תמונות מהקרב בקפריסין

polanib

New member
תמונות מהקרב בקפריסין

ירמי כנפו מכבי ת"א מנצח בנוק אאוט במשקל עד 91 ק"ג בסיבוב הראשון

polanib

New member
שימו לב - 14-17 אוקטובר שוב קפריסין

טורניר ענק של 10 מדינות באיגרוף והצלחנו (שלמה ניאזוב, יעקב רגימוב ובועז פולני) להיכנס לטורניר ולכן בקרוב מתחילים לאסוף מתאגרפים מכל הארץ באותה מתכונת - כלומר דרך המאמנים שלהם בלבד!!! והמימון כנ"ל סכום כסף מסויים ולא גבוה מהמתאגרף והשלמה של בערך 350$ שלי (בועז פולני) לכל מתאגרף ולא חשוב מאיפה הוא בא!!! בלי פוליטיקות כולם מוזמנים להגיש מועמדות. לפרטים: בועז 052-8298763

לבועז כנס!!!

מה יוצא למתאגרף מטורניר שכזה עם הוא משקיע כסף מהכיס שלו? האם מי שמנצח בקרב מקבל כסף? וכמה עולה להשתתף בטורניר הזה?

Pyongwon

New member
המילה נסיון לא אומר הרבה?

לא משנה אם בארץ אתה תותח. צא החוצה, תראה מה קורה באולם. לי - זה פתח את העיניים. בטוח שגם לך זה יפתח! ג'ס.

BROWN BOMBER

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד ג'ס...

זה בדיוק מה שהאנשים כאן צריכים... קצת נסיון מול המתחרים הטובים באמת... ד"א יש עכשיו קרב של מתאגרף ישראלי ביורוספורט... רומן גרינברג... הוא באמת יצא החוצה ומביא הרבה כבוד למדינה בשאיפתו להתחרות מול הטובים בעולם...

Pyongwon

New member
ישראלי או רוסי לשעבר? :)

אני אגיד לך מה הבעיה - הרשויויות לא יודעים מי יש להם. אני את עצמי לא מפרסמת בשום מקום. אז אני יוצאת לחו"ל (סוף כל סוף) רוכשת נסיון, ואני יודעת שאני למעשה לא שווה כלום - כי כל המתחרים שלי בחו"ל. עכשיו, לך תביא כספים, עניינים, אימונים - ובארץ לא יכולים לעזור לי! זה בעיה רציני... אני מאוד עצובה על כך..:( ואני רוצה להתחרות! מדהים כמה! ג'ס עצובה..:(

BROWN BOMBER

New member
למען האמת...

כמעט כל המתאגרפים המובילים בארץ הם לא ילידי הארץ... חלק עלו מרוסיה, חלק מרומניה... כולל המאמנים האולימפיים הטובים ביותר מגיעים משם... רומן עלה לארץ בגיל 8 אז אפשר להחשיב אותו כישראלי לכל דבר שהביא אתו את הרמה הגבוהה של הרוסים באיגרוף...

BROWN BOMBER

New member
מה לעשות.... בארץ לא משקיעים...

בספורט חוץ מכדורגל וכדורסל.... עם העליה הגיעו המון מאמנים מצויינים לאנפים כמו איגרוף, היאבקות, TKD, שחייה, אטלטיקה קלה, אפילו שח מט... אין.... את הישראלים לא מעניין כלום חוץ מהכדורגל למרות שלא מצליח להגיע למונדיאל...

דו קרב

New member
בזמנו, ראיתי בחור מבריק מאחד הענפים

פניתי אליו ופניתי למאמן שלו בשביל להיות ספונסר של הבחור. התנאי שלי היה שלבחור יהיה כתוב האתר שלי על הגב, כאשר הוא מתחרה. תשובת המאמן היתה שאם משהוא יהיה כתוב אז זה שם האתר של המכון. אז שהמאמן יהיה ספונסר. זו רק דוגמא לכך שבאומנויות הלחימה יש אגו מנופח במקום חשיבה עסקית עניינית, והאינטרס של המאמן הוא לא תמיד לטובתו של התלמיד.

הבעיה היא היום ש....

מחפשים עכשו ספונסרים שנותנים כסף ולא ציוד למתחרה... הציוד נחשב יחסית "לכסף קטן" לעומת ההוצאות שיש על מתחרה שרוצים לקדם אותו בחו"ל וכו... יניב

דו קרב

New member
אז זה אז והיום זה היום.

