מסך ענק שמשדר אפילו באיחור נגיד של 10 דקות (בגלל בעיות ביטחון), שישדר המראות, נחיתות, TAXI, שרוולים וכל השאר, בהחלט יכול להוריד את רמת השיעמום ממקבלי הפנים שמחכים באולם הזה. או שהם לא רוצים שאנשים כמוני יתנחלו שם לתמיד
כן אהה.... כנראה בתמונה 21 יש בכל צד של העולם 3 שורות ארוכות של כסאות למבקרים לנוסעים ולמקבלי הפנים אם יציבו שם מסך כרצוני עם שידורים של מטוסים והטרמינל מה שצריך ליד זה פופקורן ושתייה אפשר להציב על המגדל של הטרמינל כמה מצלמות 2 על כל שלוחה בזווית שונה ובה רואים את כל המטוסים והתנועה על הקרקע בסביבת הטרמינל עם דיליי קטן באמת למקרים מסויימים שאין לי דוגמאות
איך אתה צלמת את התמונות האלה ככה שאי אנשים בטרמינל כמעט? אתה עובד שם? בדרך כלל הנוף משדות התעופה האלה הם יערות... נורא לא מתאים הנוף מחוץ לשה התעופה. מדבר +אירופה
של טרמינל 1 ו-4 החדש יותר בנמל התעופה קנדי בניו יורק, וגם קצת את הנמל החדש של שכנינו הלבנונים בבירות, סוג של שילוב מעניין ותוספת של הגן עושים אותו למקום מושלם. ותודה ששיתפת אותנו בתמונות היפות האלה, ותביא עוד!
היום יום שבת וניתן לראות שהטרמינל די ריק (חבל על הזמן למי שיגיע היום למשמרת שלי בשלוש בלילה, הפוך לגמרי ) צילמת כמה קולגות שלי לעבודה וזה ממש נחמד. אני אתן להם את הקישור לפורום שיראו את עצמם. בכל אופן מה שראית זה רק חלק מהעניין של המקום אזור הדיוטי פרי "רוטנדה" והשלוחות הם יותר ממדהימים והתצפיות שם עוצרות נשימה
מה השורה התחתונה בנוגע לצילום??? מצד אחד אומרים מותר לצלם צלמו חופשי אבל היום אחד ניגש אליי באולם המבואה ושאל אם יש לי אישור לצלם הגבתי: הבנתי שמותר לצלם יש צורך באישור?? הוא אמר לי עדיף לא לצלם אבל תשאל במודיעין איפה מקבלים אישור לצלם זה נשמע קצת מוזר אבל המשכתי לצלם עוד קצת
וכן לפני שהגעתי למקום כבר הכרתי אותו בעל פה בכלליות עכשיו עשיתי היכרות עם כל הפינות הקטנות של כל מיני גומחות כאלה
מקום מדהיםםםם ומושקע אני מחכה לאיזור הדיוטי פרי ולשלוחות בעיקר תגיד אתה יכול לצלם קצת את השלוחות?
שנהנה לצלם פה ושם תהליך כזה ממש בסדר השאלה אם הדובר זמין ובאמת מוכן צריך לקבל אישור מראש או שאפשר במקום? הרי שדה התעופה זה מקום שנראה לי מותר לצלם דברים שאתה רואה בעיניים וסך הכל אלה שדברים שמענינים אותי ולא נראה לי מהווים סיכון בטחוני ושיגידו תודה שאין לי סלולרי עם מצלמה