תמונות מהקרב בקפריסין

דו קרב

New member
התשובה לא לעניין. אתר יש אבל לקדם

אותו עולה כסף. אז בזמנו עם גומא, זה הייה בעניין שהצעתי לתת ציוד למנצח בקרב הראשי. אז עוד לא היה אתר והמטרה הייתה להציג את הציוד למתאמנים באופן כזה. ההצעה ירדה לאחר הפעם הראשונה מסיבות שאינן לטובת המתחרים. בזמנו גם שפטתי בתחרויות אגרוף תאילנדי, גם באוסישקין, השיפוט היה חינם ובמשך 6 שעות שיפוט, אפילו בקבוק מים לא נתנו לי. השיפוט הופסק, עוד פעם, מסיבות שאינן טובתו של התלמיד, אלא בגלל שמישהוא התנגד שיציגו את השופט כ רוני מדו קרב, וזאת לאחר שאנדרה זייתון הגיע לארץ והעביר אותנו קורס שיפוט, כך שאין פה עניין מקצועי. היום אני כבר במקום אחר והנה אתה רואה שזו פעם ראשונה ב 13 שנים, שאני יורד מהגדר ואומר בגלוי שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. כאשר מישהוא נכנס כספונסר זכותו לבחור על מי הוא שם את כספו, עם זה נוגד לחוזה אישי אז יושבים ומדברים, אבל זה לא יגיע לזה, שוב לא מטובתו של המתחרה. אפשר לדעת מהם זכויותיו של המתחרה ? האם הוא יכול לבחור ספונסר, או שיש ניגוד אינטרסים בזה? כל הנימוקים שלך באים מכיוון של "בעלות" על המתחרה, אני לא נכנס לזה אלא שכל השירשור בא להסביר שבעצם האינטרסים שעומדים מאחורי הספורט הזה, איך נגיד, אינם עוזרים לתחום. נניח שאני יוצא בהנחות מפליגות על ציוד WINDY למתאמני אגרוף תאילנדי, תפרסמו את זה במכונים ? אני מפרסם את התחרויות ומחלק פליירים שרענן הביא לחנות, וזאת רק לטובת הלקוחות שבאים לחנות, שידעו, ואני לא פוחד שהם יפסיקו לקנות WINDY אם יראו את הספנסר שלכם. אני מעמיד את

דו קרב

New member
אופס, ברח.

אני מעמיד את הציוד של WINDY לתחרות מול כל ציוד אחר בשוק, באייכות במחיר ובשרות.

היי רוני ובוקר טוב...

לא יכול להכנס לדיון בפורום על מה רשום בחוזים האישיים בנוגע לספונסרים. זה לא יהיה אתי... אך הבהרת את עמדך באופן נהדר, ואני מקווה שמאמנים שמעו והפנימו, ואני אשמח לשמוע שפנו אליך.... במידה ויש לך הצעה או רעיון לתמיכה במתאגרפים של CMA אשמח אם תתקשר לרענן טל ושתדונו בהצעה לעומקה. רענן היחידי שיוכל למסור לך פרטים אישיים שנכתבו בחוזי המתאגרפים בכל הקשור לנאמר לעיל. יניב

דו קרב

New member
תודה יניב, אני דברתי כללית על הענף,

כמובן שאתה מייצג את CMA. העיקר שהוקל לי בבטן, זה ישב שם הרבה זמן.

