תמונות והפעם של...

תמונות והפעם של...

תעלו לפה תמונות שלכם\שלכן.. ככה שנוכל להזות אותכם במפגש ובהופעה.. יהיה נחמד לראות פרצופים מוכרים... ותמלאו: שם מלא: גיל: עיר: אייסי: מסן: שין[למי שיש]: מי המועדפ עלייך מט"ה: ובנוות?! בלי "אני לא מעלה" "תיראו איזה זוועה אני" כי כולכן מהממוותP:

עונה..

שם מלא:אורטל פדידה גיל:14 וחצי עיר:אשדוד אייסי:294444062 מסן:eek:[email protected] שין[למי שיש]:162017 מי המועדפ עלייך מט"ה:ביל וטום[אבל ביל בהרבה יותר] **חייבת לציין** בתמונה יצאתי חשה,סנובית.. אבל אני מ-מ-ש לא כזו תמוונה=>> http://img443.imageshack.us/my.php?image=88749317wm4.jpg ואני באה גם למפגש ובגם להופפעה:)

3has3

New member
עונה?

שם מלא: חנה ? גיל: 13 וחצי עיר: ליד רחובות אייסי: אני לא מתחברת -312868069 מסן: [email protected] שין[למי שיש]: אה? מי המועדפ עלייך מט"ה: גוסטב
ואני לא מעלה תראו איזה זוועה אני
נוו, מי שצריך לדעת איך אני נראת, יודע

3has3

New member
../images/Emo69.gif אבל עברה שנה.. את יודעת ../images/Emo6.gif

עשיתי פוני

../images/Emo191.gif שימי תמונה כבר !! יש לך יופי מיוחד,

חבל שאת מתביישת בו. נו טוב לפחות אני מי שצריכה לדעת P:

D:

שם מלא: רעות
גיל: 15 עיר: ירושלים [טובנו, לידXD] מסן: [email protected] אם אתם מוסיפים - תזדהו! מי המועדפ עלייך מט"ה: אממ אני לא גרופית או משו, אני בסה"כ שומעת את השירים שלהם^_^ אין אחד יותר מועף ואחד פחות מועדף.. PIC>>>

אינלי תמונה נורמליתXD

כי אני שונאת להצטלם.. ואם מצטלמים כבר, אז אני מצלמת ת'צמיXD אתם תראו אותי.. פו[ה] יבוא איתיD:

../images/Emo191.gif אע ../images/Emo122.gif אבל אל תקיאו :[

שם מלא: ת[אאמר]. וזהו P: גיל: 13 כמעט עיר: חור בנגב אייסי: 337684522- אבל לא מתחברת. כמעט. מסן: [email protected] שין[למי שיש]: אין. מי המועדפ עלייך מט"ה: טום וגוסטבP: איככככככככ->

SpongBobit

New member
את ממש ממש ממש יפה!../images/Emo99.gif

תפסיקי להחזיק מעצמך ככה!
וגאד,איזה שיער מושלם..

../images/Emo191.gif ../images/Emo9.gif תודה ../images/Emo23.gif

השיער שלי שרוף:| אבל אני אוהבת אותו ^^ מוחעחע יש לי נקודת חן בלחי כמו שיש לטומי ^^.

למעלה