תמונות מהממות אלוו מאיפה זה?... ראיתי הם קיבלו פרס... על?...
L LOLO RBD New member 13/4/08 #42 מהההה?אין מצב שהיא הצטלמה ככה1 איך היא הסכמה ?רואים לה כימעט !11תאמת חשבתי שהיא בחיים לא תסכים לדברים מסוג זה . מפתיע!
מהההה?אין מצב שהיא הצטלמה ככה1 איך היא הסכמה ?רואים לה כימעט !11תאמת חשבתי שהיא בחיים לא תסכים לדברים מסוג זה . מפתיע!
K Katia123 New member 14/4/08 #45 גם אני הופתעתי../images/Emo4.gif בחיי לא חשבתי שאנהי תצטלם ככה......ועוד חשבתי שהתמונות של דול מוגזמות........ לא יודעת מה עבר לה בראש........
גם אני הופתעתי../images/Emo4.gif בחיי לא חשבתי שאנהי תצטלם ככה......ועוד חשבתי שהתמונות של דול מוגזמות........ לא יודעת מה עבר לה בראש........
R redsnowhite New member 15/4/08 #48 איי איי איזה הגזמות../images/Emo42.gif כולה רואים לה ת'גב, ממש לא רואים לה את החזה. בבגדי ים לא רואים לה ת'גב נו באמת
איי איי איזה הגזמות../images/Emo42.gif כולה רואים לה ת'גב, ממש לא רואים לה את החזה. בבגדי ים לא רואים לה ת'גב נו באמת
S shilgiah New member 18/4/08 #50 ../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifפחות ממה שרואים לה כשהיא מצטלמת +עם בגד ים או סתם בגד קצת חשוף.. התמונה הזאת לא כזאת וואוו.. כאילו מבחינת מה שרואים.. אני רק תוהה מי ראה את מה שאנחנו לא רואים..=/
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifפחות ממה שרואים לה כשהיא מצטלמת +עם בגד ים או סתם בגד קצת חשוף.. התמונה הזאת לא כזאת וואוו.. כאילו מבחינת מה שרואים.. אני רק תוהה מי ראה את מה שאנחנו לא רואים..=/