garey

New member
דו קרב יניב סותר את עצמך מצד

מצד אחד אתה כותב שרענן נותן ציוד לחניכים ומחתים אותם על חוזה לבלעדיות ,כמו קבוצת כדורגל , אז ספונסר שמוכן לשלם כסף ולהוציא מתחרה ולתת לו ציוד של חברתו ,לא יופיע שמו על גבי החולצה התיק הגב או במגן האשכים ,זה המינמילי שביקש דו קרב ,וזכותו בתור ספונסר שנותן כסף ולו במעט ,לפרסם את עצמו ,למאמן יש חולצות עם לוגו של המכון שלו, לרובם ועם לא אותו ספונסר יתן לו, זה בטוח ג'רי מזרחי

garey

New member
BROWN BOMBER הכל בלוף גדול

כל ההשקעה בספורט כולל כדורגל כדורסל {למעט מכבי ת"א כדורסל ששם הכל נכון } כולל הזרים הטובים באירופה ולמה כדי שהישראלים ילמדו מהם, אבל כמה לומדים מהם ,להשקיע ולהשקיע ולהשקיע, בודדים , הצלחה נימדדת לפי השקעתך והשקעתו של הספורטאי הישראלי ברובו שואפת ל אפס, לכן אלו התוצאות ,ועד שקמים בודדים כדוגמת רומן הם נעלמים לחו"ל , כדי למצוא עתיד כלכלי ולהגיע לצמרת הבעיה היא בכנסת ישראל , והבעיה היא גם בחברה הישראלית ,שלא זועקת כמו בעולם שיהיה שר ספורט נורמאלי ,להפריד ולעשות שר ספורט ,כמו החינוך ,כמו תחבורה משרד מלא לספורט ,זה אין לנו ועם יש אז הוא מיתבזב, העליה הביאה המון עוצמה ספורטיבית ואיכותית ממדרגה ראשונה , זה כמו שמביאים לך מיליון דולר ,אתה אומר לא רוצה תביא 100 דולר , הרי ברוסיה ובמדינות שהיזכרת הם היו ועדיין בצמרת העולמית בהכול , למה פה לא ??? ג'רי

garey

New member
והוסיף לך עוד דבר חשוב אייך יתכן

שבמכון וינגייט יש מחלקה הישגית למצוינות בספורט ,נו מדינה של קרוב ל 6.000.000מיליון תושבים כמה נימצאים באותה מחלקה הישגית , בין 30-ל50 זה לא ביזיון של המדינה ,אייך יכול להיות שאנו בצה"ל בין המעולים בעולם ,עם לא הטובים בעולם ,השקעה { אוקי זה מחייב } אבל עם אנו טובים בעולם בצבא אין סיבה שלא ניהיה טובים בספורט בעולם , עוד בעיה מרכזית שנותנת תשובה ,ההנהלות בענפי הספורט רכרוכיים חלשי אופי ,לא כמו בחו"ל ,ששם השחקן או הספורטאי ממושמע ,שם זה עסק כמו בכל עסק תעבוד טוב תקבל תיתנהג טוב תקבל לא תעשה זאת הביתה שלום ולא להיתראות ,פה ההיפך הספורטאי המצליח קצת תופש {תחת} והוא השולט הוא נהפך לבעל הבית ,זה אופיו של הספורטאי הישראלי ברובו המכריע , ואלו התוצאות ,שינוי פאזה וחשיבה תביא לתוצאות כל הכסף בעולם לא יעשה זאת , הדג מסריח מהראש ג'רי

וינגייט זה שטויות!!! תקשיב סיפור..

יש בארץ מאמן לאיגרוף העונה לשם סרגיי, לא זוכר את השם משפחה.. בכל אופן הבחור היה אלוף עולם באגרוף!! כן כן עולם! היה כנראה מחזיק בתואר אלא שכן, בשביל לממן את כל זה הוא היה צריך לעבוד בתור מאבטח בלילות ולא נשאר לו זמן וקיבל מכות רצח טוב לא שמנה.. הוא בא לווינגייט בשביל לקבל תעודה וזה, והבחור בווינגייט אמר לוש הוא לא יכול להיות מדריך כי אין לו טכניקה ובקיצור הוא לא יודע להתאגרף... הבחור היה אלוף עולם ואומרים לוש הוא לא ידוע להתאגרף, הכל פוליטיקה!

garey

New member
משורר אדום העין ומה רשמתי

שהכל בלוף ,אני לא צריך סיפורים ,אני מכיר זאת 40 שנה ידידי , כל ניראה הספורט שלנו ,עוד מימי אבותינו , הדג מסריח מהראש,

BROWN BOMBER

New member
מי אמר לו שאין לו טכניקה..???

