תמונות והפעם של...

i panic

New member
אני =]

ותמלאו: שם מלא:מירית גיל:14 עיר:רחובות אייסי:216763326 מסן:[email protected] שין[למי שיש]:|לינק|http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=803367|סלינק| מי המועדפ עלייך מט"ה:ביל 3>>

i panic

New member
../images/Emo23.gif

טנקסס....אווף..אני עדיין מתעצבנת על זה שפיספסתי אותך במיפגש הקודם...ווואי.. אוף..ואז אני הייתי יכולה ליראות כמה את יפה

../images/Emo191.gif לא פיספסת שומדבר מיוחד P:

אבל אני פיספסתי אותך בטירוף! מפגשפורום הבא- את שם!! וגם אני P:

אני.. בא לכם לקרוא?

שם: נופר nuphar לא nofar גיל: 14 וקצת עיר: ירושליים! אייסי:316514063 מי מועדף: כולם!! נשמות! אבל הכי הכי ביל וטום!!=)
-אין לי תמונה שלי.. סורי...- מקווה להיות במפגש.. רק תגידו לי מתי הוא...

dorkiflitz

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם מלא: דור גולדנברג גיל: 16 וחצי עיר: נהריה אייסי: אין מסן: [email protected] שין: בע. לא :X מי המועדף עלייך מט"ה: התאומים

סנפ XD

New member
דור , ... ../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif

אמרתי לך פעם שאת ממש ממש כוסיט ? ושיש לך עיניים ממש ממש יפות ? יו יו , שכחתי איך קוראים לפרי הזה נוווו O_O זה היה משמש ? לא זה כתום .. נווווו בלאט .. אממ , אממ , ~חושבת~ שזיפים765^%$&%&^%%^&& כןכן שזיפים , אז .. אמרתי לך פעם ששזיפים זה טעים ? ~מועאחאחאעח~ D:

ClarkK

New member
אני ארגיש לא קשורה....../images/Emo90.gif

שם מלא: רעות. גיל: 18 וחצי.(0כן אני זקנה יחסית לגילאים כאן.) עיר: נתניה אייסי: ... מסן:[email protected] ביל הוא כוסית על, באמת בפעם הראשונה שראיתי את הקליפ של מונסון, חברה שלי שואלת אותי, זה בן או בת (היא כבר ידעה) ואני כזה, "בת, בן, בת, בן...בת?" ואז היא אמרה לי שזה בן והייתי בשוק. כן חפרתי. אבל שיהיה.

סנפ XD

New member
אהמ,עונה ../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif

שם מלא: ספיר - שמשוון , סתם לא D: גיל: 13
עיר: כפר יונה, אבל זה לא עיר
אייסי: ישראלי מידי בשבילי
מסן: [email protected] שין[למי שיש]: ולמי שאין ?
מי המועדפ עלייך מט"ה: טומ 3> איזה תמונה סתומה יו !!~ בלאט :|

YuviR

New member
ich

שם מלא: יובל :0) גיל: 15 עיר: חור! אייסי: 377088475 מסן: yuvalush_r@wa;;a.co.il שין[למי שיש]: אין לי
מי המועדפ עלייך מט"ה: ביל! אמ. תמונה... :S

למעלה