תמונות מאתמול בערב

פוקסי99

New member
האורז

5 כוסות אורז 3 כפות רסק כוס וחצי לוביה יבשה 4 בצלים חבילה שמיר מטגנים את האורז במעט שמן להוסיף 3 כפות רסק עגבניות מלח פלפל שחור ומעט כורכום להוסיף מים מעט מעל לגובה האורז כאשר רתחו המים להוריד את הלהבה לאש קטנה. בינתייים מבשלים את הלוביה במי מלח להקפיד שלא יצאו רכים מידיי ולסנן לטגן את הבצלים עים השמיר לקבלת צבע שקוף לעכשיו לערבב את הלוביה הבצל והשמיר ביחד ולהשאיר על האש עוד מספר דקות טעים שיגעון. אתמוןל עד אשר הגיעו הסועדים לא עמדתי בפיתוי וגנבתי כף אחרי כף בתאבון פוקסי

תודה רבה יקירי../images/Emo140.gif על מתכון האורז

אורז יפה מגרה את בלוטות הטעם משה אמר שמתאים לו צלחת של אורז כזה אבל מה אמרתי למשה שגנבת לי את הסיר
אבל לא נורא אני סולחת יש לי עוד פוקסי שוב תודה על מתכון האורז ועל כל המתכונים ועל כל התמונות היפות ועל שאתה זה אתה יבורכו ידיך לילה טוב

סיוי 24

New member
הו לא שוב התקַפת פוקסי99 ../images/Emo8.gif

במילה אחת וואווווווווווווווווווו ובכמה מילים- הכל נראה מעולה- כרגיל כל מעשיי ידייך פלאים!!

מני.ת

New member
קיבלתי תאבון רציני מהשרשור...

נראה שהאורחים התמוגגו מהארוחה

מלישמ

New member
איזה כיף לאורחים שלך!

מקווה שכולם העריכו את העובדה שטרחת לחשוב על כל אחד, טעמו ועדתו. אפשר להיות אורחת שלך? אני חצי עיראקית ואפילו גרה לא רחוק....
חג שמיייח, ותמשיך לבשל לנו מטעמים.

פוקסי99

New member
כמו שכתבתי

היום אנחנו יושבים עם חברים ואוכלים את מה שנשאר מאתמול כפר יונה רח יהודה הלוי 35 פוקסי

שפית123

New member
פוקסי.מקסים.מקסים.שאלה בקשר ללוביה

האם צריך להשרות אותה ללילה?? תודה.

כל המטעמים נראים נהדר!

האורז עם הלוביה ממש הוציא אותי משלוותי
ינוסה כבר בסוף השבוע. תודה.

פוקסי99

New member
מודה על המחמאות אני ממש מסמיק

כיף איתכם. אתם/ן נהדרים ושמחתי לשתף אותכם/ן בשמחתי עם תגובות כאלו כיף לבשל ולשתף אותכם/ן כול טוב ושוב תודה פוקסי

perach1

New member
ממש ארוחה לתפארת!! ../images/Emo13.gif

נראה מדהים ואיזה עיצוב שולחן! איזה כיף לאורחים!! כל הכבוד לך! ממש אין מילים!

למעלה