אנחנו כרגיל נהננו מכל רגע ../images/Emo140.gif
נתחיל עם מזל טוב לאור היפיוף והמתוק של חן ונימרוד לרגל הוצאת השן הראשונה, נדמה לי שאמרתי לנימרוד במפגש שלפי צורת השפתיים זה אוטוטו שן, גם עם ענבל של רחל הסימן הזה עבד (וגם עם זיו). מזל טוב לשגיא מלך החן ליום הולדתו הראשון (בלי לקחת בחשבון שאמא חוגגת לך יום הולדת כל חודש), אכלנו בתאבון רב את העוגה שהכנה שבלוליטה (מתכון בבקשה...). שולחת מכאן חיבוקים לשיר שבאמת לא הרגישה טוב ונראה שזה היה על אמת. מאוד בולט אצל ה"גדולים" יותר שהם מתחילים לתקשר ולכן נהנים מאוד מחברת תינוקות ואנשים סביבם. לדעתי גם הקטנים יותר נהנים מאוירת החברותה, רק שאצלם זה בולט פחות. שני ה"פושטקים" של מיכל הרסו אותי, הם פשוט חמודים! ובאמת שכל החבורה התעניינה באלה, אני מוכנה להשבע, אני יודעת שזיו מאוד אוהב בנות (באמת), בד"כ הוא מתקשר יפה עם תינוקות בנות, אבל לא בוחל גם בחברים בנים. כולם, אבל באמת שכולם יפים ומדהימים, גדלו והתפתחו כל כך יפה. ממש נחת! לא הייתי משנה כלום ברשימה של מיכל של הדר, רק מוסיפה שהחיוך של יפתח מיוחד במינו (ענת יודעת...). שמחתי להכיר את המכרים החדשים גם מפורום הורים בטיפולים שרק מחזקים את התיאוריה שילדים לאחר טיפולים הם הכי הכי.... אמא של שירי היפה, למדתי ממך איך לא נבהלים כשילד נופל ומנסים להרגע ולטפל בו כפי שצריך. את יודעת, אם זה היה תלוי בי, שירי היתה רואה רופא. אבל ידוע שמאז שזיו נולד נחשפו השורשים
שלי מתחת לשחור שערי
.