תמונות מהאוסף שלי

דפים מצולמים גדולים

יש פה מלא כתבות וקטעים מצולמים מעיתונים, וכל מיני תמונות בהגדלה וכאלה. אלה דפים כפולים מדף של מדפסת, יש עוד מלא שלא רואים.

דפים מצולמים קטנים

אלה בגודל דף של מדפסת... יש פה מלא כתבות ומלא תמונות בהגדלה, בעיקר קלפים בהגדלה, כי הייתי תולה אותם על הקירות. כאלה יש לי ממש מלא.

זהו... מה שיש לי עוד:

יש לי הרבה דיסקים (לא מקוריים) עם שירים, ויש לי גם דיסקים עם החומר שהיה לי במחשב, יש שם מלא קליפים, ויש גם הרבה קטעים מהסדרה או פרסומות שקשורות וכל מיני דברים כאלה (למשל איזו מתיחה שקמילה ופליפה עשו לילדה כשהם היו בארץ). אם זה יעניין אתכם אני אעלה מדי פעם שירים וכאלה להורדה, נראה לי שזה יהיה בסדר בגלל שהדיסקים כבר לא נמכרים בכל מקרה... ובקשר לקטעים של הוידאו, אני יכולה להעלות ליוטיוב את הקליפים, אבל אני די עצלנית בקשר לשאר הקטעים כי אני מסתבכת בלתת להם שם בספרדית/אנגלית (כי שמרתי את הרוב בסתם שמות) ואין לי כוח להעלות הכל... אז אם מישהי רוצה לפתוח איתי משתמש ביוטיוב ולהעלות איתי את הקטעים והקליפים, אז שתשלח מסר, ואז אני אשלח לה במסנג'ר או משהו חלק מהקטעים ונעלה ביחד. זהו בינתיים. :)

Ortal D

New member
יש לי משתמש ביו טיוב

שמוקדש בעיקר לכל הבית יוצר של כריס מורנה. אם בא לך לשלוח לי דברים ושאני אעלה לשם, בכיף :)

בקשה->

את יכולה לכתוב מה לא ביקשו? כי יש פה דברים שמעניינים אותי..
נועה.

אממ, תגידי לי מה בדיוק את רוצה

ואני אגיד לך אם ביקשו או לא, כי בעיקרון יש כאלה שביקשו חלק מהפוסטרים והחומר מהעיתונים, ואני פשוט מחלקת ביניהן, אבל הן לא ביקשו משהו ספציפי... אני יכולה להגיד לך שחלק ממה שכן ביקשו ספציפי זה את הספרים והמילון, את הקלטות, את העיתונים של המורדים, ואת המגזין קטנטנות... אם את רוצה משהו מהשאר אז תשאלי אותי ואני אגיד לך אם ביקשו או לא.

dedus

New member
בבקשה בבקשה

את מדהימה! איך הצלחת לישמור את כל זה! הייתי רוצה, אם יש לך תמונות או פוסטרים של ליכלוך
ואם מישהו לא ביקש עדיין, אז את הקלפים החתומים תודה רבה על מה שאת עושה, זה מדהים!

dedus

New member
ו...

את האלבום מדבקות 3> תגידו לי אם אני מגזימה....

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאיזה אוסף עצום../images/Emo2.gif

והדבר שמצחיק אותי הוא, שהסתכלתי על התמונות שלך, וכל מה שחשבתי זה "יש לי את זה, יש לי את זה, היי! יש לי גם את זה!" חחחחח. גם אני אגרתי דברים בכמויות מטורפות

Ortal D

New member
^^^ כנ"ל

ויש לי עד היום את החומר.... אני לא מוכנה להפטר ממנו, עם כמה שאני כבר לא אוספת, זה ניהיה כבר חלק ממני איפשהו. יש לי ארון קטן שבתוכו הכנסתי 4 קלסרים עמוסים בחומר+ספרים, חוברות, עתונים,אביזרים והכל. עוד קלסר עמוס + פוסטרים גדולים במיוחד מתחת למיטה, וכל השאר קבורים איפשהו במקלט ....

למעלה