האורז
5 כוסות אורז 3 כפות רסק כוס וחצי לוביה יבשה 4 בצלים חבילה שמיר מטגנים את האורז במעט שמן להוסיף 3 כפות רסק עגבניות מלח פלפל שחור ומעט כורכום להוסיף מים מעט מעל לגובה האורז כאשר רתחו המים להוריד את הלהבה לאש קטנה. בינתייים מבשלים את הלוביה במי מלח להקפיד שלא יצאו רכים מידיי ולסנן לטגן את הבצלים עים השמיר לקבלת צבע שקוף לעכשיו לערבב את הלוביה הבצל והשמיר ביחד ולהשאיר על האש עוד מספר דקות טעים שיגעון. אתמוןל עד אשר הגיעו הסועדים לא עמדתי בפיתוי וגנבתי כף אחרי כף בתאבון פוקסי
5 כוסות אורז 3 כפות רסק כוס וחצי לוביה יבשה 4 בצלים חבילה שמיר מטגנים את האורז במעט שמן להוסיף 3 כפות רסק עגבניות מלח פלפל שחור ומעט כורכום להוסיף מים מעט מעל לגובה האורז כאשר רתחו המים להוריד את הלהבה לאש קטנה. בינתייים מבשלים את הלוביה במי מלח להקפיד שלא יצאו רכים מידיי ולסנן לטגן את הבצלים עים השמיר לקבלת צבע שקוף לעכשיו לערבב את הלוביה הבצל והשמיר ביחד ולהשאיר על האש עוד מספר דקות טעים שיגעון. אתמוןל עד אשר הגיעו הסועדים לא עמדתי בפיתוי וגנבתי כף אחרי כף בתאבון פוקסי