שיחקת אותה הכל נראה מדהים , מושקע .. את עשית הכל לבד? זה מצריך המון עבודה לא?? ממש כל הכבוד.. אני רוצה את המתכון לכבד ... אם אפשר ,,, חג שמח והרבה אוכל...
מספר פלפלים חריפים טריים רצוי גדולים מלח לימון חומץ שמן מצפה תבנית אפיה בנייר אלומינים כאש הצד הלא מבריק כלפי מעלה מניח את הפלפלים בתבנית מכניס את התבנית למקום הגבוה ביותר שניתן בתנור מכוון את התנור למצב גריל לאחר כ3 דקות הופך אבל תלוי הפלפלים צריכים להיות מעט חרוכים. לאחר שהפלפלים קלויים היטב יש להכניסם מיד לשקית ניילון ולסגור. לאחר מספר דקות כאשר התקררו להניח על קרש ולקלף הם אמורים להיתקלף בקלות עכשיו חותך את הפלפל בחלקו העליון ופותח למצב כמו לב ועם סכין חדה גורף את הגרעינים ונמחיצות. חותך לרצועות ארוכות ודקות מניח בכלי עם התחמיץ מנער הייטב וזה מוכן בתמונה הפלפלים בגריל
תפוחי עץ גרנד 3/4 כוס מים 1 כוס סוכר כף גרד קליפת לימון כפית קינמון חלמון אחד חותכים את תפוח העץ לקוביות כאשר מוצאים את המרכז והגרעינים מרתיחים את המים עם הסוכר והלימון מוסיפים למים את תפוח העץ עד שמתקבל צבע זגוגי לא לבשל מידי שלא יתרככו. מוצאים עם תרווד מחורר ונותנים להתקרר פותחים עלה של בצק עלים בערך 30X40 מפזרים בשליש העליון את תפוח העץ כ2 ס"מ מהקצה בוזקים על תפוחי העץ את הקינמון, מגלגלים את העלה וסוגרים עם מים רצוי בחלק התחתון אשר יהיה בכיוון התבנית, מורחים את חלמון הביצה על הגליל מחורירם את החלק העליון של הגליל במזלג רצוי לשם היופי בזיגזג לתנור ב200 מעלות עד אשר מזהיב יפה כחצי שעה בהוצאה מהתנור נין למרוח ריבת משמש לאלו שלא נוגעים בסוכר כוס מים וממתיק נוזלי המתאים לכמות של כוס סוכר אני אפיתי כך לא פעם ולא הרגישו שהעוגה עם ממתיק שנה טובה ומתוקה פוקסי מבוסס על מתכון מתוך הספר מהמטכח באהבה של רות סירקיס ] ◄ שלח/י מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ RSS
תפוחי עץ גרנד 3/4 כוס מים 1 כוס סוכר כף גרד קליפת לימון כפית קינמון חלמון אחד חותכים את תפוח העץ לקוביות כאשר מוצאים את המרכז והגרעינים מרתיחים את המים עם הסוכר והלימון מוסיפים למים את תפוח העץ עד שמתקבל צבע זגוגי לא לבשל מידי שלא יתרככו. מוצאים עם תרווד מחורר ונותנים להתקרר פותחים עלה של בצק עלים בערך 30X40 מפזרים בשליש העליון את תפוח העץ כ2 ס"מ מהקצה בוזקים על תפוחי העץ את הקינמון, מגלגלים את העלה וסוגרים עם מים רצוי בחלק התחתון אשר יהיה בכיוון התבנית, מורחים את חלמון הביצה על הגליל מחורירם את החלק העליון של הגליל במזלג רצוי לשם היופי בזיגזג לתנור ב200 מעלות עד אשר מזהיב יפה כחצי שעה בהוצאה מהתנור נין למרוח ריבת משמש לאלו שלא נוגעים בסוכר כוס מים וממתיק נוזלי המתאים לכמות של כוס סוכר אני אפיתי כך לא פעם ולא הרגישו שהעוגה עם ממתיק שנה טובה ומתוקה פוקסי מבוסס על המתכון מתוך הספר מהמטבח באהבה של רות סירקיס
בתמוה מצד שמאל תרמילי לוביה טריים מהגינה שלי ומצד ימין לוביה יבשה מה שהאנגלים קוראים שעועית עם נקודה שחורה, אני משתמש בתרמילי הלוביה הטריה כחטיף, מבשל במי מלח יושב מול הטלויזיה ואוכל בריא מאד וללא קלוריות פוקסי