תמונות מאתמול בערב

frige

New member
פוקסי, הכל מדהים

נראה שהיה ממש טעים ונעים. אפשר להצטרף לחבר'ה? כל הכבוד. שרית
 
אכן אכן

איש יקר מאוד אתה אני גם מאמינה שרוב המתכונים נמצאים כאן אז אם תחפשי קצת גם תמצאי בהצלחה
 

LANIT1

New member
כל הכבוד.. פוקסי צריך הרבה כח...

שיחקת אותה הכל נראה מדהים , מושקע .. את עשית הכל לבד? זה מצריך המון עבודה לא?? ממש כל הכבוד.. אני רוצה את המתכון לכבד ... אם אפשר ,,, חג שמח והרבה אוכל...
 

מחל

New member
פוקסי, אם זה עדיין בסדר, אשמח לקבל

מתכונים לסלט פלפלים חריפים ושטרודל פתוחים. תודה רבה.
 

פוקסי99

New member
כאשר אני בבית תמיד בסדר ובכיף

מספר פלפלים חריפים טריים רצוי גדולים מלח לימון חומץ שמן מצפה תבנית אפיה בנייר אלומינים כאש הצד הלא מבריק כלפי מעלה מניח את הפלפלים בתבנית מכניס את התבנית למקום הגבוה ביותר שניתן בתנור מכוון את התנור למצב גריל לאחר כ3 דקות הופך אבל תלוי הפלפלים צריכים להיות מעט חרוכים. לאחר שהפלפלים קלויים היטב יש להכניסם מיד לשקית ניילון ולסגור. לאחר מספר דקות כאשר התקררו להניח על קרש ולקלף הם אמורים להיתקלף בקלות עכשיו חותך את הפלפל בחלקו העליון ופותח למצב כמו לב ועם סכין חדה גורף את הגרעינים ונמחיצות. חותך לרצועות ארוכות ודקות מניח בכלי עם התחמיץ מנער הייטב וזה מוכן בתמונה הפלפלים בגריל
 

פוקסי99

New member
ביקשת גם שטרודל

תפוחי עץ גרנד 3/4 כוס מים 1 כוס סוכר כף גרד קליפת לימון כפית קינמון חלמון אחד חותכים את תפוח העץ לקוביות כאשר מוצאים את המרכז והגרעינים מרתיחים את המים עם הסוכר והלימון מוסיפים למים את תפוח העץ עד שמתקבל צבע זגוגי לא לבשל מידי שלא יתרככו. מוצאים עם תרווד מחורר ונותנים להתקרר פותחים עלה של בצק עלים בערך 30X40 מפזרים בשליש העליון את תפוח העץ כ2 ס"מ מהקצה בוזקים על תפוחי העץ את הקינמון, מגלגלים את העלה וסוגרים עם מים רצוי בחלק התחתון אשר יהיה בכיוון התבנית, מורחים את חלמון הביצה על הגליל מחורירם את החלק העליון של הגליל במזלג רצוי לשם היופי בזיגזג לתנור ב200 מעלות עד אשר מזהיב יפה כחצי שעה בהוצאה מהתנור נין למרוח ריבת משמש לאלו שלא נוגעים בסוכר כוס מים וממתיק נוזלי המתאים לכמות של כוס סוכר אני אפיתי כך לא פעם ולא הרגישו שהעוגה עם ממתיק שנה טובה ומתוקה פוקסי מבוסס על מתכון מתוך הספר מהמטכח באהבה של רות סירקיס ] ◄ שלח/י מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ RSS
 

פוקסי99

New member
שטרודל

תפוחי עץ גרנד 3/4 כוס מים 1 כוס סוכר כף גרד קליפת לימון כפית קינמון חלמון אחד חותכים את תפוח העץ לקוביות כאשר מוצאים את המרכז והגרעינים מרתיחים את המים עם הסוכר והלימון מוסיפים למים את תפוח העץ עד שמתקבל צבע זגוגי לא לבשל מידי שלא יתרככו. מוצאים עם תרווד מחורר ונותנים להתקרר פותחים עלה של בצק עלים בערך 30X40 מפזרים בשליש העליון את תפוח העץ כ2 ס"מ מהקצה בוזקים על תפוחי העץ את הקינמון, מגלגלים את העלה וסוגרים עם מים רצוי בחלק התחתון אשר יהיה בכיוון התבנית, מורחים את חלמון הביצה על הגליל מחורירם את החלק העליון של הגליל במזלג רצוי לשם היופי בזיגזג לתנור ב200 מעלות עד אשר מזהיב יפה כחצי שעה בהוצאה מהתנור נין למרוח ריבת משמש לאלו שלא נוגעים בסוכר כוס מים וממתיק נוזלי המתאים לכמות של כוס סוכר אני אפיתי כך לא פעם ולא הרגישו שהעוגה עם ממתיק שנה טובה ומתוקה פוקסי מבוסס על המתכון מתוך הספר מהמטבח באהבה של רות סירקיס
 

פוקסי99

New member
אוי אוי שכחתי את האורז המיוחד

והיה כמובן אורז אשר בושל עם שעועית לוביה ושמיר והיה משהו משהו
 
וואלה נראה טוב מאוד האורז הזה גמני

רוצה מתכון בבקשה איזה צבע יפה אנו אוהבים אורז עם שמיר ואהבתי את הלוביה שמבצבצת תודה מראש
 

taliF454

New member
גמני גמני!

מה זה לוביה?
בכל אופן-נראה טוב האורז הזה!
 

פוקסי99

New member
תמונה שווה אלף מילים

בתמוה מצד שמאל תרמילי לוביה טריים מהגינה שלי ומצד ימין לוביה יבשה מה שהאנגלים קוראים שעועית עם נקודה שחורה, אני משתמש בתרמילי הלוביה הטריה כחטיף, מבשל במי מלח יושב מול הטלויזיה ואוכל בריא מאד וללא קלוריות פוקסי
 
למעלה