תמונות מטרמינל 3

vitamin P

New member
תמונות מטרמינל 3../images/Emo13.gif../images/Emo160.gif

לצערי הרב הגעתי רק עד לקצה אולם שחקים ולא יותר מזה.... אני כל כך רוצה להגיע לחלק הבאמת יפה!!! השלוחות
ולכיכר הדיוטי פרי אבל זה יקרה רק בטיסה הבאה לחו"ל ואין לי מושג מתי זה יהיה יכול להיות בחנוכה...יכול להיות ביולי...ויכול להיות אחרי צבא
אז מה דעתי על הטרמינל??? הטרמינל מ-ד-ה-י-ם דרכי הגישה עם הגינון והצמחייה כבר נותנים את ההרגשה של חו"ל הכל ברור גם לנוסעים שעושים צק אין בקומה G למרות שזה יכול להיות קצת מבלבל כי על השלט יש כמה צבעים שמבלבלים קצת אחר כך נכנסים לחנייה המסודרת והברורה עוברים לטרמינל על גבי דרכנוע נכנסים לטרמינל ואומרים ואווווווווווווווווו יחסית לטרמינל 1 הכל יותר מרווח אבל הוא לא עד כדי כך גדול!!! הוא ממוצע יש מקום ללכת בלי להתחכך באנשים וזה ממש טוב אבל הוא לא ענק כל כך , לפחות לא הטרמינל היבשתי הכל גדול!! הכל מעוצב!! הכל מושקע נוח ומצוייד(ראיתי דווקא מספיק עגלות) הגעתי בשעה לא טובה מבחינת המראות ונחיתות- במשך השעה שהייתי שם לא היו צפויות נחיתות במשך שעתיים והמראות פיספסתי כמה והיה פער גדול בין אחת לאחת כנראה בגלל שבת או פשוט זמן לא טוב יחסית, ככה שלא ראיתי הרבה מעמדת התצפית הנחמדה שיש ליד השדה(מאיפה שצילמתי את התמונה הראשונה) אין לי יותר מידי מה להגיד כי לא ראיתי את השאר לגבי החנויות!! די לקשקש ולהגיד שזה יותר מידי קניון כי זה ממש לא הכל סביר ולגיטימי, אני מסכים שאין צורך בתכשיטים ומקררים אבל כל השאר ממש בסדר לא גדול מידי ובכל זאת גם בטרמינל הישן היו חנויות רגילות ודוכנים לגבי הדיוטי פרי אני מניח שהוא אכן גדולללללל מרווח ומושקע אבל אני לא חושב שצריך להגזים אחרי הכל בנו דיוטי פרי חדש וכדאי שהוא יהיה מושקע שלא כמובטרמינל הקודם שלדעתי כל איזור הדיוטי והשערים היה קצת מבולגן ודחוס בקיצור טרמינל 3 אחלה

efi2000

New member
מהדים, זה מעל התחנת רכבת, יש שם...

דרגנוע או מדרגות רגילות?

vitamin P

New member
?

באיזורים שמחוץ לטרמינל היבשתי והאווירי דרגנועים- מדרגות נעות יש... בין מפלס קרקע G למפלס הרכבת S גם מדרגות נעות וגם רגילות כנ"ל יש גם בחניון ובמפלסים השונים של החניון יש גם דרכנועים לזה התכוונת? למה התכוונת במעל הרכבת? בגשר הזה? אין כלום מפלס הליכה ישר

למעלה