תמונות מהמגרה

Dan_Kap_

Active member
חבלים

במגוון צבעים וטקסטורות - מפוליאסטר וכותנה. להשיג בחנויות טיולים (המנומרים - חבלי ביל Beal), תחביבים (חבלי כותנה ל"מקרמה", חבל זהוב) וכמובן אצל האחים ירושלמי.

Dan_Kap_

Active member
משחקים בתחושות על פני העור

אני אוהב מאד לשחק בתחושות שונות על פני העור... בתמונה - כפפות גינון, כפפת מקלחת, גלגל תפירה, צעצועי עיסוי הודיים, וצעצועים מה-Body Shop. דמיינו את התחושות על העור, כשהעיניים מכוסות, והיא לא יודעת מה יהיה הצעצוע הבא והיכן ינחת

Dan_Kap_

Active member
עוד תחושות על העור

כבר אמרתי שאני אוהב את זה|
מימין לשמאל - כלי לאכילת קיווי, כלי לפיסול בחימר, סיכות לשיער, קליפס מזון לתוכי, מלחציים לעבודות עדינות והדבקות, מקלות כביסה, משקולת למפה, כפפת לרחיצת כלים, מברשת לחתולים.

Dan_Kap_

Active member
ודאי ודאי

אחרי עבודת שיפוץ קלה עם סכין חדה (לא יפנית) להורדת זיזים מסוכנים, ושיוף עדין עם פצירת ציפורניים, מתקבל מצבט מעולה לפטמות...

alexandron

New member
כלי לאכילת קיווי?!?

מה זה? בחיים לא שמעתי על דבר כזה, הסברים בבקשה? (זה אמור להטריד אותי שזה מה שמצאתי פה מעניין? הממ..)

Cגלית

New member
יפתיייי שלי ../images/Emo25.gif

ברוכה הבאה מקסימונת שלי.
ולא, זה לא אמור להטריד את מניחתך, את הזויה תמידית
כמו שאני אוהבת אותך.

Dan_Kap_

Active member
../images/Emo45.gifפשוט מאד

כלי מפלסטיק ירוק, קצה אחד שטוח ומעט מחודד - לחיתוך הקיווי, בקצה השני כפית. הקצה המחודד מעביר תחושות מענינות בטיול על העור (אך אינו חד ברמה של לפצוע או לשרוט). הקצה של הפית משמש כחובט קטן ומדויק על חלקי גוף נבחרים.
[ וכן, את סוטה - אז מה? כולנו סוטים כאן, ברוך השם ]

Dan_Kap_

Active member
המתקן השטני הזה

נמכר תחת שם הקוד "מתקן לייבוש גרביים"

Dan_Kap_

Active member
דע מה שתסביר לוניל/ה

המתקן מאפשר לחבר מספר מקלות כביסה בו זמנית לחלקי גוף נבחרים (העדפה פרטים שלי - שד) ואז למשוך לאט...

Dan_Kap_

Active member
צעצועים בריבוע

הימני בא מביצת הפתעה - הזרועות של התמנון עולות ויורדות על העור כשהוא נוסע על פני הגוף. השמאלי - ממקדונלד. הדרדס רוטט כשמושכים לו בחוט שקשור ללב (ידוע גם בכינויו My first vibrator).

Dan_Kap_

Active member
אזיקי עור

מעור רך, עם טבעת D רחבה ומרותכת היטב, סגר ולקרו שמאפשר לכוון את ההתאמה בקלות ונוחות לכל שותפ/ה, גם תוך כדי הסשן.

Dan_Kap_

Active member
ויש גם למי שלא רוצים עור של חיות במשחק

אם כי יש בכך בעיני אפליה על בסיס גיל גיאולוגי...

למעלה