תל גיבורים זה פויה

TrunKs 2003

New member
תל גיבורים זה פויה

לא אוהב את המקום הזה... מה זה פה.. ערסיאדה לאומית..!? אני מכריז בזאת חרם על תל גיבורים והפילבוקס. למה?? באתי עם ידידות שלי ורן לפילבוקס ואנחנו כזה יושבים והדלקנו מלא נרות וזה ועשינו מרמשלו על האש ועוגיות ובירות ושתייה והיה ממש חמוד כזה, ואז התיישבו 10 מטר מאיתנו ערסים עם נרגילה ופרחה.. אז צחקנו וצעקנו וזה ואז אחד בא וצועק עלינו "תהיו בשקט!!!!" ואנחנו כזה מתווכחים איתו אומרים לו שאנחנו באנו קודם ושזה מקום ציבורי ואז הוא כזה התחיל לצחוק ואמרנו לו שישבו עם הנרגילה במקום אחר... ואז הוא צרח "נראה לכם זה נרגילה?! זה גראס בפנים" ואז אני כמו חמור אומר לו מה אתה דפוק אין לך בקבוקים מה אתה שם את זה בנרגילה ואז הוא הלך ובאנו ללכת משם ואז הוא חטף קריזה ובא אלי וקמתי והוא מתחיל לצרוח מה אתה צוחק עליי וזה ואני כזה אומר לו תרגע מה הקטע שב לך בסבבה מה אתה רוצה מאתנו ואז חבר שלו הרגיע אותו וכבר התחלנו ללכת ואז הוא מתתחיל לצרוח אתם לא תעזבו את המקום הזה!! והתחיל לשבור בקבוקים והתחיל לצעוק על רן ורן מחזיק אותו ואני אומר לו בשיא הרוגע שירגע, שיהיה בשנטי שלו בסבבה אנחנו הולכים.. ואז הוא התחיל להשתולל ודיברתי איתו ואז נרגע והלך ואז ברחנו משם כמו מטורפים... סרטים רעים... אבל האמת היה מצחיק לאללה...:))

אתה יודע פוטר...

ת'הומו... לא יודע למה... אבל ת'הומו... ולא סתם הומו... אלא הומוסקסואל... ולא רק הומוסקסואל אלא הומסקסואליסט יעני המומחה! ולמה אני כותב את כל זה? כי כואב לי הראש ואני לא יודע מה אני מדבר... אבל לא לשכוח שת'הומו.

אלון תראו מי שמדבר

ואתה יודע למה תראו מי שמדבר כי יש לך כובע פוקר של כוסיות ויודע מה עוד אתה לובש גופיות של ילדות אנורקסיות כתה ו וחוץ מזה אתה אחלה של בן אדם ונתת לי אפשרות לדחוס עוד תמונה

חחח הכובע יפה!!! גם הגופיות שלי...

תשמע, רק בגלל שיש לך פנים יפות... כך עוד מקום לדחוס תמונה... עלי... ת'פאג (הנה עכשיו תוכל לקלל אותי חזרה ולדחוס תמונה)

Anna Karenina

New member
אני חושבת ששכחת משהו, אלון..

(אההממ....התיק שלי...אההממ....)
הולם אותך, יחד עם הגופיה הצבאית.
זה אחד המצחיקים!!

זה רק אני או שהתמונה ששמת נראית

כאילו השניים ההם רוקדים ואלס או משו כזה והשלישי כזה מסתכל וחושב "הא אז ככה עושים את זה..."?

זה וגיטה הוא מבליג על הגילוים

ההומוסקסואלים של טראנקס וגוטן או שהם סתם טמבלים שרוקדים אתה תחליט

TrunKs 2003

New member
מה אתה קורא לי הומו יא...

יא עלק נסיך סיאייני.. הממלכה שלכם חוסלה ע"י.. פריזה!!! פ-רי-ז-ה!!! לא אנדוראיד חזק, לא סל, אפילו לא בו.... אלא ע"י יצור שהוא ספק זכר ספק נקבה חלשלוש אמיתי פריזה... אני במקומך לא הייתי מתאגה כלכך.. אם כבר, אז טראנקס הוא המלך...בזמן שגוקו התחרפן 30 פרקים לחסל את הפ]ריזה הזה, בא טראנקס וזיין אותו עם החרב..!! זה מלך!!!!

קודם כל תרגיע פריזה הוא פאג היקום

ואלכוהוליסט ממין זכר!!! זה דבר ראשון עכשיו תלוי על איזה טראנקס אתה מדבר כי אם מדובר על טראנקס מהעתיד זה פאקינג לא חוכמה בזמן כי אתה ידידי הקט לא ראית את הסרט ולא ידעת שטראנקס היה שנים לפני גוקו סופר סיאן בעתיד אבל שגוקו חוזר מיארדק לכדהא וטראנקס עושה לו את ההתלהבות עם החרב גוקו מחסל אותו ורק שתדע שאחר כך סל מזיין לטראנקס את הצורה וגוהן הציל תעולם אז אל תתלהב

TrunKs 2003

New member
אל תשכח שגוהן הוא המאסטר שלי...

ואני זה שהציל את העולם למעשה, כי אם לא הייתי מזהיר אותכם מפני האנדוראידים סגת סל כלל לא הייתה קיימת..כי לא היה נשאר מי שילחם בו..!! וחוץ מזה הייתי מזיין גם את סל ובלי ווזלין, אבל תודות לך נסיך יקר - לקח לנו 50 פרקים יותר...

רק שתדע ש 17 ו18 שטראנקס כל כך

חשש מהם היו פי מאה חזקים בעולם שלנו ועצם העובדה שהוא לא הסתדר עם הרכרוכים בעולם שלו מעיד על זה שהוא ויקלינג חוץ מזה שגם סל פאקינג הרג את טראנקס השלישי מהעתיד וחוץ מזה שבכלל טראנקס הציל את העולם בזה שהוא הביא לגוקו כדור ואפשר היה להסתדר בלעדיו עם הסיאן שלנו גוקו לא היה חולה במחלת לב

למעלה