! נחשב?? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיגידו שעשו טעות בספירת הקולות, וTH זכתה בלהקת השנה......... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אמממ ביל קאוליץ כמו בכל יום............ חחחח ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: זה די ברור,וכבר אמרתי את זה, אבל אני אגיד את זה שוב: אנחנו לא צריכים טקס שיגיד לנו שטוקיו הוטל היא הלהקה הכי טובה בעולם, גם אם הם לא זכו....... תמונת השבוע: אמממ תמונה מדהימה של בל מטקס האמי המדהים שהיה אתמול!! דיי הוא כ"כ חתיך!!! אפילו שהוא ספוג במים!!!!!!!! התוכניות שלי לשבוע הבא: לישון..... הרבה..... כרגיל........ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לפני האמי הייתי בלחץ טוטאלי, ואחריו אני עדיין!!! אני פשוט לא מסוגלת לעכל שהם זכו!!!! אההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גמאני מאחלת לכולם סוף שבוע מושלם ושבוע חדש נהדר! חחח איזה מעתיקנית אני................

animfanatic

New member
עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע: טוקיו לקחו פרס והופיעה הופעה מדהימה בטקס
משהו רע שקרה לך השבוע: אני חולה
שיר שלא הפסקת לשמוע: 1ooo meere. התחדשות השבוע: קניתי מגפיים. תוכנית השבוע: אין תוכנית זה בא לבד. סרט השבוע: ספר השבוע: לא קראתי הרבה זמן. מאכל השבוע: פיצה. יציאת השבוע: לא היה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהשביתה תימשך... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המממ...אם זה היה הגיוני שהייתי פוגשת את טום או ביל
חחח...אין מישהו מיוחד ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: צירפתי התוכניות שלי לשבוע הבא: חחח...אני לא מתכננת למשך השבוע אז מן הסתם לשבוע הבא אין תוכניות... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עבר טוב...XDD

מסכמת ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אין ספק שהאמה אתמול והשיר החדש של טוקיו הוטל D: משהו רע שקרה לך השבוע: לא נראה לי שיש סוף סוף . שיר שלא הפסקת לשמוע: 1000 Meere
התחדשות השבוע: אוכל (?) תוכנית השבוע: EMA (-: סרט השבוע: סופרבאד - חרמן על הזמן
ספר השבוע: לא יצא לי לקרוא השבוע ספר .. מאכל השבוע: פיצה !!
יציאת השבוע: אתמול ביומולדת של חברים טובים [: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להסתפר ? וחוג תופיםםםם
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:
תמונת השבוע: אוי תמונה מדהימה , תראו איך טומי יצא פה כפרעליו
התוכניות שלי לשבוע הבא: אין משהו מיוחד .. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נהדר +

אני מסכמת ../images/Emo69.gif../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אין ספק שהאמה אתמול והשיר החדש של טוקיו הוטל D: משהו רע שקרה לך השבוע: לא נראה לי שיש סוף סוף . שיר שלא הפסקת לשמוע: 1000 Meere
התחדשות השבוע: אוכל (?) תוכנית השבוע: EMA (-: סרט השבוע: סופרבאד - חרמן על הזמן
ספר השבוע: לא יצא לי לקרוא השבוע ספר .. מאכל השבוע: פיצה !!
יציאת השבוע: אתמול ביומולדת של חברים טובים [: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להסתפר ? וחוג תופיםםםם
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:
תמונת השבוע: אוי תמונה מדהימה , תראו איך טומי יצא פה כפרעליו
התוכניות שלי לשבוע הבא: אין משהו מיוחד .. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נהדר +

Red Lady

New member
סיכום שבועי... זה די אומר שהגיע הסוף של הסופש

משהו טוב שקרה לי השבוע: לא הייתי צריכה לשבת על העבודה שלי לשניה. משהו רע שקרה לי השבוע: מאז יום שלישי, ישנתי בדיוק שעתיים בכל לילה (וזה מבאס, אני די אוהבת לישון). שיר שלא הפסקתי לשמוע: stand my ground של within temptation. התחדשות השבוע: תזכירו לי מה זה קניון?... תוכנית השבוע: החלטתי לחזור לנגן! סרט השבוע: interview. מאכל השבוע: מוס מוקפא של יופלה בטעם מנגו. יציאת השבוע: עם חברים לשבת על כוס בירה וצ'ייסר. משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לקבל את האישור לצאת לחו"ל בדצמבר. ציטוט/יציאת/מילת השבוע: ים של דמעות בשתי עיניי, לבי זועק ג' ודי, קולי קורא אל הקב"ן: התשמע, התשמע?? תמונת השבוע: --- התוכניות שלי לשבוע הבא: לקוות שאני לא הולכת לסגור 21... איך עבר אליי השבוע: בניגוד לכל מה שקרה בו, דווקא עבר מהר ודי בכיף. שיהיה לכולם סופ"ש נהדר (הלוואי שלא ייגמר!), שיהיה לכם שבוע חדש וכיפי... אל תשכחו: שביתה זה כיף עד שצריך לבוא לבי"ס בחופש פסח להשלים חומר (מנסיון...)