עם הוא היה אלוף העולם באיגרוף חובבני אז אין מצב שאין לו טכניקה... עם היה אלוף אז הוא היה צריך לסלק מעל פניו את המתאגרפים הטובים בעולם יוצאי ארה"ב, אנגליה, רוסיה, קזאחסטאן, קובה, אוקראינה, איטליה, גרמניה, פולין וכו'.... הבעיה היא שבארץ נוהגים לקרוא אלוף עולם לכל מתאגרף שזכה באיזה תואר קטן בין לאומי.... עם סרגיי באמת היה אלוף העולם - אז מי שלא קיבל אותו לקורס צריך להתפטר...

garey

New member
לכן צריך התאחדות ,איגוד שהוא מביא

האיגוד ,או ההיתאחדות ,הם אלו שנותנים את הכסף ,ליציאות לחו"ל , כמו בג'ודו בטאקוונדו ,החניך לא משלם אגורה שחוקה אחת, כי הם מתוקצבים ע"י ראשות הספורט ,כשיש תיקצוב ניתן להוציא חניכים לחו"ל באופן מבוקר ,כך זה ,ראה איגוד האיגרוף החובבני , שאל אותם כמה פעמים היו באליפויות ,ומאיפה הכסף הגיע ,בטח לא מימני ובטח לא מהחניך ,הכסף מגיע מהמדינה , אריק זאבי נוסע לתחרויות ולאימונים זה על חשבונו ? לא ,על חשבון המדינה לכן הוא מגיע להישגים ,אבל כפי שציינתי מעטים הם כמותו , ג'רי נ.ב עכשיו תאמרו שוב איגוד ,כן איגוד מתוקצב ע"י המדינה ,או ראשות הספורט , ובטח עם הוא מוכר כמה שנים ,אז עם יש איגוד כפי שכולם טוענים למה הוא לא מוציא לחו"ל הרי הוא מתוקצב ומנוהל ,למה המיתחרים צריכים לשבור את הראש ,האיגוד ממן האיגוד דואג להם ,לנסיעות ולמחנות אימונים , כמו אצל החובבני לא?

garey

New member
וזאבי בנוסף ממומן ע"י חברת מיגדל

ביטוחים ,כדי שכל היום יעסוק בספורט ,כך צריך לדאוג לספורטאים , שכן רוצים להגיע רחוק ומסוגלים ,ויש יש הרבה בארץ ,אין מצב שלו, מי לא רוצה להרוויח מי לא רוצה להצליח ,

nokia5

New member
איגוד הג'ודו...

נתן לחניכים שלו לשלם על מנת לצאת למחנות אימונים בחו"ל. היה על זה תרעומת גדולה מאוד בטלוזיה חדשות וכל היוצא בזה, אין כסף בארץ, לפחות הוא לא מופנה לאיגודים הנכונים, יש פוליטיקה המון פוליטיקה!

