מארז מילקי המורדים כן, שמרתי גם את זה...
נ נגמר לי הכוח New member 4/8/09 #28 הצד האחורי של המדבקות יש לי מלא כאלה, זה הכל ממדבקות שהדבקתי באלבום ושמרתי את הנייר שנשאר...
נ נגמר לי הכוח New member 4/8/09 #29 סדרת החתימות כאלה יש לי עשרה, אלה קלפים עם חתימות של העונה השישית שהיו מצורפים לחבילות מדבקות מהסדרה של החתימות...
סדרת החתימות כאלה יש לי עשרה, אלה קלפים עם חתימות של העונה השישית שהיו מצורפים לחבילות מדבקות מהסדרה של החתימות...
נ נגמר לי הכוח New member 4/8/09 #32 דף מגש מהבורגראנץ' זה הדפים האלה שהיו שמים על המגשים ועליהם הארוחות, לקחתי משם אחד כזה כשהלכנו לקנות שם מדבקות.
דף מגש מהבורגראנץ' זה הדפים האלה שהיו שמים על המגשים ועליהם הארוחות, לקחתי משם אחד כזה כשהלכנו לקנות שם מדבקות.
נ נגמר לי הכוח New member 4/8/09 #35 מדור "הסודות של קטנטנות" פה יש מלאאא דפים (לא רואים הכל) מהמדור הזה שהייתי שומרת מעיתון "עולמו של דיסני" (היה לי מנוי כשהייתי קטנה), יש לי עוד דפים מהמדור הזה בשקיות קטעים מעיתונים, ויש גם עיתונים שהיה בהם הרבה חומר אז שמרתי אותם שלמים ולא תלשתי את המדור מהם...
מדור "הסודות של קטנטנות" פה יש מלאאא דפים (לא רואים הכל) מהמדור הזה שהייתי שומרת מעיתון "עולמו של דיסני" (היה לי מנוי כשהייתי קטנה), יש לי עוד דפים מהמדור הזה בשקיות קטעים מעיתונים, ויש גם עיתונים שהיה בהם הרבה חומר אז שמרתי אותם שלמים ולא תלשתי את המדור מהם...
נ נגמר לי הכוח New member 4/8/09 #36 דפים מעיתונים כאן יש בעיקר שערים מעיתוני דיסני, אבל לא רק. זאת תיקיה מפוצצת, לא רואים הכל.