תמונות חדשות

Moor 87

New member
כמובן תודה רבה רינתוש!! ו...

לא אהבתי את המשקפיים לא מחמיאות לה והיא לא באמת בים ... זה די נראה ככה אבל היא יפההההההההה אתמול הבנתי שאני מאוהב בה.. אין אמן בעולם יותר טוב ממנה יותר מוכשר ממנה.. אני רוצה שהיא תגיע לארץ בואו נעשה עצומה

היא לא תבוא לארץ מכמה סיבות:

1. זה ממש לא משתלם לה כלכלית: אנחנו מדינה של 6 מיליון(מחשיבה את הפלשתינאים בתוך השישה מיליון), ולא כולם פה מעריצים אותה, ואם היא תופיע פה יספיקו לה רק כמה הופעות וזהו,בכסף ובזמן שהיא תשקיע בישראל היא יכולה להוסיף עוד ארץ באירופה, או דרא"מ,ארה"ב 2.היא טוענת שהיא לא באה מנסיבות ביטחוניות נכון? זה לא הגיוני ממש, כי היא מופיעה בקולומביה וטסה לשם הרבה,ואל תגידו לי שקולומביה זה הבית שלה והיא מרגישה נוח....כי אני יודעת מזה להיות שם, שום קולומביאני לא מרגיש נוח להיות שם, זו מדינה של כמעט 80 מיליון ומתוכם כ10 מיליון אנשים מסוכנים, והמצב הביטחוני בדרום מסוכן מאוד אפילו כמו אצלינו(כתוצאה ממלחמות קרטלים עם הכנופיות באקוודור)ולא לשכוח את המרכז ששם נמצא האירגון פארק... , פה ערבים עושים פיגועים, בקולומביה התושבים עצמם עושים פיגועים וזה לא מפריע לה להופיע... השורה התחתונה, אנחנו לא מדינה מספיק גדולה וחשובה מבחינה תרבותית, בשביל כוכבים בסדר גודל של שאקירה, תנו לי דוגמא של כוכבים גדולים שמגיעים לפה: אני יודעת שעוד כמה זמן האבנים המתגלגלות מגיעים לפה: אבל באיחור של 30 שנה.....מדונה ומייקל ג'קסון היו נכון..אבל מייקל היה צריך את ההופעה פה כי בזמנו הוא הסתבך, ומדונה באה לפה כי התחילו לקבור את הקריירה שלה.... תנסו לחשוב על זה....וגם קחו עוד נקודה למחשבה: ראיתי ת'הופעות שלה בקולומביה ואת ההופעות שלה באירופה וממש אין מה להשוות....היא משקיעה יותר בקולומביה...

Moor 87

New member
תראי...

קודם כל גדלנו.. 6,900,000 תושבים!! יום העצמאות היה לא מזמן דאגו לפרסם את זה בכל מקום!!! דבר שני.. כמו שרואים בסרט בדוקומנטרי בדי וי די שלה, היה בתכנון להגיע להופעות בישראל.. תראי היא לבננוית במקור.. היא תבוא להופיע שם פעם אחת זאת מדינה מפותחת מבחינה תרבותית ודיי מתקדמת ישתלם לה להופיע שם זאת גם המולדת של הוריה ושלה.. היא תוותר על הופעה בישראל בדרך? אנחנו נחשבים מעצמה תרבותית יש לנו השגים ענקיים בתרבות ברפואה בהיי טק בתעשייה במוזיקה בספורט!! אני דואג להגיד את זה כי זה היה נראה כאילו את מתארת את ישראל בתור מדינת העולם השלישי! אז זזה לא כזה נכון, ועם קצת אמונה אפשר להביא לפה את האמנים שמצליחים בחול. הבעיה העיקרית היא מעריצים. אני מאמין שיש לשאקירה כמה אלפי מעריצי בארץ אבל לא בטוח שבשביל למלא איצטדיון... זה החסרון אבל אף אחד לא ביקש טור אוף דה מונגולואידים שתעשה הופעה מינמלית יותר משהו בסדר גודל של ניצנים + 4000 צופים יותר.. ושתדעי (את בטח כבר יודעת) חוץ ממי שציינת בקיץ הקרוב הולך להיות פה פסטיבל מוזיקה בינלאומי יגיעו לפה אמנים מכל העולם כולל פייתלס! זה יהיה בנמל חיפה הסקורפיונס מגרמניה יופיעו בבומפילד רד הוט צילי פפרס בכבודם ובעצמם הופעו פה ב90' ווסטלייף פייב הממ נו שכחתי את השם של הלהקה שמופיעה כאן ביולי!!! ממממ אני אזכר אני אשרשר...

