תמונות מהמפגש

חן123

New member
המפגש היום...

כרגיל, היה כיף, מאוד. שמחנו לראות את כל הילדים שפתאום יושבים/זוחלים/נעמדים ועוד. חסרו לנו טילי וילדיה שחשבנו שיגיעו ושירלי ותומר, וליגו ועוד. לרגל המפגש - אור הוציא היום שן ראשונה! כולנו התרגשות, כבר בערך 3 חודשים ניראה לנו שזה בא, והנה זה בא. מצ"ב כמה תמונות ראשונות מהמפגש, כידוע לכם אין לנו מצלמה דיגיטאלית, זה ממצלמת הוידאו, והאיכות בהתאם אז הנה זיו של גאיה (המתוק!)

jk3

New member
תודה

על האירוח למיכל, ולכולם היה נעים להכיר אתכם בוא נקרא לזה "תחילתה של ידידות מופלאה"

חן123

New member
וגם באה איזה מגבת מיותמת עם

ציור של גלידה, שעשתה דרכה לרמה"ש, וחזרה איתנו עצובה ובודדה

חן123

New member
שיר של חנה וליאור

מקווים שהיא מרגישה יותר טוב! אולי היא חשה כאבי הזדהות עם השן של אור?

חן123

New member
מכירים את המשפט "הסנדלר הולך יחף"?

אז נמרוד לא צילם את אור... (טוב, צילם איתי, זה לא נחשב לצורכי הפורום) בכל מקרה תמונה קצת ישנה (מלפני שבוע) של הנסיך

שמחה שנהנתם

רציתי לבוא ולהביא את ריטה אבל נתנאל היה חולה ועכשיו אמא של נתנאל חולה יש לי אנגינה וזה זוועה יום שישי בערב היתה הארוחה האחרונה שאכלתי אני לא מצליחה לבלוע כלום השיא היה היום בבוקר שנכנסתי לניו פארם לקנות אנטיביוטיקה והתעלפתי מול הרוקחת אז אני אוטוטו סוגרת שבוע בבית אני מקווה שמחר אני אקום עם קצת פחות כאבים כלנית

כלנית - ../images/Emo101.gif ל ../images/Emo122.gif

מאחל החלמה מהירה לכל המשפחה ואני לא יודע מה יותר קשה בן חולה או אמא חולה אבל השילוב, חבל על הזמן אז החלמה מהירה ושתהינו קצת מהחג ליאור

ligo

New member
איזה כיף לכם!

והילדים- פשוט מדהימים. סבתא שלי היתה אומרת "משאללה" שזה בתרגום חופשי מתורכית- בלי עין הרע

באמת היה נורא כייף....../images/Emo65.gif

האמת, קצת חששתי מאיך יסתדרו כל הילדים על הגג, אבל מסתבר שכמה שמיכות, כמה צעועים והעיקר כמה ילדים עושים את העבודה. אז תודה על אחה"צ של כייף (ולא של פורענות....) היה נחמד לפגוש את:
אלה השרמנטית שכל הגברברים התחילו איתה (ואני לא מגזימה!!!!)
עומר ויובל שאני פשוט חולה עליהם, תאומים מהסרטים, מיכל, אם אתם רוצים לישון איזה סופשבוע תקפיצו אותם אלי, אנחנו נסתדר עם החבורה....
שיר העדינה והיפה שהייתה קצת קווצי´ית, אולי בגלל שיניים?
אור ויפתח שגדלו ויפו ואוטוטו מתיישבים וזוחלים עם כולם
מתן המקסים שהוא והדר התפקעו ביחד מצחוק, לא ברור ממה...
זיו, שאין מה לומר החתיך של החבורה, ילד כזה רגוע שגם שהוא מקטר זה בשקט....
יונתן הקטן שעוד יגדל, בינתיים הוא ישן בשקט ולא הפריע לאמא שלו, זה מה שחשוב!!!!
שגיא - מלך השכונה, שחגג איתנו יומולדתשנה באדיבות שבלוליטה!!!
הכרנו את JK3 שבפעם הבאה תבוא עם ילדתה, בינתיים תודה על השוקולדים...
ואף התכבדנו בנוכחותם של אורחים מפורום הורים בטיפולים - רוצה עוד 1 עם השניים שכבר יש, ששיחקו עם כל הקטנטנים וריניני ובעלה עם הבלונדינית המשגעת שלהם....
וכמובן כמובן, הדר....שנורא נורא נהנה ובזכות זה הלך לישון מוקדם (מה עם תמונה שלו, חן?). ולכל מי שלא באה ונורא רציתי לפגוש, CU במפגש הבא!!!!!!

היה כיף גדול ../images/Emo6.gif

רק הגענו וכבר היה צריך ללכת. איך עף לו הזמן!
היה נהדר לראות את כל הפרצופים המוכרים ולהכיר פרצופים חדשים. הילדים שלנו גדלים לתפארת מדינת ישראל!
תודה למיכל על האירוח. היה כיף לראות כ"כ הרבה תינוקות מתרוצצים יחד ונראה היה שנהנו מאוד מהחברה (בכולופן הילדים שלי שרגילים להיות בד"כ עם עצמם). אני שולחת מכאן את התנצלותי הכנה לאלה המתוקה
על התנהגותם הגסה של ילדי.
מה קרה? אי אפשר להחזיק ילד אחר על הידיים 2 דקות?? איך ששניהם עזבו הכל והתנפלו עלי ברגע שהרמתי אותה! עומר ויובל שהיו כ"כ נהדרים ועצמאיים על הגג של מיכל נקמו בנו את נקמתם בדרך חזרה. חזרנו הביתה עייפים אבל ערים... וכרגיל, אמנם באיחור, אבל התמונות יגיעו.

noh1

New member
איזה ילדים גדולים!!!

לא יאומן , זוחלים, נעמדים... גאה בהם מרחוק. נוהר

למעלה