תמונות חדשות

Moor 87

New member
אבל יש הבדל זה העולם הערבי

ושאקירה שרה בספרדית.... ומעט באנגלית המממ.... לא יודע אני עדיין מאמין שבעוד כמה שנים אם התרבות של המוזיקה בארץ תמשיך להתפתח ולהראות סימנים של תקווה אמנים ידהרו לכאן.... חוצמזה אם שאקירה באה היום,] חצי מדינה הולכת כולם יגידו - מה שאקירה פה? אני הולך כי זה יהיה מפתיע זה יהיה מיוחד לא כל יום מגיעים אמנים בסדר גודל כזה תראו מה עושים בתקשורת מכל זמר זמרת או להקה שבאים להופעה של שעה ורבע ב300שקל. עמודי שער כתבות בטלויזהי ראיונות ספיישלים וכו'

michalas

New member
צודק לגמרי

תראו, לפני 5 שנים מלאני סי באה לארץ להופיע, והיא הייתה בשיא ההצלחה שלה אז, ונכון...הסינרמה של זה לא מקום ע-נ-ק, אבל הוא מספיק גדול, ומילאו אותו. אז תארו לכם מה יקרה כשזמרת שמצליחה יותר ממנה תגיע לארץ, לדעתי היא יכולה למלא מקום כמו ניצנים בכייף. וזה כמו שכרד הוט היו צריכים לבוא לארץ לפני כמה שנים ובסוף ביטלו, אני מכירה פול אנשים שקנו לזה כרטיסים רק כי זה הרד הוט, ולא כי הם מעריצים של הלהקה או משהו... מספיק שאנשים מכירים את הלהיטים, הם יבואו, בגלל שזה כזה נדיר שאמן מחו"ל מגיע לארץ

Moor 87

New member
הווו סוף סוף מישהי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שמסכימה איתי

12ShakirA12

New member
אני מסכימה גם כן איתך וגם עם

El ARGENTINO אבל יש משהו במה שאמרה LUCIA COLOMBIANA

El Argentino

New member
דעתי המאוד חשובה בעניין חחח...

חחחחחחח אני רק עכשיו נכנסתי לתמונה מנהלת יקרה... ושאקירה לא לבנונית מה קרה לכם היא קולומביאנית!!! המשפחה של אבא שלה מלבנון הוא עצמו גם כן נולד בארצות הברית ובצעירותו היגר לקולומביה אם אני לא טועה מה שבטוח ששאקירה ילידת קולומביה... אז זה אומר שהשורשים שלו מלבנון ואפשר לומר גם ששל שאקירה תלוי איך מסתכלים על זה... יש לומר שהיא מתייחסת לשורשים ולתרבות של משפחת אביה וזה בא לידי ביטוי בשירים (עיניים כאלה, WW וכמובן בריקודים המאלפים...) ואולי יבוא היום שהיא תחליט לשיר בערבית מי יודע מה אתם אומרים שאקירה שרה שיר חצי בערבית חצי בעברית מן שיר מחאה כזה לקידום השלום במזרח התיכון ובעולם בכלל יכול להיות רעיון מבריק לא? אחחח איך הייתי רוצה להיות קרוב אליה... והאמת, דעתי בכל העניין הזה אם היא תבוא או לא אי פעם לארץ נראה לי שיש סיכוי, מה שכן לא להופעות בסדר גודל של מייקל ג'קסון או מדונה בגלל שלצערי עדיין אין לה קהל בארץ בתקווה שיום אחד זה ישתנה אם היא תבוא אז נראה לי בהתחלה במטרה של שלום של דו-קיום וסובלנות להופעה אחת או שתיים מאוד מתוקשרות כמובן בגלל הדו-קיום והשלום שיבוא עלינו לטובה באחד הימים (וכן היא מתעניינת בשתי הצדדים בנו ובפלשתינאים לדעתי זה לגטימי לחלוטין)... ואז היא תוכל לצבור לה כאן עדת מעריצים ואהדה שבאמת מגיעות לה משתי הצדדים וכך תוכל לבוא להופעות בארץ רגועה מה שכן חסר לה כאן יחסי ציבור כמו שאמרתם צריך שאיזה מפיק ירצה להביא אותה ויעשה לה כאן יחסי ציבור בקושי משמיעים את המוסיקה שלה, וכותבים עליה בארץ שלא נדבר על שלא מראים את הקליפים הישנים שלה ומדברים על הקריירה הארוכה והמצליחה שלה בתקווה שגם זה ישתנה תגידו אמן!!! שבת שלום לכולם, El Argentino

הריקוד בסוף זה גם ערבי וגם אינדיאני

הבנתי שלשאקירה יש שורשים אינדיאנים, ואמא שלה מדברת את שפת הקצ'ואה והיא יודעת קטלונית(שזה השפה של ברצלונה)

12ShakirA12

New member
אוי ../images/Emo122.gif

התכוונתי לrode וגם הדעה שלך חשובה
אם היא תבוא לכאן באמת שאין לי מה להפסיד.. היא רק תרוויח מזה

אבל לא כולם יודעים ששאקירה:

לא אנטישמית.... אתם אומרים שאני פסימית ועוד אני מעריצה אותה... חלק מהאנשים פה אפילו לא מוכנים לשמוע את השם הזה,הם לא מסוגלים להאמין כשאני אומרת שיש לה אמרגן יהודי...

Moor 87

New member
כן וזה נורא נורא חבל

חוצמזה אנשים חושבים שהיא מין זמרת פופ מצויה וחוץ מלנענע את התחת היא לא יודעת כלום.

חברה שלי.

לא יכלה לשמוע ת'שם שלה גם בגלל השמועות וגם בגלל המוצא הלבנוני וגם היא חשבה ששאקירה לא יודעת לשיר כי שמעה אותה שרה בספונטניות ומאז היא כל הזמן חשבה שאין לה כישרון אבל היא התחילה למתן את התגובות שלה מאז ששמעה את השיר ה"עינוי" והיא גם אוהבת את השיר ww

Moor 87

New member
חח אנחנו השגרירים של שאקירה

צריך לייחצן אותה טוב

הנה אני מתנצלת אם גרמתי למישהו

אי נוחות...אני לא באה במטרה להשמיץ אין לי בעיה עם החוקים פה,עם הצבא להפך אני דווקא מעריכה את הצבא ואפילו אני רוצה לשרת ביחידה מובחרת כמו שאר המשפחה שלי שבאו לפה כעולים חדשים וישר שירתו בצבא ביחידות הכי מובחרות.... כמו שפה אני מדברת על קולומביה ומציגה את קולומביה כמדינה עם אנשים נפלאים ומציגה את הבעיות שם ככה אני גם מדברת על ישראל...אני מתכתבת עם המון קולומביאנים והם מתעניינים במצב פה,ואני מספרת להם שזו ארץ נפלאה והאנשים פה טובים אבל תנסה לחיות בלי המשפחה שלך...

Moor 87

New member
../images/Emo24.gif זה בסדר!!

המולדת זה אחד הדברים שאי אפשר לקחת מבנאדם ! אני מבין אותך מצטער אם העלבתי גם..

לא סבבה אני כבר ישראלית לכל

אני יותר מרגישה כבר ישראלית, יש לי מנטליות ישראלית אני מדברת עיברית יותר טוב אין לי מבטא,רק באירועים משפחתיים אני מרגישה קולומביאנית....

למעלה