וואיי אז אתה תמים

לשאקירה אסור לקחת סיכון ולהופיע במדינה "ידועה לשמצה" כמו ישראל.... מכמה סיבות נתחיל בזה ששאקירה לא תבוא במיוחד לישראל להופיע מול 4000 צופים שזה נראה לי כמות המעריצים שלה בארץ (ואולי אפילו לא) שמעת על המשפט:זמן=כסף? ..... שאקירה לקחה סיכון שהציגה חבר ארגנטינאי בקולומביה,הקולומביאנים לא סובלים את הארגנטינאים ולכן הרבה עשו עליה חרם ומעוד כמה סיבות, ובארגנטינה עשו עליה חרם כי החבר שלה זה הבן של הנשיא לשעבר דה לא רואה שהרס את הכלכלה שם אז תראה איזה השלכות יש לזה... עכשיו נחזור לישראל: אם היא מופיעה פה, היא יכולה לשכוח מההופעה בלבנון הלבנונים לא ישמחו מזה שזמרת ממוצא לבנוני מופיעה בארץ שהם כל כך שונאים... ואם לבנון יתחילו עם החרם אז כל העולם הערבי יתחיל(במדינות ערב, המוסלמים שגרים באירופה,בארה"ב,ובדרא"מ) ושלא נדבר על האנטישמים באירופה, אסור לשאקירה להופיע פה עד שלא יסתדר המצב בינינו לבין הערבים היא צריכה להיות נייטרלית אולי זה גם אחת הסיבות שהיא לא הופיעה בלבנון כשהיא ביקרה שם...

השורה התחתונה

שאקירה הייתה חכמה: בדי וי די היא אמרה שהיא כל כך רצתה להופיע פה נכון? אבל היא ניצלה את המצב הביטחוני... מה שאני רוצה להגיד שהיא רצתה לצאת הכי בסדר: היא הצהירה שהיא רצתה להופיע פה אבל היא מפחדת מהמצב הביטחוני אז היא יצאה בסדר איתנו ועם הלבנונים:הכל דיבורים עד שאני לא רואה הופעה פה,אני לא מאמינה

Moor 87

New member
אויש באמת!!!

יש תרבות ויש פוליטיקה!!!! ואת יותר מדי אבל יותר מדיי מערבבת בין השניים!!! זה כמו שדיברת ששאקירה מתנתקת מהשורשים והמוזיקה שלה לא קולומביאנית או משהו כזה.. איזה שטויות תחילה דיברתי על 10000 צופים לא אמרתי 4000 לא רק מעריצים שרופים ילכו להופעה!! יא אללה עם פסימיות כמו שלך לא נגיע רחוק

מצטערת אבל אנחנו חיים בעולם משוגע

ספורט ופוליטיקה הולכים ביחד...אז למה שתרבות ופוליטיקה לא ילכו ביחד? לפני כמה זמן רד הט צ'ילי פפרס היו אמורים לבוא והם לא באו כי המצב פה גרוע... לפני כמה זמן לנבחרת ישראל היה אסור לארח משחקים ברמת גן בגלל המצב הביטחוני לכן הם אירחו בטורקיה איטליה וקפריסין כנ"ל לגבי מכבי חיפה....תישנאו אותי ,תגידו שאני פסימית אבל זה נכון.. אני כבר הפסקתי לחשוב על הופעה בישראל ואני כבר יסתכל על ההופעה הבאה דרך האינטרנט

rode2

New member
moor חביבי,,,

נכון שאקי מדהימה ומקסימה אבל תהיה מיצואותי בחייך מה שהיא אמרה זה נכון100% לצערי זה לא משתלם בכלללללל

Moor 87

New member
אני לא מכחיש

אבל זה עלוב שזה ככה חבל מספיק להסתכל באינטרנט על עצומות של אלפי אנשים שמבקשים להביא אמנים וזה כבר עושה טוב בלב כי לאנשים איכפת והם לא דואגים לערבב פוליטיקה וכל החרא הזה .. ממש לא הם רוצים מוזיקה.. מוזיקה נטו. תרבות כיף חוויה

rode2

New member
את יודעת מה

אני מקוה שהיא תגיע ואת במיוחד לא תזכי לראות אותה

אממ...

