היא לא תבוא לארץ מכמה סיבות:
1. זה ממש לא משתלם לה כלכלית: אנחנו מדינה של 6 מיליון(מחשיבה את הפלשתינאים בתוך השישה מיליון), ולא כולם פה מעריצים אותה, ואם היא תופיע פה יספיקו לה רק כמה הופעות וזהו,בכסף ובזמן שהיא תשקיע בישראל היא יכולה להוסיף עוד ארץ באירופה, או דרא"מ,ארה"ב 2.היא טוענת שהיא לא באה מנסיבות ביטחוניות נכון? זה לא הגיוני ממש, כי היא מופיעה בקולומביה וטסה לשם הרבה,ואל תגידו לי שקולומביה זה הבית שלה והיא מרגישה נוח....כי אני יודעת מזה להיות שם, שום קולומביאני לא מרגיש נוח להיות שם, זו מדינה של כמעט 80 מיליון ומתוכם כ10 מיליון אנשים מסוכנים, והמצב הביטחוני בדרום מסוכן מאוד אפילו כמו אצלינו(כתוצאה ממלחמות קרטלים עם הכנופיות באקוודור)ולא לשכוח את המרכז ששם נמצא האירגון פארק... , פה ערבים עושים פיגועים, בקולומביה התושבים עצמם עושים פיגועים וזה לא מפריע לה להופיע... השורה התחתונה, אנחנו לא מדינה מספיק גדולה וחשובה מבחינה תרבותית, בשביל כוכבים בסדר גודל של שאקירה, תנו לי דוגמא של כוכבים גדולים שמגיעים לפה: אני יודעת שעוד כמה זמן האבנים המתגלגלות מגיעים לפה: אבל באיחור של 30 שנה.....מדונה ומייקל ג'קסון היו נכון..אבל מייקל היה צריך את ההופעה פה כי בזמנו הוא הסתבך, ומדונה באה לפה כי התחילו לקבור את הקריירה שלה.... תנסו לחשוב על זה....וגם קחו עוד נקודה למחשבה: ראיתי ת'הופעות שלה בקולומביה ואת ההופעות שלה באירופה וממש אין מה להשוות....היא משקיעה יותר בקולומביה...