תל גיבורים זה פויה

NiGa

New member
ועוד דודי נתן תגובה יפה ומתורבתת,

אני לא מבין מה הבעיה שלך

Firz

New member
מה אני יגיד לך פשוט מקסים!

הבעיה שלי שהוא לא יודע מה קדם להודעה והוא שוב פותח את הפה מבלי ליבדוק דברים ויותם כל הודעה שהיא נגדי אתה תגונן עליה אז שששש....

TrunKs 2003

New member
לידיעתך אופיר...

אני בניגוד אליך, דיברתי עם חן לפני שהגבתי.. למעשה, הוא זה שהפנה אותי להודעה הזאת שבכלל לא טרחתי להסתכל עליה לפני כן...

Firz

New member
אני לפחות מגיב לדברים שקשורים אלי

ולא נידחף כמוך!!!!

Firz

New member
חחחחחחחחחחחחח תיראו מי מדבר!!!!

אתה חושב שאתה בעל הפורום!!! ותנשך את כולך מצידי כל עוד זה יסתום לך תפה הגדול שלך והחושב את עצמו למצחיק! אתה יודע מה יותם תעשה לי טובה עוף צא לך לי מהחיים!!!

TrunKs 2003

New member
מה אתה רוצה תגיד לי

לא אמרתי כלום וישר אתה מתחיל פה במשחקי כח מטופשים. אופיר, תרגיע את עצמך!! כולה אמרתי שלדעתי זה בכלל לא נכון כי אני לא רואה את חן כהשתקפות של יותם, ובלי קשר למה היה בינכם פי 100 פי אמו, גם אני מכיר את חן ויותם וגם לי יש דעה!!! ואם אתה מוציא כביסה מלוכלכת בפורום,אז אל תצפה שלא יגיבו עליה...!! בחיית ראבאק די כבר!!!!

PhilAnselmo

New member
תל גיבורים

זאת ה-שכונה תלמד לדבר עם האנשים שם ותאמין לי שלא יעשו לך כלום...

tofy

New member
דוגרי...יש משם לפחות 4 אנשים שאני

אוהבת.... דווקא לא כלכך נורא שם

n a v n a v

New member
אם

לא הייתי לומדת שם, בחיים לא הייתי מגיעה למקום הזה... ולאו דווקא ערסים יש שמה תנסה לחכות בתחנת אוטובוס ביום שישי בשעה 12 ליד הבית ספר הדתי זה גיהנום מה שהולך שם... מלא דוסים קטנים רצים לכביש ודוסים גדולים כמעט דורסים אותך על המדרכה!!!... ובחורף, בכלל, כל הצוציקים עם המטריות שנכנסות לי לעיניים...

Bitch47Percents

New member
חחחחחחחחח ראססססמי!!!

<בתאיצבי...> מציקים, מתישים, קרציות....בלעכס...!! שיסדרו להם מגרש חניה, למה לדרוס מקסימה שכמוני?? <
>

n a v n a v

New member
../images/Emo4.gif

תשמעי... מקסימה, את לא...
... חחחחח מתה עלייך דפנע! אני לא יודעת מה אם השאר אבל אני לא הייתי מתנגדת גם לדרוס אותך
... כלומר את דורשת את זה <שיער אדום, סטיקרים מחממי מוח...> אבל אמרתי לך כבר שיש לך משיכה עצומה למכות/דברים מגעילים??? נכון

למעלה