תם האירוח של אדריאן ווילקינסון אך..

smgfan

New member
Hi! it's me again../images/Emo42.gif

??Good morning (it's morning there, isn't it I have some more questions:
What kind of music do you like to hear??
Do you have an idol that you look up to?? who is it?
If the Xena prodoucers would have decide to make an Eve spin-off, will you agree to act in it?? Thank you!! this is so great what your'e doing you are very appreciated

HuGo Hell

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif Hellooooo...../images/Emo1.gif

Hi Adrienne... what's up? i think that the the most important question that need to be here.. to ask how you feel etc.. it's really nice that you come to the forum.
i'm glad. but if to say the truth i'h never sew you
i stop to see xena (dunno why) when she died with gavriel on the stake
i didn't see her Birth or you character
and i hope i'll see her. and i most say you are very beautiful (i sew here a lot a pictures of you)
i really hope you are Enjoy in here.. it's the fist time i write in here
i want to write here for a long time.. but i love "Charmed" and all what i do it's Charmed Charmed.. (and buffy) Xena it's the first show i loved ans it's really shame that it over
well, bye for now... i dunno if you have icq/time for icq but i'll gald to talk (number 155680432) or my emil [email protected] thanks and bye.
p.s - sorry if i have mistakes in my write

תם האירוח של אדריאן ווילקינסון אך..

בהמשך לשאלות החוזרות ונשנות לגבי אמיתות האירוח - שלחה הגב' ווילקינסון את התשובה הבאה:
I feel slightly disrespected by that. I can't help it if you do not feel that its 'really me'. But I am giving you my time for at least an hour in thanks for your devotion to the show. Amit has become a friend and has worked a lot on our website. And I agreed to the chat as a favor to him. Anyone who isn't aware, should visit the site and see Amit's work. We appreciate all that he has done. Later today we will have a review, and eventually the majority of the transcript of this chat available at my site.​
אנו מודים לשחקנית הנפלאה על הזמן שהקדישה לפורום ולמשתתפים. ומתנצלים על בעיות שחוויתם עקב הביקוש הגדול שהיה לאירועץ להתראות באירוחים הבאים בתפוז אנשים.

ברודי

New member
ממממממה?!?!!?

מי-שלח-שאלות-חוזרות-ונישנות-לגבי-אמיתות-האירוח?!?!? I feel slightly disrespected by that אוווח מזכיר לי את הראיון עם לוסי. אלף ואחת מעריצים, איזה 2 טרובלמייקרים, והכול נדפק.

ברודי

New member
אוף זה נשמע כאילו היא ממש נעלבה.

וזה, מעצבן אותי. בכלל כל ההתנהלות היתה לא משהוא בכלל (מצד תפוז, כמובן) צל"ש ע-נ-ק-י לעמית ולמנהלות ולכל מי שטרח!!!
כל הכבוד, שלטתם!! ו-תודה רבה!!!

Noam Rik

New member
לא נראה לי שהיא נעלבה! להיפך!

היא אפילו כתבה שהיא תכניס ציטוטים מהאירוח לאתר שלה! יותר מזה? בגלל שאני עובד באולפנים, אז אני יכול לספר לך שמפורסמים רגילים לזה, ואפילו אמא של שפילברג, ואבא של ביל גייטס התארחו פעם בתוכנית טלוויזיה וסיפרו שכשהם מציגים כך את עצמם, יש כאלו שאומרים להם שהם צריכים דחוף להתאשפז,,, ומאוד נקווה עכשיו שתפוז ילמדו משהו לפעם הבאה, שהם יעשו אירוח עם אורח מחו"ל,,, אני בכלל לא יכלתי להיכנס לפורום ! ואין לך מה לדאוג שהיא תחשוב שאנחנו דפוקים טכנולוגית, במקרה הכי גרוע היא תוכל לספר באודיישנים, שאירוח שלה בצאט במדינת היהודים גרם לקריסת פורטל מאוד רציני,,, אני מאמין שהיא תיקח את זה ככה :) אגב. לא מצאתי תשובה שלה לשאלה שלי, לגבי סצינות קרב מצחיקות לאנימציה,

סמייילי

New member
עמית בקשה קטנה ממך... ../images/Emo20.gif

היא לא ענתה לי.. וממש מעניין אותי לדעת את התשובה.. תוכל להעביר לה את השאלה שלי בבקשה? ולשים פה את התשובה?? פליז פליז פליז!! זה ממש חשוב לי.. HELLO ADRIENNE!! I'm soo happy you are here!! you are a great actress!! my q: if you could write a new Xena episode with livia.. what would you have her do there? -love you!! ADI

תודה לעמית!../images/Emo24.gif

למרות כל הבעיות של תפוז, אני נהנתי מהתשובות של אדריאן. היא עושה רושם של בחורה מאוד נחמדה ומתוקה, ואני שמחה שהיא הסכימה לתת לנו את ההזדמנות לשאול אותה שאלות. אז עמית, אם אתה קורא את זה, תודה רבה לך!
ואם אתה יכול, תמסור גם תודה ענקית לאדריאן, או.קיי?
חבל לי שיש אנשים שגרמו לאדריאן להרגיש כמו שהיא כתבה בהודעתה למעלה. אדריאן מקסימה, והאירוח שלה כאן רק גרם לי לאהוב אותה יותר

shanyz

New member
מסכימה איתך!! עמית תודה רבה

וכל הכבוד על המאמצים וגם על האתר! הסתכלתי בו והוא באמת מוקע ויפה! כל הכבוד! כיף לך שאתה ככה בקשר איתה:) הלוואי ואני יכולתי להיות בקשר כזה עם מי שאני מעריצה.. אבל..זה לא קורה:) בכל אופן, תודה גם למנהלות, לעמית, לאנשים שהכינו וולפייפרים יפים!! ובאמת חבל שהיא קצת נעלבה:( אז עמית, תמסור לה את אהבת כולנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)

*neta*

New member
../images/Emo51.gif מצטרפת לגל התודות ../images/Emo13.gif

תודה לעמית שבזכותו היא התארחה פה, וגם שהוא שהיה איתנו און ליין 4 וחצי שעות בנסיון להזיז את האירוח הזה, ושבר את הראש איתנו באיך ממירים את הפורום לאנגלית, ומה עושים שבמקום עברית רואים ג'יבריש.. תודה

Salem

New member
תודה רבה לכולכם ../images/Emo9.gif

אני ממש מוחמא
אני מצטער שלא הלך היום הכל בצורה מושלמת. אבל תמיד יש פעם הבאה
Lucy Lawless anyone
אני אמסור לאדריאן את כל התודות שלכם
והיא רוצה שתדעו: " I want to thank all of you for attending." והיא נהנתה פה מאוד
(אחרי הכל)

shiri_b

New member
טוב, תודה

באמת לכל מי שהשקיע מאמץ, אם זה עמית שבלעדיו האירוח לא היה קורה עד הנהלת הפורומים שניסתה ככל יכולתה להחזיר את הפורום. וכמובן תודה לאדריאן שבאה. אז תודה לכולם

shanyz

New member
היא הייתה ממש חמודה ונחמדה

ואני ממש נהנתי, למרות שלא הכל הלך כמתוכנן, והיו ששאלות מסויימות שהיא לא ענתה. אבל עצם זה שהיא הייתה פה, ויודעת על קיומינו פה, זה קצת עושה לי הרגשה טובה:) ו...כן, נאי חושבת שהבאה בתור זו לוסי!! יאלה בואו נתחיל לפעול:) חיחי

למעלה