Rukia nik

New member
וואה מיכל השקעת! ../images/Emo140.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הטקס והקליפ החדש!
משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי חולה
שיר שלא הפסקת לשמוע: Reden Unplugged התאהבתי רשמית!
התחדשות השבוע:
תוכנית השבוע: בהחלט ה-EMA
סרט השבוע: "מלחמת האופל"
ספר השבוע: מעריב לנוער נחשב, אני לא אוהבת לקרוא.
מאכל השבוע: פיצה!
יציאת השבוע: הלכתי עם אמא שלי ואחותי לקנות מיקרו ובסוף קנינו את כל הסופר ורק מיקרו לא!
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עוד חדשות מרגשות על טוקיו הוטל!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אני אשאיר את המידע הזה לעצמי
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "זה הרגשה מפוצלת. מצד אחד זו הרגשה חראית להיות מועמדים עם כאלו אמנים טובים, שלא יהיה לנו סיכוי נגדם, מצד שני זו הרגשה טובה להיות מועמדים איתם." זה התשובה שטום ענה בראיון..שאלו אותו איך ההרגשה להיות מועמד עם כאלו להקות טובות! זה היה אחד התשובות הטובות והריציניות שלו! ^-^
תמונת השבוע:
איך לא מהטקס?
התוכניות שלי לשבוע הבא: להנות כל עוד יש שביתה! ^_____^ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חוץ מזה שהייתי חולה, הלוואי כל שבוע ככה!

xSKipp

New member
אנייי [מישו בכלל קורא? XD]

משהו טוב שקרה לך השבוע: הופעה של היהודיםםם משהו רע שקרה לך השבוע: יצאה לי פריחה מוזרה מאודדד..!! ואני לא אלרגית לכלום חוץ מלאנטיביוטיקה אז זה ממש מוזר.. וגם שגיליתי שאני צריכה משקפיים במס' 4 ושיש לי בנוסף לכל צילינדר. אהה וגם נתפס לי הגב-כתפיים-צוואר חזק לאללה לשלושה ימים.. כן, אני ממש בנאדם בריא XD שיר שלא הפסקת לשמוע: meere 1000 התחדשות השבוע: אין לי ]: סרט השבוע: אין ספר השבוע:
מאכל השבוע: ביסקוויטים XD יציאת השבוע: הופעה של היהודים.. ^^ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אני רוצה ללכת ליםם אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חסויי XD ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: וואייי היו מלאא אבל אמא שלי אתמול קרעההה אותי "סביון איך שומרים ת'וורד במועדפים??" ומישו אחרי המופע של היהודים [הוא מחץ אותי] עשה לי: ""אהה את הקטנה הזו שנמחצה?!"" תמונת השבוע: לאא התוכניות שלי לשבוע הבא: אני רוצה ליםם ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה [:

אגנסקעXD

New member
../images/Emo194.gif מיונז..!

משהו טוב שקרה לך השבוע: פגשתי חברות [לא הייתי חודשיים בחוץ] משהו רע שקרה לך השבוע: אני שונאת אחיות קטנות.. שיר שלא הפסקת לשמוע: 1000 MEERE התחדשות השבוע: פוסטרים חדשים תוכנית השבוע: הטקס... סרט השבוע: אני והמזל שלי ספר השבוע: לא הספקתי לקרוא שום דבר מאכל השבוע: עוגת שוקולד.. יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לרדת לחדר כושר ולהרזות... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את חברה שלי מאשקלון שתביא כבר ת'פוסטר ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אחותי: "קיס מאי אס" אח שלי: "למה שאני ינשק מיונז\?" תמונת השבוע: >>>>>>>>>> התוכניות שלי לשבוע הבא: כושר כושר כושר.. להרזות.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: השבוע די מוזר.. פעם בוכה פעם שמחה.. צוחקת. מוזר קיצר.. מישהוא קרא?

Leb Die Sekunde

New member
מה רק אני לא שמה תמונה של EMA?XDD

מיי שבועיישן מש טוב שקרה השבוע: טוקיו זכו בEMA כמובן, ו30 שניות ושאנון הכי חתיך בעולם!! לא היה בטקס): אבלאבל שמעתי אותו בטלפון!!!!!!! היומולדת של פראנקיD: וה-מסיכה שלו!! אמממ מה עוד? השפעת הגרמנית הזאתתת מתקרבת לסיומה סוףסוףףף משו רע שקרה השבוע:MCR וFOB לא זכו בכלום והשפעת הזאת ררר שפעת טומבילית גרמנית! שיר שלא הפסקתי לשמוע? HVM HALLOJA -FALL OUT BOY, איש בין דה
טוקיו הוטל התחדשות השבוע: חורים "חדשים" באוזנים 0תוכנית השבוע:EMA? וכמו כל שבוע.. על טבעי
ספר השבוע: אין מאכל השבוע: בצל ממולא של סבתא!! ציטוט השבוע: *נכנסת לוורוד להביא את השיחה שלי ושל גילי* ביינתים קבלו ציטוט של נעם אתמול בלילה התחלנו אני ונעם להמציא לבוב עבודות[ מ MCR כן?] אז היה בוב הטכנאי בוב החשמלאי בוב הבנאי[אירוני לא?P:] אז הגענו לבוב האינסטלטור אז נעם אומרת "כן, אני כבר מדמיינת אותו יושב עם חריץ בחוץ." XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD טוב תסתפקו בזה ציטוט של גילי ביום אחר P: תמונת השבוע:..
תוכניות לשבוע הבא: חוזרים לבצפר..=\ סיכום שבוע: בסדר אני יודעת.. סופ"ש טוב לכולםםםםם

למעלה