תמונות מהמפגש

את בטוחה שהתחרות היתה על הידיים של

אמא או על ליבה של האלילה? (האמא הפולנייה מרשה לעצמה לאמר זאת
) אלה סולחת ומוחלת בתנאי שגם בפעם הבאה יריבו עליה הגברברים.

שמחה לשמוע על המפגש המוצלח ../images/Emo6.gif

ומצטערת שלא יכולנו להגיע. אילן עבד אחרי שבועות שבקושי (חו"ל שלו ומי שפיר שלי) אז ממש לא היה לי איך להגיע ואני משתדלת לנוח כי אני לא מרגישה משהו...
כל הילדים מקסימים
ות לכולם בשמי! נ.ב. חן נמרוד ואור, אני מתגעגעת. סיגל, לא שמעתי ממך כבר אייג´ז, מקווה שהניג´וסים שלי הם לא הסיבה...
מיכל של הענקים, במפגש הבא עוד נפגשה ה?! ולכולם, נתראה...

ניג´וסים../images/Emo35.gif!| הגזמת... אני יודעת

שלא שמעת ממני הרבה זמן, אבל הסיבה היא לא את, אלא אני
. אני במרוץ שלא נגמר, ובכל פעם נופל עלי משהו חדש (חלקם נעימים וחלקם נעימים פחות
). אני מרגישה שלעיתים אני עסוקה בלכבות שריפות - ולא יותר מזה... אבל שלא תחשבי שאני לא חושבת עליך. היה לי חבל שלא באת אתמול, אבל אני יכולה להבין אותך. בינתיים אני שולחת לך
וגן לתומרון
וגם ל-
ות מתוקות, והעיקר שתרגישו טוב.

חן123

New member
גם אנחנו מתגעגעים!

אולי ניפגש מתי שהוא? חוץ מיזה, את יודעת, בזק עדיין עובדים...

ריניני

New member
והנה קישור לעוד כמה תמונות

טוב, לא כמה - המון! לוחצים על הלינק הזה. אם זה לא עובד לכו פשוט לאתר של פיקטור ושם בחרו "אלבומים משותפים" והכניסו את הפרטים הבאים: סיסמה - 1964d קוד אלבום - 82o48417 אפשר להזמין הדפסות של התמונות מהאתר וזה יוצא די אחלה, למי שמעוניין. מצטרפת לתודות למיכל על האירוח הנהדר והנוכחות הנעימה. ונהנינו מאד להכיר אתכם ואת הגורים שלכם! (דרך אגב, מיכל, שכחנו אצלכם סיר כחול. תוכלי לשמור אותו עד שיהיה רלוונטי לכם..) רינת (מפורום "הורים בטיפולי פוריות")

וואו ריניני! איזו השקעה ../images/Emo106.gif

תודה על התמונות היפות. היה נחמד ונעים לפגוש אותך ואת הפצצה הבלונדינית שלך.

חן123

New member
וואו! כל הכבוד על ההשקעה

נהנתי מכל רגע! אכן מלא תמונות יפות. היה נחמד להכיר אותכם חן

ריניני

New member
ובעניין ההערה של כלנית שלמטה -

אפשר להוסיף את שמות המצולמים (או סתם הערות) לתמונות בעת הצפיה. זה יקל על הצופים הפחות-מעודכנים (וגם על מי ש-כמוני-זוכר מקסימום 5 שמות חדשים ביום
).

ריניני, אני לא מצליחה להיזכר

(עוד אפשר להאשים את ההריון?
) בשמה של ילדתך המדהימה. אז צריך למלא את החסר בתמונות שבהן היא מופיעה.

גם לנו היה כייף לפגוש את כולכם

ועוד יותר את כל הקטנטנים שלכם המהממים! הדס חזרה הביתה ולא הפסיקה לספר לאבא שלה כמה שהתינוקות היו חמודיייייייייייים. תודה גם מאיתנו למיכל על האירוח ושנפגש שוב באירועים משמחים.

אין ספק שנהנתם

הקישור לאלבום עובד יפה חבל שלא רשמתם ליד כל תמונה את מי רואים חלק מהילדים זיהיתי מהופעות אורח בפורום וחלק לא הצלחתי לשייך שאלה של מי הפספוס/ה הכי קטן/ה? הוא או היא מופיע/ה בשתי תמונות צמוד/ה לאמא

היה נהדר!

כל-כך נהניתי לראות את כל ה"גדולים"... וגם את הגדולים באמת... יונתן לא שיתף אותי בחוויות שלו, אבל לפי ההתנהגות שלו שם (
) נראה שהיה לו נעים מאוד. ועוד תודה למיכל של הדר על האירוח

נהנינו, באמת שנהנינו

עדכון למי שדאג קצת לא היינו פהנ היום כי היינו בחופש כשהגענו מהמפגש לבית של אח של חנה לשיר כבר היה למעלה מ 38.5 חום ולכן לראשונה בחייה הענקנו לה אקמולי (חצי נר) היום בערב שוב טיפס ושוב נתנו אקמולי, הפעם בצורת כפית תות שדה כל הסימנים מראים ששיר מקנאה באור וזה רק עניין של זמן עד שהתמונות שלה ילוו בשן קטנה או יותר כל הכבוד לתמונות לנו אין להציע ולו רק כי שיר תבעה את מלוא תשומת הלב של צלמת הבית נתראה בפעמים הבאות , לא ? ושוב שמח להביע את השמחה על הגעתם של מי שטרם היה במפגשים הקודמים - סוכריה ויונתן, ריניני בעלה ושירי, JK3, רוצה עוד 1 ושני ילדיה ליאור

מיכל כמובן צודקת אלא ש...

אצלנו בשיניים הראשונות, באופן קבוע כל פעם שיצאה שן השתלט על תומר וירוס שילשולים. נאמר כי גדילת השיניים יוצרת מיני דלקת שמחלישה את המערכת החיסונית ואז מתלבשים עליה כל מיני מרעין בישין. אצל תומר אכן הוכח שקיים לו וירוס שילשולים מסוג מאוד ספציפי (בתרבית צואה) וזה קרה כל פעם כשגדלו השיניים הראשונות. אז נכון, צריך לקחת לרופא אם החום נמשך כי חום שאופייני ממש לגדילת השיניים הוא בד"כ חום נמוך שלא עולה על 38 מעלות כפי שאמרה מיכל!
רק בריאות

למעלה