זהו חח כל אלו שכתבו יום כיפור שמח בטוויטר מזה הצחיקו אותי.
I InbarKiii New member 28/9/09 #122 מתה עליו מתה עליו מתה עליו חחחחחח תודה על איחולי יום כיפור שמח דייב
M MISHMISH56 New member 28/9/09 #81 קלארק גייבל!!!!!!!!!!! הציק לי את מי הוא מזכיר...בחיי הוא ממש מזכיר אותו ...השחקן מהסרט"חלף עם הרוח"....(בטח זה היה לפני שחלק מכן עדיין לא נולדו)
קלארק גייבל!!!!!!!!!!! הציק לי את מי הוא מזכיר...בחיי הוא ממש מזכיר אותו ...השחקן מהסרט"חלף עם הרוח"....(בטח זה היה לפני שחלק מכן עדיין לא נולדו)
M mokasosex New member 28/9/09 #49 אתן סתם רעוווווווותתתתתתתתתת ../images/Emo7.gif אדם מהמם עם הכל אפילו עם הזקן והשפם האלה.. אמנם הכי יפה לו פרצוף חלק, אבל הוא תמיד מהמם!!! אתן עוד מעזות להתלונן, תגידו תודה שלפחות יש תמונות חדשות . אני בוכה פה על חוסר הקבלה הזה.. ואם אדם יצבע את הראש לירוק ויעשה פירסינג בגבה ?
אתן סתם רעוווווווותתתתתתתתתת ../images/Emo7.gif אדם מהמם עם הכל אפילו עם הזקן והשפם האלה.. אמנם הכי יפה לו פרצוף חלק, אבל הוא תמיד מהמם!!! אתן עוד מעזות להתלונן, תגידו תודה שלפחות יש תמונות חדשות . אני בוכה פה על חוסר הקבלה הזה.. ואם אדם יצבע את הראש לירוק ויעשה פירסינג בגבה ?
H heart1soul New member 28/9/09 #55 חחח אני אוהב אותו תמיד.. אבל בן אדם מושלם שכמותו.. צריך פשוט להישאר כמו שהוא!! חח
M mayarel New member 28/9/09 #56 שתי ההצעות שלך נשמעות מההממות אבל מה זה ההתחפשות הזו.. עוד שנייה ילהקו אותו לשודדי הקראביים... איפה אדם המתוק?? זה מכוער!!!
שתי ההצעות שלך נשמעות מההממות אבל מה זה ההתחפשות הזו.. עוד שנייה ילהקו אותו לשודדי הקראביים... איפה אדם המתוק?? זה מכוער!!!
R Rider on a storm New member 28/9/09 #61 ../images/Emo45.gifיש פה בנות שצריכות להעריך לזה כי הסיכויים שזה יקרה לא נמוכיםP: הוא יהיה מהמם בכל מצב!!!!!!!
../images/Emo45.gifיש פה בנות שצריכות להעריך לזה כי הסיכויים שזה יקרה לא נמוכיםP: הוא יהיה מהמם בכל מצב!!!!!!!
S sweet shir New member 28/9/09 #172 פייר, אני מעדיפה פירס בגבה ושיער ירוק. XD למרות שזה ממש לא יחמיא לו פירסינג בגבה. שיעשה סיידליפ או משהו.
פייר, אני מעדיפה פירס בגבה ושיער ירוק. XD למרות שזה ממש לא יחמיא לו פירסינג בגבה. שיעשה סיידליפ או משהו.