תמונות מהמפגש

noh1

New member
מתי מקיימים מפגש באזור ירושלים?

נהייה לי ממש קשה לנסוע עם ירדן נסיעות ארוכות. היא ממש מתבאסת לשבת בכיסא למשך יותר מרבע שעה. ואני הייתי מאוד מאוד רוצה לפגוש אתכם סוף סוף אין לי שום בעיה (להפך!) לנדב את בתינו הקט. אם גינה חביבה, אבל בגבעת זאב. אז מרימה את הכפפה, לתושבי ירושלים והסביבה (כמובן שגם לא ירושלמים מוזמנים)

מודיעין טוב לך?

אני מתקשה להגיע למפגשים באמצע השבוע כי רק הנסיעות עבודה-בית מתישות לי את הנשמה. בסופי שבוע לאחרונה עוד יותר קשה כי עוד שבוע אני עוברת דירה ורק בסופי שבוע אנחנו אורזים. אבל בקרוב אני אגור בבית חדש, גדול עם גינה. אז אולי נעשה מפגש אצלי פעם? יש אמיצים שירחיקו עד למודיעין? רחל

אמנם באיחור אבל... היה לנו כ-י-י-ף

נורא... הכי כייף היה לראות את הקטנטנים זוחלים ויוצרים אינטראקציה מ-ד-ה-י-מ-ה אחד עם השני, ורבים על הצעצועים וחוטפים אותם, וצוחקים אחד לשני - זו הפעם הראשונה שראיתי את אלה כך, ועד כמה היא נהנתה.

אנחנו כרגיל נהננו מכל רגע ../images/Emo140.gif

נתחיל עם מזל טוב לאור היפיוף והמתוק של חן ונימרוד לרגל הוצאת השן הראשונה, נדמה לי שאמרתי לנימרוד במפגש שלפי צורת השפתיים זה אוטוטו שן, גם עם ענבל של רחל הסימן הזה עבד (וגם עם זיו). מזל טוב לשגיא מלך החן ליום הולדתו הראשון (בלי לקחת בחשבון שאמא חוגגת לך יום הולדת כל חודש), אכלנו בתאבון רב את העוגה שהכנה שבלוליטה (מתכון בבקשה...). שולחת מכאן חיבוקים לשיר שבאמת לא הרגישה טוב ונראה שזה היה על אמת. מאוד בולט אצל ה"גדולים" יותר שהם מתחילים לתקשר ולכן נהנים מאוד מחברת תינוקות ואנשים סביבם. לדעתי גם הקטנים יותר נהנים מאוירת החברותה, רק שאצלם זה בולט פחות. שני ה"פושטקים" של מיכל הרסו אותי, הם פשוט חמודים! ובאמת שכל החבורה התעניינה באלה, אני מוכנה להשבע, אני יודעת שזיו מאוד אוהב בנות (באמת), בד"כ הוא מתקשר יפה עם תינוקות בנות, אבל לא בוחל גם בחברים בנים. כולם, אבל באמת שכולם יפים ומדהימים, גדלו והתפתחו כל כך יפה. ממש נחת! לא הייתי משנה כלום ברשימה של מיכל של הדר, רק מוסיפה שהחיוך של יפתח מיוחד במינו (ענת יודעת...). שמחתי להכיר את המכרים החדשים גם מפורום הורים בטיפולים שרק מחזקים את התיאוריה שילדים לאחר טיפולים הם הכי הכי.... אמא של שירי היפה, למדתי ממך איך לא נבהלים כשילד נופל ומנסים להרגע ולטפל בו כפי שצריך. את יודעת, אם זה היה תלוי בי, שירי היתה רואה רופא. אבל ידוע שמאז שזיו נולד נחשפו השורשים
שלי מתחת לשחור שערי
.

Navva

New member
היה לנו כיף, למרות האיחור

כיף לראות את הקטנים גדלים, ולפגוש אנשים חדשים. שגיא מזל טוב ליום ההולדת. אור מזל טוב לשן הראשונה. זה המקום להתנצל על האיחור, פשוט הנסיך ישן. כל סדר היום השתבש מאחר והיתה התקנה של דלת פלדה לאחר הפריצה. ד"א גילינו יתרון נוסף לשידה של שילב, הפורצים לא הצליחו לפתוח אותה. פחות לסדר.

תמונות מהמפגש

מימין לשמאל: שי של רוצה עוד 1, מתן של נאוה, אלה של שבלוליטה, עומר שלי. בקצה השמאלי אפשר לראות את יובל שלי עלי. מאחור - אני לא בטוחה. הדר של מיכל?

בלאגן של ילדים

במרכז - אלה מזנקת באומץ לבריכה. מימין - הדר של מיכל. משמאל - זיו של גאיה. מאחור בצד ימין - עומר שלי. מאחור במרכז - שי של רוצה עוד 1.

למעלה