תל גיבורים זה פויה

RevitallicA

New member
חח...ת'גאון../images/Emo70.gif

ודי בי זי רוווווווווווולז
והכי יפה לגוקו בלונדיני

RevitallicA

New member
חח...איזה כיף לך../images/Emo70.gif

לי אין זין להתחיל להוריד פרקים (יש איזה מליווון,לא
) וכל זה... אז אני מסתפקת בלראות את זה בערוץ 6
ולפעמים מחברים מדי בי זי קטעים לשירים של מטאליקה ועושים מזה קליפ... שולט, פשוט שולט...

272 פרקים על כ 30 סידירומים אשר

ממוקמים במתקן דיסקים מיוחד שקניתי אך ורק לשם שימור הפרקים מסודרים בקופסאות וממוספרים ויש לכל שיר אפשרי תתפלאי אבל הקלפים הכי מוצלחים הם דווקא ללהקות הפופ מטאל כגון לינקין פארק וסיסטם

Firz

New member
אוי....

חבל שלא הוריד לך איזו כף!!! ככה אולי הייתה לומד שאתה לא צריך להגיד כל דבר שאתה חושב!! ואם פשוט הייתה מתעלם מהם הכל היה סבבה....

TrunKs 2003

New member
נראה אותך לא מגיב להם

צורחים עליך כמו משוגע הם מסוממיפ זה לא יעזור מה תגיד מה לא תגיד אם היינו מתעלמים הם היו מתעצבנים עוד יותר.. אז ניסינו לדבר איתם להיות קולים לפחות..

NiGa

New member
יופי אופיר

חוצמזה, הוא למד ממך. צעקו עליו, אז הוא היה חייב לצעוק עליהם: פי מאה!!!!!!!

Firz

New member
סתום ת'פה!!!!!!!!!!!!!!

פעם אחת תיסתום יא ילד מטומטם נימאסת מכל חור יצאת. מה למד מימני !?!?!? אני אמרתי לו שברגע שיש ערסים אז הכי טוב להתעלם מהם!!! יותם אתה צריך טיפול ואני לא מתכוון לטיפול שאתה הולך אליו היום כי טיפול כזה הוא שלב אחד אחרי הטיפול שאתה צריך!!! תבין לבד.....

יאפה

New member
רגע זה ששלחת לו סמילי

זה לא אומר שהוא ישלח לך סמיילי 100 פעם?

Firz

New member
חן חן חן חן ...

סבבה לחכות את יותם לעשות מה שהוא עושה לנסות לדבר כמהו לנסות להיות הוא אבל תנסה גם להבין שאתה בן אדם בפני עצמך תפסיק לנסות להיות יותם כי אתה לא! אתה לא מצחיק כמו אלא רק משפיל את עצמך בניסיונות עלובים אתה לא חושב כמהו ולכן יוצאים לך דברים מפגרים מהפה... ומה שיותם עושה בהגזמה אתה חושב שאם תעשה את זה בעוד יותר הגזמה אז זה יצחיק.. אז צר לי להגיד לך שאתה ילד עזוב מסכן עם בעיות של ביסוס האני העצמי שלך (כן אני פסיכולוג) לכן אני מציע לך ליתפוס את עצמך בידים ובקשר לפי מאה אז כמו שהיסברתי ליותם ויותם אני חושב קלט אני מקווה שגם אתה תבין!! Get a Life

NiGa

New member
יווו חן...

הייתי עכשיו כותב עליו 100 הודעות...

NiGa

New member
הכל חוזר אליך, וקקי בידך.

חתול השתין עליך אזור זה מגוריך.

TrunKs 2003

New member
אופיר אופיר אופיר

(אתם בוודאי מצפים שאכתוב פה משהו חריף וזוועתי, אבל לא... ואני מגיב למרות שזה לא עינייני כי זה פורום פתוח.. וזכותי לעשות כן) מה יהיה תגיד לי..? למה אתה כלכך נהנה לתת לאנשים הערות כ"כ מיותרות שיכולות לפגוע לפעמים..? אני לא יודע אם זה הזיז לחן את הביצה הימנית אבל בכל אופן ממש לא במקום, במיוחד לא מכולה משפט מסכן שהוא הוציא... ולפי מה שאני מכיר את חן... אני בכלל לא רואה בו השתקפות של יותם או נעליים... מה שכן אני רואה זה שיותם וחן חברים טובים ולכן הם כבר מדברים אותו דבר..אולי אתה מדבר מקנאה שאתה רואה אותם חברים טובים כלכך (עכשיו תורי להיות פסיכולוג) אני לא יודע.. אבל ההערה ההיא הייתה אחת המוזרות ששמעתי..!!!

Firz

New member
דודי דודי דודי כמה שאני מחזיק את

עצמי שלא לפלוט דברים שכל הפורום יעלה עלי פה... אז דבר אחד אני יגיד לפני שאתה יודע פרטים אז אל תדבר ותידאג לכך שלא תבוא איתי במגע בזמן הקרוב! אני יחזור שוב על העינין שאתה לא יודע מה קדם להודעה לכן אין לך זכות הגבה ואם משעמם לך אז לך תעשה הודעה יפה לבירון כמוני ואל תנסה לעצבן אחרים! כמות הקטילה שאני יכול לקטול פה כל כך רבה ואתה לא יודע כמה אני מתאפק רק בכדי שתבין שלפני שאתה יודע דברים כמו למשל האסילום שלא הייתה בו ופתחת עליו את הפה אז אותו דבר פה מסקנה: סתום!!!

NiGa

New member
אופיר

יש פה מספר אנשים בפורום שנושכים שפה על כל הודעה שלך תפסיק להתנהג כמו איזה קיסר הפורום...

למעלה