וחוץ מזה יש פתגם חכם. "תפסת מרובה לא תפסת" יש עוד פתגם יש רצוי ויש מצוי. אבל בינינו טובת התלמיד היא לא נר לרגליכם. (לא אצל כולכם)

פתגמים יש רבים והם אפילו נחמדים אבל

הם לא מחוייבים למציאות.... המציאות היא שכאשר רוצים לקדם מתחרה בחו"ל זה עולה יםםםםם בכסף! ספונסר שנותן רק ציוד לאותו מתחרה זה נחמד אבל זה לא מה שיקדם את אותו המתחרה מקצועית, כי בכדי להתקדם הוא צריך קרבות בחו"ל וזה עולה כסף רב. תלמיד שרוצה להתקדם ולהיות מתאגרף בעל שם, רצונו הוא כבודו, ולכן זה גם טובתו! יניב

דו קרב

New member
יניב, זו האומנות שלי, אל תתחיל כי

תפסיד. למה חול ? בארץ אין מתחרים ? למה לא להתחיל עם מתחרה בארץ בקטן, שיהנה כבר מהתחלה ? אין דינו של תלמיד שרוצה להיות בעל שם, כדין אחר ששמו הולך לפניו. רוצה להמשיך ? להעמיק ?

בכיף למה לא......../images/Emo13.gif

דווקא תענוג לשוחח איתך... בוא ניקח דוגמה את מרחב מוהר, הוא אחלה של דוגמה. לאן כבר היה לו להתקדם בארץ בתור מתאגרף?, בכדי להגיע לרמות יותר גבוהות של קידום הן מהבחינה המקצועית והן מהבחינה הכספית הוא היה לעשות בחו"ל... תיקח דוגמה את רומן גרינברג?? למה הוא ברח?? כי אף אחד לא יכל:- 1. לא לתמוך בו כספית 2. ולא לתת לו קרבות שיהוו לו משקל לקידום... יניב

דו קרב

New member
מדובר ברמת העקרון.

יש שחקני כדור רגל, כדורסל, ג'ודו, וכו' שהגיעו למיצוי בארץ, ודרכם פתוחה לעולם הגדול. מצויין. יש רבים אחרים שעולים לתחרויות בארץ חוטפים מימין ומשמאל וכאשר ספונסר נדלק על אחד מהם ורוצה לתמוך בו כל עוד זה מתאים לשניהם אין פירגון מצד המאמן לתהליך. אם התלמיד יתפתח יפה והספונסר יראה כי זה משתלם, אני מבטיח לך שאף איש עסקים לא יוותר על תרנגולת שמטילה ביצי זהב. אם לא, התלמיד הרוויח והספונסר הפסיד אז מה רע בזה ?

לא אמרתי שזה רע...

מה שאתה אומר בעצם שיש כל מיני רמות של קידום למתחרה - וזה נכון. אבל מהבחינה המקצועית אני מבקש שתחשוב ותאמר לי אתה, איך כפפות אגרוף, מגינים ושאר ציוד נלווה יכולים לקדם את אותו המתחרה מקצועית? מה שחשוב הוא לקדם אותו מקצועית!!- גם בארץ!!... דרך אגב אותו תלמיד שמתחרה אצלנו באגרוף וחתום על חוזה מקבל את הציוד שלו בחינם מרענן....- אז אותו מתחרה לא יעדיף כבר ספונסר שיתמוך בו בכסף לקרבות החשובים באמת? יניב

דו קרב

New member
מי דיבר רק על ציוד ?

היום אתר במנוע חיפוש עולה 600-1000 דולר לשנה. ספונסר מסתכל על מתחרה כעל אופצייה לפרסום. דבר שני, תמיד צריך לבחור את מה שכדי יותר ולא או הכל או כלום. ולשאלתך, פעם בזמנו נתתי ציוד לגמא הוא היה לפני נסיעה לתאילנד וזה מאוד עזר לו מבחינת ההרגשה האישית, שזה מאוד חשוב למתחרה. הציוד שלו היה על הפנים. ולסיום (רק לעכשיו, אני חייב לרוץ) מתי לאחרונה מישהוא פנה אלי בהצעה כל שהיא ? או יותר נכון למה לא פנו ? תחשוב על זה. נמשיך מחר. רוני.

תשובה...

בסופו של דבר זה מסתכם רק בציוד כי אתר אינטרנט כבר בכל מקרה יש לך.... לגבי גומא רותם, כפי שאמרתי יש כאלה שזה יתאים להם הסידור הזה, גומא רותם לא היה חתום בחוזה, היום הענינים קצת יותר מסודרים ממה שהיה פעם, והכל מעוגן בסעיפים שנכתבו ע"י עו"ד...- זאת אומרת שמתחרה יודע היטב את זכויותיו וחובותיו... הן הכספיות והן הסוציאליות. אבל בהחלט לתת ציוד למתחרה בתחילת דרכו, אחד שהמאמן לא יכול לתמוך בו בעצמו, אחד שקשה לו אפילו לשלם לאימונים - זה יכול להיות רעיון נהדר! יניב

למעלה