תמונות והפעם של...

Leb Die Sekunde

New member
שלי!!!חח לא כזה חשוב אבל וואטאוואר../images/Emo3.gif

ותמלאו:ממלאה שם מלא:דניאל אוחיון גיל:13 עיר:בפעם המיליון לא עיר הייתה רוצהP: בת חפר ישוב קהילתי באזור השרון שלאט לאט הופכת לוונאבי עיר אייסי:446745638 מסן:[email protected] שין[למי שיש]:בלוג.. קישור שאני יסיים את העיצוב גם של טומביל=]] מי המועדפ עלייך מט"ה:ביל
וגוסטי אחריו ואז גאורג ואז טום אבל בגלל שביל אחשלו צריך לאהוב אותו לא?
רוצים תמונה? שאישתי תשלח לכן..אין לי תמונה חדשה.. אני יצטלם אני יסים יום לפני ההופעה בהתפקדות הבאה יש עוד חודששש

אוו איזה מרגש ^^ "כי כולכן מהממות"

יאללה התחלנו. שם מלא: מיה וידן גיל:15 עיר:תל אביב אייסי:322156185 מסן:[email protected] שין[למי שיש]: נופ. מי המועדפ עלייך מט"ה: ביל בלי להוסיף הרבה על התמונה.. לא יודעת. תמונתית P: <a href='http://www.sendspace.com/file/0lpriy'>http://www.sendspace.com/file/0lpriy</a> או הקישור-

חעחע P:

תודה ^^ ניסיתי לאשר אותך אבל זה אמר לי שזה העביר את ההודעה שלך לארכיון חחח אני מה זה לא מבינה איך מאשרים שם.. תשלחי לי שוב הודעה או שתכתבי לי איך אני אוכל למצוא אותך ואני אשלח לך הודעה לאישור כדי שלא ייקרה ששוב טעיתי P:

Plaztyk

New member
OH MY

שם מלא: iris גיל: 16 עיר: haifa אייסי: 214665973 מסן: [email protected] שין[למי שיש]: wtf is that shit? מי המועדפ עלייך מט"ה: tom is the sex

McLeaFLY

New member
:D:D:D

שם מלא:לאה :p גיל:החודש 14 עיר:בת ים אייסי:264232147 מסן:אין שין[למי שיש]:אין מי המועדפ עלייך מט"ה:ביל!!!!!!!!!!!!!!
תתמודדו!!!

ElinorLahav

New member
באלי באאאאלי ../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif

שם מלא: אלינור להב
אייסי: 364701483 מסן: [email protected] שין[למי שיש]: יאאק מי המועדפ עלייך מט"ה: ביייל

ElinorLahav

New member
תודה אחוווות ../images/Emo9.gif

מירית את כזאת מזניחה ! את כבר לא שולחת הודעות אאאה ?!
תגידי את בסוף באה להופעה ? פליז תגידי שכןןן ! אוהבת הכי הכי

i panic

New member
../images/Emo11.gifלא

ח...סתםם כןן !! ח..אני מ'קווה שלא יגמרוו הכרטיסים עד יום ראשון הבא..... חן..ואני יודעת הזנחתי הרבה הברה המון.. >< אנשים....חחחח. אני בקושי בבית ואני בקושי על המחשב^^^ וגם אני אוהבת 3>>

למעלה