אפשר גם להכיר אותם? איפה אפשר להשיג אותם?
C Cגלית New member 5/11/07 #54 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif יש אומן שאני מכירה שעושה אותם - מאסטר סתיו. תפני אליו, הוא כותב פה בפורום.
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif יש אומן שאני מכירה שעושה אותם - מאסטר סתיו. תפני אליו, הוא כותב פה בפורום.
י ייסאן New member 3/11/07 #48 הייי זה של סבן קריאיישן... זו אחלה חברה ויש להם הרבה שטויות. זה טוב? לא ניסיתי עוד...
C Cגלית New member 3/11/07 #49 ברוכה הבאה יקירתי../images/Emo25.gif זה חביב בהחלט איזה צעצועים לך יש?
א אהוב יקר מוכר New member 2/11/07 #40 מממ עכשיו רק דרושה דוגמנית להדגמה.. (מי שמתנדבת, אני צלם במקצועי אז אשמח לצלם- אבל לצלם בלבד! עבודה זו עבודה..)
מממ עכשיו רק דרושה דוגמנית להדגמה.. (מי שמתנדבת, אני צלם במקצועי אז אשמח לצלם- אבל לצלם בלבד! עבודה זו עבודה..)
C Cגלית New member 31/10/07 #3 יש לי מלא מברשות ציור, מעולם לא חשבתי לשדך אותן לצעצועי סקס יופי של רעיון !
D Dan_Kap_ Active member 31/10/07 #4 צעצועים לחתול מחנות חיות השמאלי הוא כדור לחתול עם פעמון באמצע שהוסב לגאג מצלצל. החורים מקלים על הנשימה (והריור). הימני משמש כמילת ביטחון בזמן השימוש בגאג - אם השותפה משליכה אותו מהיד, עוצרים את הסשן...
צעצועים לחתול מחנות חיות השמאלי הוא כדור לחתול עם פעמון באמצע שהוסב לגאג מצלצל. החורים מקלים על הנשימה (והריור). הימני משמש כמילת ביטחון בזמן השימוש בגאג - אם השותפה משליכה אותו מהיד, עוצרים את הסשן...