תמונות מטרמינל 3

vitamin P

New member
זה רק אני או ששלוחה B לא פעילה?

לא ראיתי שם בכלל מטוסים בשום תמונה... גם של אחרים וחונים שם כל מיני כלים מה התשובה? גם בשאר השרוולים ליד

vitamin P

New member
18

צילמתי 45 תמונות בתוך הטרמינל אבל לא נראה לי שאני אעלה יותר מ20 כי חלק חוזרות על עצמן בזוויות אחרות ובחלק אני מופיע וגם אבא שלי

vitamin P

New member
20

אולם מקבלי הפנים!!! כבר כתבתי את הרעיון שלי
צריך לשים שם מסך!! שיש עליו תמונות מתחלפות גם בכל מיני זוויות בשדרה וגם בקומה העליונה של הכיכר!! מצלמה שמסתובבת
ואפשר גם מטוסים שמתחברים לטרמינל ומציינים את הטיסה!! ואני חייב לזוז אחזור אחר כך כמה בלונים

Aviation Addict

New member
אכן יש בזה משהו

מסך ענק שמשדר אפילו באיחור נגיד של 10 דקות (בגלל בעיות ביטחון), שישדר המראות, נחיתות, TAXI, שרוולים וכל השאר, בהחלט יכול להוריד את רמת השיעמום ממקבלי הפנים שמחכים באולם הזה. או שהם לא רוצים שאנשים כמוני יתנחלו שם לתמיד

vitamin P

New member
../images/Emo6.gif

כן אהה.... כנראה בתמונה 21 יש בכל צד של העולם 3 שורות ארוכות של כסאות למבקרים לנוסעים ולמקבלי הפנים אם יציבו שם מסך כרצוני עם שידורים של מטוסים והטרמינל מה שצריך ליד זה פופקורן ושתייה אפשר להציב על המגדל של הטרמינל כמה מצלמות 2 על כל שלוחה בזווית שונה ובה רואים את כל המטוסים והתנועה על הקרקע בסביבת הטרמינל עם דיליי קטן באמת למקרים מסויימים שאין לי דוגמאות

שאלות

איך אתה צלמת את התמונות האלה ככה שאי אנשים בטרמינל כמעט? אתה עובד שם? בדרך כלל הנוף משדות התעופה האלה הם יערות... נורא לא מתאים הנוף מחוץ לשה התעופה. מדבר +אירופה

efi2000

New member
קודם כל כנראה שהוא צילם מחלקות של

אל-על שלא עובדת בשבת ולא טסים בשבת, דבר שני אין הרבה תיירים שבאים לארץ בשל הפיגועים.

Aviation Addict

New member
הטרמינל הזה מזכיר לי שילוב

של טרמינל 1 ו-4 החדש יותר בנמל התעופה קנדי בניו יורק, וגם קצת את הנמל החדש של שכנינו הלבנונים בבירות, סוג של שילוב מעניין ותוספת של הגן עושים אותו למקום מושלם. ותודה ששיתפת אותנו בתמונות היפות האלה, ותביא עוד!

Asaf747

New member
הרגשתי ממש בבית ...

היום יום שבת וניתן לראות שהטרמינל די ריק (חבל על הזמן למי שיגיע היום למשמרת שלי בשלוש בלילה, הפוך לגמרי ) צילמת כמה קולגות שלי לעבודה וזה ממש נחמד. אני אתן להם את הקישור לפורום שיראו את עצמם. בכל אופן מה שראית זה רק חלק מהעניין של המקום אזור הדיוטי פרי "רוטנדה" והשלוחות הם יותר ממדהימים והתצפיות שם עוצרות נשימה

vitamin P

New member
תגיד....

מה השורה התחתונה בנוגע לצילום??? מצד אחד אומרים מותר לצלם צלמו חופשי אבל היום אחד ניגש אליי באולם המבואה ושאל אם יש לי אישור לצלם הגבתי: הבנתי שמותר לצלם יש צורך באישור?? הוא אמר לי עדיף לא לצלם אבל תשאל במודיעין איפה מקבלים אישור לצלם זה נשמע קצת מוזר אבל המשכתי לצלם עוד קצת
וכן לפני שהגעתי למקום כבר הכרתי אותו בעל פה בכלליות עכשיו עשיתי היכרות עם כל הפינות הקטנות של כל מיני גומחות כאלה
מקום מדהיםםםם ומושקע אני מחכה לאיזור הדיוטי פרי ולשלוחות בעיקר תגיד אתה יכול לצלם קצת את השלוחות?

JuveFan

New member
כדי לקבל אישור לצלם...

צריך לפנות לדובר, למרות שהתמונות שאתה צילמת אין בהן שום רע. הדובר נותן תדריך מה מותר לצלם ומה אסור.

vitamin P

New member
סבבה

זה ממש מקובל עליי... בתור צלם חובב/חובב מצלם
שנהנה לצלם פה ושם תהליך כזה ממש בסדר השאלה אם הדובר זמין ובאמת מוכן צריך לקבל אישור מראש או שאפשר במקום? הרי שדה התעופה זה מקום שנראה לי מותר לצלם דברים שאתה רואה בעיניים וסך הכל אלה שדברים שמענינים אותי ולא נראה לי מהווים סיכון בטחוני ושיגידו תודה שאין לי סלולרי עם מצלמה
הם באמת לא משהו בכללי מהם הדברים שאסור לצלם? תודה

למעלה