תמונות חדשות
לא אהבתי

MISHMISH56

New member
שפעת המישבצות

דיי לא יכולה יותר???מה הקטע עם המשבצות???רק חסר שהם ירקדו "הורה סוערת" ויזמינו את ה"גבעטרון" לשיר ברקע
זה נורא לטעמי....זאת קריאת SOS רצינית

mayarel

New member
למה באמת היה לו פלסטר למתוקי הזה?

קרה לו משהו בפנים??? יאללה לא מאמינה שהוא ויתר על אדם.

mayarel

New member
השיער שלו חמודדדדדדדדד

הכל בו חמודדדדדד הפרצוף שהוא עושה חמודדדדד איך שהוא מחזיק את הבקבוק חמודדדדדדדדדדד ראית איך דרייק נראה בתמונות?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה זה???? אבל באמת... מה זה?????????????????????????????? אדםםםםםםםםםםםםםם מה יהיה.

t r e c o o l

New member
אולי דריק לא חמוד

אבל יש לו אופי ואפשר לפתח איתו שיחה.. סתם..כריס ממש חמודדד כאן.. ובקשר לדריק, הוא השתפר, צריך להעריך את זה.. והוא נראה בסדר גמור בתמונות..

mayarel

New member
אני חושבת שקריס עם אדם היה פחות לחוץ

וכן הצליח להוציא מילים מהפה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בראיון רדיו המשותף שלהם הוא היה ממש מוצלח. יש לו אופי. הוא מאוד צעיר ולא קורא מספיק. וכן זה חבל. אבל יש לו אחלה אופי. אפילו הטוויטים שלו חמודים!!!! דרייק לא נראה בסדר בתמונות. לא.

t r e c o o l

New member
בראיון רדיו אמרו שהם קראו מדפים..

לא שמת לב שהם הקריאו את זה?...... וכריס כל שניה נתקע? הראו את "הפשלות" שלהם אחרכך.. אני אוהבת את כריס, אבל הציוצים שלו מתאימים לילד בן 12 בקשר לאדם, ברור..

mayarel

New member
דווקא התכוונתי לקטעים שהם אילתרו

ולא למה שהם קראו .. הם קראו רק את ההצגות של השירים והמקומות. והציוצים שלו מצחיקים ומקוריים חחחחחחחחחחחחחחח אהבתי את השיחה עם קוק על הקרח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

InbarKiii

New member
אחת השיחות המרתקות!

חחחחחחחח אני מתה.. כולן כתבו שהזוי כמה ההתעניינות שלהן בקרח עלתה באותו זמן שהם ציצו אחד לשני חחחחחחח

InbarKiii

New member
הרבה באמת שדיברו על קראדם

וניסו לפענח את היחסים שלהם אז אמרו שאחד הדברים שיפים זה שבאמת לקריס יותר קל בראיונות עם אדם..הוא יודע שאדם ישלים אותו כשצריך ויעזור לו לעבור תראיון בצורה הכי טובה

mayarel

New member
הוא לגמרי התראיין יותר טוב עם אדם

והיה שלב ביניים שהוא פשוט דיבר על אדם בכל הראיונות שלו כדי להרגיע את עצמו... אוי חמודי.

InbarKiii

New member
הלך לגלוש ונפצע חחח

לפחות זה כל מה שקרה לו..הוא נראה לי כלכך שלומפר שאני שמחה שהוא לא נפצע בצורה רצינית חחחח ואני מסכימה שכל דבר בו חמוד חחחח

nini18

New member
אוי איזה חמוד ../images/Emo23.gif

אוףףף אתן רואות אני לא רוצה את דרייק, פשוט לא רוצה.

mayarel

New member
כן אני מבינה אותך.

אבל קשה להתחרות בקריס. הוא פשוט חמוד באופן שמילים לא יכולות לתאר.

InbarKiii

New member
התמונה הכי חמודה EVERRRRRRR

אני לא יודעת מי יותר חמוד בתמונה הזאת

mayarel

New member
אווווווווווווו חחחחחחחחחחחחחחחח

לא נראה לי שאי פעם נסכים על משהו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה