הולכת להציף לו את הטויטר חח שיוריד את זה
I InbarKiii New member 28/9/09 #43 כן גם אני חשבתי לעשות את זה חח בטח כבר כמה עשו.. עוד כמה שעות נקבל ממנו ציוץ של "אנשים תרגעווו!!! הורדתי את זה כבר..דרייק הכריח אותי.."
כן גם אני חשבתי לעשות את זה חח בטח כבר כמה עשו.. עוד כמה שעות נקבל ממנו ציוץ של "אנשים תרגעווו!!! הורדתי את זה כבר..דרייק הכריח אותי.."
M MIDNIGHT SKY New member 28/9/09 #11 טוב,אלה תמונות חדשות.. לא מתה על זה אבל חמודי ^^ יש פה גם כמה של דריק http://www.facebook.com/album.php?page=1&aid=2572499&id=23402655
טוב,אלה תמונות חדשות.. לא מתה על זה אבל חמודי ^^ יש פה גם כמה של דריק http://www.facebook.com/album.php?page=1&aid=2572499&id=23402655
I InbarKiii New member 28/9/09 #16 טוב..עכשיו הכל ברור אדם מתגעגע לקריס=מתאבל על זה שקריסי עכשיו רחוק מאודדדדדדדדד ממנו ולכן הוא לא מתגלח. וגם מביא איתו עם דרייק עם חולצה משובצת כדי לדמות אותו לקריס
טוב..עכשיו הכל ברור אדם מתגעגע לקריס=מתאבל על זה שקריסי עכשיו רחוק מאודדדדדדדדד ממנו ולכן הוא לא מתגלח. וגם מביא איתו עם דרייק עם חולצה משובצת כדי לדמות אותו לקריס
M mayarel New member 28/9/09 #22 איך אנחנו חושבות אותו דבר חחחחחחחחחחח זה ככל פעם הורג אותי מחדש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
I InbarKiii New member 28/9/09 #33 חחחח זה המוח קראדם הזה ../images/Emo3.gif והרגת אותי עם ה'התחפש לקריס'
M mayarel New member 28/9/09 #37 כן אבל הוא לא נראה טוב. הוא לא נראה נחמד. קריסיייייייייייייייייייייייייייייייי
I InbarKiii New member 28/9/09 #47 אני מסכימה ממש לא אהבתי איך שהוא נראה.. והוא חתיייך הוא לא יצא יפה בתמונות \:
S sweet shir New member 28/9/09 #170 חחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתן אותי שתיכן.../images/Emo6.gif אין תחליף לקריסי.
T t r e c o o l New member 28/9/09 #21 ../images/Emo10.gif ואין שום תמונה של אדם ודריק ביחד? כולם הצטלמו עם כולם, חוץ מאדם ודריק? מי בא איתי לנסות להפוך את דריקלבריייזסטריט לטרנדינג טופיק בטוויטר? כי זה כבר לא בסדר..
../images/Emo10.gif ואין שום תמונה של אדם ודריק ביחד? כולם הצטלמו עם כולם, חוץ מאדם ודריק? מי בא איתי לנסות להפוך את דריקלבריייזסטריט לטרנדינג טופיק בטוויטר? כי זה כבר לא בסדר..
M mayarel New member 28/9/09 #26 ובזמן האחרון היו כאלה תמונות של קריס.. קראאאאאאאאאאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
T t r e c o o l New member 28/9/09 #35 דריק לובש חולצה נורמלית!!!! ואווו!! אמרתי לכם שהוא מתקדם בצעדי ענק אבל זה לא טוב שהוא מדרדר את bb.. אבל אני בכל זאת שמחה על ההתקדמות
דריק לובש חולצה נורמלית!!!! ואווו!! אמרתי לכם שהוא מתקדם בצעדי ענק אבל זה לא טוב שהוא מדרדר את bb.. אבל אני בכל זאת שמחה על ההתקדמות
T t r e c o o l New member 28/9/09 #39 אבל זה התקדמות.. עכשיו נשאר רק ללמוד לכפתר ולתת לאדם לבחור חולצות.. ותעזרו לי #drakelabryisstraight