תמונה חדשה של הלהקה דולסה פצצת על

00rr

New member
איזה ויכוחים מעניינים הלילה אז ככה

לדולסה מריה אספינוזה סביאון יש את הגוףףףףף הכי שווה והכי מושלם ויפה וגם לא תהייה לה בטן שטוחה היא מהממת תמיד גם ללואיסנה יש גוףף מהמם אני אוהבת את הצורה של הגוףף שלה ושל דולסה לדולסה יש גוף קצת יותר יפה משל לו אנהי יש גוף חמוד היא מאוד נמוכה וזה הורס בהחלט הילדות הכי יפות בגן......

סוכריה16

New member
אנהי כזה בגובה של דולסה

ועולם נמוכים טוב אז אני אומר מה דעתי.. הגוף של דולסה אני הרבה יותר אוהבת ב 406 תמיד התלהבתי באמת.. ומשל אנהי בכלל לא .. למרות שאהבתי אמרתי שהיא מקל מידי.. ולשרלין גרטל ודולסה הכי מדהים... ואנהי השתנה לה כזה מאז.. אבל עדיין אני חושבת שאם כל אחת תשים בגד ים- דולסה , הגוף שלה הרבה יותר. אבל! אני פשוט אוהבת איך שדברים נראים על אנהי.. כל החולצות למוקמות , להופעות נראים עליי הממש ממש טוב... פעם היא ודולסה לבשו אותה חולצה ורודה שנקשרת למטה- ועל אנהי זה היה נראה טוב יותר. אנהי יש לה גוף יפה.. אני מבינה איך מתלהבים כנ"ל דולסה. לעל אחת יש תמשוו שלה שעושה.. אז זו דעתי. ולדעתי.. לגבי לואיסנה.. נגיד לשרלין יש גוף יותר יפה משלה.. כי תחשבו על זה שלואיסנה שוקלת 42!!!! והיא דיי נמוכה.. ויש לה חזה גדול .. זה לא תמיד יפה.. נכון שבתמונות זה נראה מהמם...

סוכריה16

New member
../images/Emo8.gifחחח אוקי

כל אחד ודעתו שלו... גם אני נורא אהבתי את קמי , כמו הרבה בארץ.

למעלה