garey

New member
nokia5 לכן פוטר היו"ר השבוע

יו"ר הג'ודו פוטר אולי זו חלק מהסיבות ,זאת אני לא יודע ,אבל לא מפטרים אדם שנתן כל כך הרבה לענף זה , אתמול פורסם בידיעות אחרונות ע"י גדעון בריקמן מהטוטו שהוא נגד העברות כספים לאיגודים כמו הריקודים הסלוניים התרילטריון והדוקים והריחוף באויר וטיסנים שגוזלים את כספם של ענפי ספורט שצרכים את הכסף , מה לריקודים וספורט?? אפילו שאני ממש אוהב לראותם במרקע נכון הכל פוליטיקה אבל חביבי שהכל מסודר ומאוגן כחוק ,אין מצב שחניך ישלם עבור יציאה לחו"ל ,בני יוצא השבוע למשחקי אימון בכדורגל בנוער קבוצתו ,מי משלם אני לא הקבוצה , המשך לאיגוד וחוקותיו מחבר: sport editor תאריך הפרסום: 22.04.2002 איגוד האיגרוף הישראלי חבר בהתאחדות העולמית והאירופית לאיגרוף חובבני, והוא משתתף בטורנירים אירופיים ובינלאומיים בנוסף לאליפיות אירופה והעולם .איגוד האיגרוף מארגן כל שנה חמשה אליפיות המדינה לגילאים השונים, ילדים, נערים, קדטים, נוער ובוגרים, בנוסף לתחריות גביע ודירוג כ 40 תחרות בשנה ,חוץ מהרבה תחריות מקומיות.הכתובת. מייל איגוד האיגרוף. ניקוד ספורטאים לדירוג אגודות באיגרוף תקנון עמותה 1. שם העמותה ומעמדה החוקי א . שמה של העמותה הוא : איגוד האיגרוף בישראל , להלן "העמותה" . ב . מקום מושבה הנוכחי : כפר יסיף 24908 ג . ניתן להעתיק את מקום מושבה של העמותה בהתאם להחלטת ההנהלה. ד . העמותה היא תאגיד רשום עפ"י חוק העמותות התש"מ 1980 . 2. הגדרות א . אגודת ספורט – תאגיד רשום כחוק שלא למטרות רווח , או קבוצת ספורט המהווה חלק מתאגיד כזה , העוסקים בענף ספורט כמצויין בסעיף 3 (א) לתקנון זה והמונים בכל עת לפחות 10 ספורטאים פעילים ורשומים ברישומי העמותה. ב . אגודת האם – ההתאחדות לספורט בישראל. ג. קולות הצבעה – מספר קולות ההצבעה המוענקים לכל חברה בעמותה , לקראת האסיפה הכללית , בה היא זכאית להצביע , בהתאם לקבוע בתקנון זה. 3. מטרות העמותה א . פתוח וקידום ענף ספורט האיגרוף בישראל , ריכוזו וניהולו. ב. קביעת ויישום חוקות , תקנות , נהלים וסדרים בענף בתאום עם חוקות ותקנות ההתאחדות הבינלאומית של הענף. ג. ארגון תחריות ליגה ואליפות ומפעלי ספורט אחרים בענף. ד . ארגון נבחרות ישראל בענף , בגילאים השונים , טיפוחן וקידומן. ה. פתוח קשרים בינלאומיים עם התאחדויות ענפיות , איגודי ספורט וספורטאים בחו"ל . ו . ארגון וקיום תחרויות בינארציות ובינלאומיות בענף בישראל . ז. ייצוג ישראל בתחרויות בינלאומיות בענף. ח . ייצוג הענף במוסדות והתאחדיות ענפיות בארץ וחו"ל. ט. ייזום השתלמויות לספורטאים , מאמנים ושופטים . י . הוצאה לאור של פרסומים ועתונות מקצועית . יא . הקניית ערכים של כבוד הדדי , ספורט הוגן ואהבת המדינה , ההמנון והדגל . יב . גיוס משאבים ואמצעים לקדום מטרות העמותה . להמשך צפיה בתקנון פתח הקובץ המצורף

MikeTyson

New member
מה זאת אומרת 'על מה משלמים' ?

על האימונים על הנסיעות על האוכל על הלינה על הטיול כולו. זה דיי זול למען האמת.

זה זול?

כרטיסי טיסה + שהות של כמה ימים זה ממש ממש לא זול... ותחשוב נגיד שיש טיסה לארה"ב.... יניב

MikeTyson

New member
התכוונתי לדיל

התכוונתי לדיל שבועז סידר 500 $ זה זול יחסית.

למעלה