תמונה חדשה של הלהקה דולסה פצצת על

סוכריה16

New member
4*-שרלין...

לואיסנה לפי התמונות שלה והכל מגיע לה 1, אבל היא עצמות מידי כזהה...

Dulce Maria13

New member
לפי דעתי היא קצת

בשרית חיחיחי סתם סתם צחקתי!! דולסה יפה כפי שהיא!

pablo111

New member
זו הבעייה שלכם אתן חושבות שבחורה

צריכה להיות רזה כמו שלד אבל זה מכוער לדולסה יש גוףףף מצויין היא חתיכה ויש לה גם חזה יפה בכלל הכל יפה אצלה

../images/Emo127.gif נכון!!!!!!!!!!

וזה ממש לא יפה.. לדולסה יש גוף מושלם כבר מ406 אמרתי את זה ולאנהי גם יפה ולואיסנה יש מהמם-בהתחלה היא הייתה ממש רזה בעיקר במורדים אבל בזמן האחרון ניהיה לה גוף מדהים 1-http://luly.co.il/lu/lu1801$.jpg לדעתי יש לה את הגוף הכי יפה!!

סוכריה16

New member
אויי זה לא מה שאנחנו חושבים..

אני מתה על הגוף של דולסה.. ומה?! סליחה! אבל גם דולסה מקל1 ב 406 גם האי הייתה מקל! אנהי הייתה רזה מאוד ועכשיו כבר לא.. יש לה גוף יפה1 אז מה רע להחמיא לה עליו!?

מי אמר שלא מחמיאים

בטח מחמיאים..אבל רק אמרתי שלדולסה לדעתי יש גוף יותר יפה.. ודולסה אף פעם לא הייתה מקלה התמונה מ406
וזה ממש לא מקל!

סוכריה16

New member
אוקיי.. אבל ישר שמישהו

מחמיא לאנהי על משוו ישר כזה "מה! לא נכון" ומוציאות תמונות כדי להוכיח לו שזה ההפך.. ותגידו שלא.. זוכתכן לעשות את זה .. אבל מה לעשות שלא כולם חושבים שלדולסה יש ת'גוף הכי יפה?! תראו איזה גוף מדהים יש לאנהי הכל מתלבש יםפה עליו זה מה שבאמת נחשב ולא חזה גדול..

דווקא ממש ההפך על דולסה הכי

מתלבש יפה.. ואם את רוצה לריב בבקשה כולה הוכחתי שלדולסה יש גוף יפה ולא אחרת! ולא בגלל שאני אוהבת אותה כי אני מתה גם על אנהי.. ולפעמיים אני אפילו חושבת שאנהי יותר יפה מדולסה.. ותאמיני לי שאם זה היה ההפף גם את היית אומרת "מה" עובדת דיברנו על הגוף הכי יפה וישר אמרת מה לאנהי יותר יפה.... ולואיסנ הכבר לא שחיפה ויש לה גוף מדהים ומי אמר שאנהי שחיפה?? ממש לא פשוט אני לא אוהבת את הגוף שלה..

סוכריה16

New member
טוב בסדר אני פשוט מוכיחה

שזה כן קשור לרזה אמרת שאת לא אוהבת רזה ושרירית, משוו כזה.. אני לא רוצה לריב ובגלל זה סבבה.. אני לא עונה.. ואני לא אמרתי שלדולסה יש גוךף מכוער ואפילו לא לרגע אני גם חושבת שהוא מושלם אני פשוט לא חשובת ששל אנהי מכוער .. או שרירי מידי ורזה מידי.. לא יודעת.. כל מה שאמרתן.. אני אוהבת גם את דולסה
ואני חשובת שהיא אדם מדהים וחוץת מהקל שלה שום דבר אחר לא מעצבן אותי אצלה היא פשוט עדינה ויפהפיה. זה לא שאנ נגדה או משוו כמו שהרבה חושבים פה.

netaleone

New member
אנהי ודולסה..

אנהי פי אלף יותר יפה... וגם דולסה.. אבל אנהי מושלמת כולם אוהבים אותה..... יש לה גוף סוף הדרך היא דוגמנית מ'ס 1..... ומי שאומר עליה מכוערת פשוט קנאי כי היא מושלמת.... כולם היו רוצות ליהיות כמוה אין עליה היא פשוטט מדהימה חמודה מהממת אין עליהההההההההההה היא מאמוששששששששש

סוכריה16

New member
דווקא גוף.. זה תלוי

אבל פנים ואופי אני חושבת בדיוק כמוך! אם לאנהי לא היה את הבטחון הזה שהיא שדרת וכל הכרסימטיות שלה הרבה פחות הייתי אוהבת אותה! יש לה אופי מקסים לפי דעתי חוץ מזה שהיא מהממת ברמות! יש לה פנים כל כך מיוחדות! מתה עלייה.. ואין! תמיד אני אומרת שהבגדים נראים עלייה מקסים! זה הורג אותי! עוד צלא ראיתי בגד אחד שהיא לובשת והוא לא יפה עלייה~ דרך אג"ב ברוכה הבאה איזה חמודה היא עם טישורט ..

r a n e e

New member
לדולסה יש את הגוףף הכי יפה לא יעזור

כמה תתווכחו דולסה לוקחת ובגדול

סוכריה16

New member
שוב, זו דעתך אחרים חושבים ששל

אנהי יותר יפה.. ואנהי יותר יפה.. בגלל זה כל הוויכוחים לא יעזרו בכלום.. רק מריבות כי אף אחת פה לא שמנה דיעה עד כה..

סוכריה16

New member
לדולסה יש גוף חלומי../images/Emo45.gif

ללואיסנה הרבה פחות.לא יודעת פעם ממש אהבתי ועכשיו אני פחות אוהבת

סוכריה16

New member
הקל שלה.. הוא מוזר כזה..

אזה תינוקי כזה, אני גם לא ממש נקשרת לשירים שלה.. משוו בו מעצבן. לא יכולה להסביר ממש..

למעלה