תמונות מהקרב בקפריסין

אני רציני..

זה לא זול בכלל, חמש מאות דולר, זה בדיוק הכסף שממינתי לעצמי בשביל הרישיון נהיגה. בכסף הזה אפשר לקנות אוכל! אפשר לשלם שכר דירה! וזו הוצאה ענקית. ממשלת מדינת ישראל צריכה לקחת 'תדבריםה אלה לתשומת ליבה ולעזור לספורטאים שלה, אם היא מעוניינת בהישגים ספורטיביים כמובן. דיי להגיד שזה כוהל עולה ככה וכולה עולה ככה. במקום להצדיק מחירים צריך לחשוב מה עושים הלאה... יש לי אנשים במועדון שכסף למונית בשביל להגיע לתחרות אין להם!!! יש מועדונים בארץשרק סוחטים כסף מהתלמידים שלהם. אניש מעתי על מועדנים שלוקחים בסביבות החמש מאותש קל למחנה אימונים של איזה שלושה ימים.. אלו דברים שצריכים להתאמץ לעשות עם כמה שפות רווח כלכלי (רווח ספורטבי חובה)! אני אל אומר שבועז עושה כסף מהדיל בקפריסין (זה באמת יוצא זול יחסית לטיסה), אני רק אומר שלא מרימים דייים עם דילים למינהם, צריכים לחשוב מה עושים הלאה, צריך ספונסרים והכי שחוב תמיכה מהממשלה!

polanib

New member
"עושה כסף" ??? אני אראה לך קבלות ..

ילדים חמודים, זה מאד נחמד לראות את ה"התקוממות" שלכם מול הרשויות והמאמנים שעושים כסף מספורטאים מסכנים אז תרשו לי לתת לכם קצת נתונים... 1. תרדו מהעץ מכיוון שאף משרד ממשלתי או עירוני אין לו תקציבים בשביל אף מתאגרף ובוודאי לא לפני שהוכיח את עצמו כעילוי וגם אז כל המימון הוא רק ואך ורק דרך ספונסרים - כלומר אנשים בעלי עסקים עשירים שנותנים כסף לנסיעות לחו"ל לתחרויות ולמחנות אימונים. אבל וה- "אבל" פה הוא גדול - הבעייה היא שאין להם אינטרס לתת לנו כסף אלא אם כן הם מוכנים לתרום ללא תמורה מכיוון שאיזה פירסום אמיתי כבר יכול להיות להם מאיתנו - שלט בתוכנית שמשודרת בחצות בערוץ ספורט בסוף השבוע שכולם בבילויים ואין אפילו אחוז צפייה 1 שלם (וגם אז מי בדיוק הצופים - נוער?!). 2. מחנה אימונים בחו"ל עולה כסף: 1. טיסה הלוך ושוב 2. מלון ברמה סבירה 3. לפחות 3 ארוחות ביום ושתייה בלי סוף במדינה חמה. 4. ביטוח נגד פציעה בחו"ל... 4. אימון במתקן של קבוצה בחו"ל עולה כסף!!! אף אחד לא נותן כלום חינם - גם לא אתם !!! 5.השתתפות בתחרות כולל בדיקות עולה כסף. 6. 25 טלפונים לחו"ל, פקסים, התכתבויות חיפוש אחר קבוצה מארחת נכונה ומתחרים שלא ידפקו אותנו שם וזמן עבודה של כל האירגון הזה עולה כסף. 830$ עלה לי כל מתחרה (500$ המתחרה ו- 330 אני שילמתי) - אם אני מתאמץ להשיג כסף גם המתאגרף יתאמץ - זה משחק הדדי וקשה לכולם כולל כולם - להתאגרף זה בונוס אחרי כל העבודה הקשה של אירגון והשגת כספים מאנשים שלא בא להם לזרוק את הכסף שלהם ל"קידום איזה מתאגרף שלא יחזיר את ההשקעה ב-99 אחוז אם לא במאה אחוז". ומעבר לזה - כשמייק טייסון מתאגרף המאמן שלו מרויח הרבה כסף מזה. מה העיניין שמקומם במאמן (שזו פרנסתו) שמרויח כסף מלאמן ??? לכו תביאו ספונסר - נראה אותכם ואז תספרו לי על כסף ורווח והפסד. לא נורא, לכתוב ביקורת זה קל ו- 500 דולר בשביל הרישיון שלך זה בסדר אבל את האיגרוף שלך (שאם תצליח בו ההצלחה תיהיה שלך ולא שלי!) אתה כועס אם זה עולה כסף. בידידות בעז פולני

דו קרב

New member
../images/Emo45.gif מלבד, אנשים בעלי עסקים עשירים

אתם לא עשירים, בעלי עסקים לא עשירים, המתחרים לא עשירים, צריך לעשות רי -סטארט לכל החשיבה. לקחת אויר, להצטייד בצניעות ולבנות משהוא בצורה נכונה. עשירים ? יש לך אישור כניסה ?

למעלה