שכחתי אבל המנג'ר שלה לא רצה שהיא תופיעה בארגנטינה והיא התעקשה אפילו שהיה ברור שלא יקבלו אותה ממש טוב שם, אבל בסוף הייתה לה הופעה מוצלחת... אז נראה אותה מתעקשת להופיע גם פה... ואני מקווה שתופיע פה גם, אבל עד שתופיע פה(היא בשיא שלה...רק שהיא תתחיל לדעוך היא אולי תבוא...*)אני כבר יעזוב את ישראל ואני יחיה בקולומביה עם שאר המשפחה שלי... יפה שאתה מעריץ שלה,אבל תשתדל להיות פחות עיוור עם ההערצה,כלומר מציאותי.. תנסה לעשות השלכות של כסף, ומה שיצא לה מההופעות פה בסדר? אם תטוס לפה היא תבזבז יותר ממה שהיא תרוויח... טיסה לפה עולה הרבה כסף,במיוחד שהיא מביאה פמליה גדולה, ולא לשכוח שהיא באה עם ציוד וזה יעלה לה הרבה כסף בגלל שבישראל אנשי המכס הם גנבים, הרווחים מהכרטיסים לא יכסו את העלויות של האבטחה הטיסה ועוד...4 ימים בישראל זה כמו שבוע וחצי בארץ אחרת....נגיד וכל זה קטן עליה... הופעה בישראל=עולה לה במעריצים מארצות אחרות...

אני ממש לא מזלזת בישראל

זה הבית שלי ואני ישרת בצבא ואני רוצה להיות קרבית כי אני חייבת לישראל הרבה...אבל אני מתגעגעת למשפחה ,אבל אנחנו לא יהודיים במקור

rode2

New member
חשוב שכולם יקראו...

פשוט זה לא משתלם בשבילה להופיע פה מכל הבחינות ..והיא גם לא ממש מזדהה עם מדינת ישראל ועם הקיום שלה ועם הצבא שלה..בראיון שלה עם טלווזיה לבנונית היא אמרה בדיוק מה היא חושבת על היחסים בין ישראל ובין לבנון והעמדה שלה היתה די ברורה גבי ישראל ואמירקה והמדניות של שתי המדינות...ומפה צצו כל השמועות שהיא אנטישמית..אבל היא לא.. אין לה בעחיה עם יהודים זה טיפשי מדי ..היא פשוט גינתה את צה''ל..ודיברו שם על סברה ושטילה..קיצר היה ראיון מאוד מענין חבל שאתם לא יכולים לראות...ואגב..היא היתה אמורה להופיע בלבנון פעם ..יש פסטיבל שם שקוראים לון פסטיבל ( בית אלדין) שזה פסטיבל ענק שמתתפים בו אומנים מכל העולם..כמו סטינג..הופיע שם..שאגי הופיע שם..קאט סטיבנס..וויטני היוסטון...הרבה ענקים ...וגם היא היתה אמורה להופיע בדובאי ..יש תוכנית מוסיקה בטלווזית MBC שזה תחנת טלווזיה ערבית משודרת מלונדון והיה איתה ראיון והיא אמרה שהיא לא יכולה לחכות עד להופיע בדובאי..אבל אין לי מושג אם היא הגיעה לשם בכלל...להזכיר המופע שהיא היתה צריכה להופיע זה גם בפסטיבל לא יותר מ 5000 צופים.. אבל זה אירוע חשוב ומותקשר בעולם הערבי והאומנים שמופיעים שם משלמים להם המון המון המון המון כסף...למשל איזה זמר ערבי קוראים לו קאזם אלסאהר (שהוא מכר יותר מ 80 מליון עותק בעולם הערבי לאחד הלאבומים שלו) שזה הרבה יותר משאקירה..שילמו 150 אלף דולר כדי שיופיע שם שעה  ושאקי אני בטוח לא היתה מסרבת לסכום כזה...

למעלה